Dikkat ediyorymda son zamanlarda gelinler de aynı evin içerisine girip sonra evin kızını veya oğlunu ya da ana-babayı istemiyor eleştiriyorlar. Madem dert ediceksiniz milletin evinde yaşamamalisiniz. İsteyen istediği gibi yasar kendi içlerinde Problem olmuyorsa sizi hiç ilgilendirmez.
Ben de bekarken yayıntı otururdum canım annem bana hiç is yaptirmazdi herseyi evlenince öğrendim. Gelinimiz buna laf etse sanane derdim. . Belliki sorumluluk almak istemiyor ki evlenmemış. Siz evlendiģinize göre ve calismadiğiniza göre evdeki sorumluluk ellerinizden oper çünkü kendi eviniz değil üzgünüm .. tatile gelmiş birinden is guc bekleyemessin üstelik öğrenci ..
Yaparsa ne güzel ne ala yapmassa karisamassiniz. . . Heleki lokma saymak kişisel eleştirmek haddinize değil. Benim kızımı evimé aldığım biri eleştirse beyenmiyorsaniz işte kapı buda sapı derim ..
İnsan eti ağır siz içinde çok zor ama bilerek evlenince hak verilmiyor malesef . Sizde insanlarin düzeni varken o eve dahil oldunuz. Kim isterki?
Kendi tarafım şehir disinde ve bize kalmaya geldiklerinde 10 gün sonra cekemiyorum ki çoook severim ama düzenim var nihayetinde. . SiZe evinı açan insanlara gerçekten minnet duyun çünkü o yükün Altına mecbur değilken sizler yüzünden giriyorlar. .
Suçlamak için değil gerçekler için belirttim bir çok durumu..
Burdanda genckizlarimiza küpe olsun ayrı eve cikilamiyacak gibiyse evlenmeyin bekleyin maddi güce erişene kadar. Çünkü iki tarafada eziyet. ..
Bu arada okumuş olması sizin okumamış olduğunuzu ve kompleks yaptığınızı düşündürdü.. olabilir insanız ama okumayı düşünmezmisiniz?açıköğretimden okuyabilirsiniz.
Gorumcenizi kiskanmayin herkes seçimlerini yaşar sizi buna o itmedi... ona yemek hazırlamak kaldırmak zorunda değilsiniz ancak herkese kurarken onuda ayiramazsiniz. .
Annesi senin coçuğunu bakıyorsà sizde 2 hafta idare edebilirsibiz. .