okuyan cahil görümce.

Famm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1.088
873
43
32
Mrb kızlar. Konuyu güncelleyip geniş çaplı alıyorum. Şimdi biz nişanlıyken benim eşim kendi bahçesinde kocaman bi ev yaptı.boya badanasını bile kendi elleriyle yaptı bende herşeyimizi kendim alıp yerleştim. Tabi o sıralar kv eşim ve babası ve bu görümce evin arkasında sobalı bi evde yaşıyorlardı. Ev soğuk ve eskiydi. Bizim yan tarafa ev yapıcaklar diye anlaştık. Ben büyük ev sevdiğimden dolayı bahçemiz var diye 5 +1 koca ev. Biz bir yıl ayrı yaşadık. Tabi ben çalışıyordum o zamanlar. Doğumdan sonra sürekli bizdelerdi. Ve kp işsiz kızını okutamıyor.evleri sobalı ve suları hep donuyordu. Eşimde benimle konuştu zaten hep bizdeler yan tarafa 2+1bi küçük ev yapıcam yaza kadar bizde kalsınlar deyince kıramamdım. İki odayı onlara ayarladık. Görümcede okula gidip geliyo diye bide rahat ders çalışsın diye kv ve eşimin hatrına ona da iyilik yaptık.ama artık yetti. Anne babası bile rahatsız kızdan.ha şunu da belirteyim. Bana laf yapanlara ben geçici olarak evdeyim. Bende okudum benimde işim var bende çalışıyorum. Öyle bilmediğiniz soruları sormadan yorum yapmayın. Tabikide cahillik. Hangi okumuş insan gerici düşünür. Gelinlere çektirmek lazım da ne demek. Annesi hep uyarıyo. Kızım bizdeyken bana yardım ederdin niye değiştin. Amaan boşver diyo annesine gelin varken bana keyif düşer diyor..

(Bu alttaki yazıyı okumuştunz zaten)
Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.

Son düzenleme:
Cok iştahlı olmasindan size ne? Her seyi batar olmus belli ki.. Bazi noktalarda haklisiniz ama bazi seyleri de abartmissiniz..
Annesi babasi rahatsiz degil galiba..

Cok iştahlı olmasindan size ne? Her seyi batar olmus belli ki.. Bazi noktalarda haklisiniz ama bazi seyleri de abartmissiniz..
Annesi babasi rahatsiz degil galiba..
Yaptığım emeklerin karşılığını görmeyince artk batıyo herşeyi gözüme

Sorun tamamen annede kaynakli! Bnm gorumcem daha kucuk 12yasinda annesinden korkmaz esimden korkar!!!! Ama anne babaya bana saygili bir cocuk!!! Kv suanda bile alissin diye cam sildirir. Sofradayiz sulari o doldurur.. yani yapmasi mecburi alismasi icin. Esine soyle direk! Boyle boyle de! Sen gir isin icine de. Annen dayanamiyo artk de

Anlaşılan birikimden dolayı herşey gözünüze batıyor ama lokmasını da saymayın
Annesinden iç çamaşırı istemesi vs. Bunlar onun bileceği iş annesi gocunmuyor vermekten. Okuyor diye muhtemelen böyle.. belli ki şımarık büyümüş.

okurken içim şişti.
bence o yokmuş gibi davranın, umursamayın, gereksiz kişi muamelesi yapın, mesafeli olun, satış yaparken ürünleri ayırın hatta hesabınızı ayırın o zaman rahat edersiniz.
Zaten çok mesafeliyim.

Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini

Siz bir huyundan nem kapıp her şeyinden nefret eder olmuşsunuz. Ailesinin yanında nasıl davrandığı o kızın kendi terbiyesi. Sizin sorumluluğunuzda değil hiçbir şey. Ama madem sizinle ilgili olan konularda rahatsızsınız o zaman kendinizden de taviz vermeyin, satış yapma olayınızı falan kendiniz yapın ortak hareket etmeyin. Sizi kıskanıp yaptığı tavırlara da kulak asmayın zira sizden küçük zaten. Sizin yerinizde başkası da olsa, ya da gittiği her ortamda giyimden kuşamdan etkilenecek yani zaten.

Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
O zmn hazirlama kahvaltiyi o hazirlasin bekle dur

Bana çok itici geldi anlatisiniz. Orası onun babasının evi istediği gibi yer , istediği gibi hareket edip annesine babasına naz da yapar zorlukta çıkarır. Pis corabini giyiyormus , kiyafet yok diyormus, ic camasirini annesinden istiyormus siz cocugunuz buyudugunde istediginde vermezsiniz ama ikili aile ilişkilerine karışma hakkınız yok. Bu konunun muhattabı ailesi. Kayinvalideniz olsam böyle düşündüğünüzü bilsem kızım koca evlilik yaşına gelmiş çocuk sahibi insanlarsınız buyrun ayaklarınızın üstünde durun ayrı eve çıkın şikayetçi iseniz derdim..

Herseyi gectim tatil gununde is yapiyo yapmiyo yatiyo dion "tatil"adi ustunde birakta tatil gunleri dinlensin.kizin yemeginde bile gozun var.suan sana cokkkk sinirlendim.aklima kendi yengem geldi karnim burnumda iki hafta ya dogurcam arkamdan soyledigi yetmez gibi onumdede .haftada 1 gun buraya geliyosun bi bulasik yikamiyosun yemegini hazirlamak zorundamiyim demisti cirkef.ve bulasiklarda hep kardesim yikar yemegide annem yapar.suan onun yuzunden anneme gidemiyorum.oda senin gibi ev ustunde. Farzetki gorumcen yok okulda hep yaptigib isleri yine yap korkma eline yapismaz kimsedr is yapmaktan ölmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…