- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Yine sinir getirdiler bir konu sahibi bir arkadaşın anlattığı yenge
Siz de çalışın para biriktirin taşının evden. Valla ben de annemin evinde pek iş yapmam yalan yok. Hayatımda nazımın geçtiği tek yer orası çünkü.
Yengem gelip bana laf etse senin kimin evinde kime laf söylüyorsun derim.
Aynen..O görümceye sorsak o da sizin varlığınızdan mutlu değildir, maddi durumları düzgün olmadan evlendiler üstüne çocuk yaptılar şimdi cümbür cemaat yaşıyoruz diye sinir oluyordur düşüncesizliğinize
Doğruya doğru.Valla bir oturuyorsunuz o da diyordur ki geldi evimize kondu her şeyi o yapsın. O yüzden biran önce ayrılmaya bakın.
Cahillik böyle şeylerle olmuyor ki bu zamanda evlenip gidip bir oturmakla oluyor kusura bakmayın.
Bende kardeşim gibi davrandım ama tepeme cıktı
Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
Tabiki vermesin annen tapuyu o evde senin de hakkın var.Niye ciksinki ekmek elden su golden :) annem bazen cikin dio cikmam dio yemin ederim :) en ufak katkilari eve bulunmaz.annemi de kanser etti annemi biktirmaya caliyo evden ciksin evde ona kalsin die "anneme dediler ust katta ev yapcaz annemde tamam dedi hatta 20 bin de verdi insaata baslasnlasinlar die.tutturdi gelin hanim illede tapu illede tapu die.annemin arsasinin ustune ev yapiliyor t annemin evi senet o senette annemin ustunde zaten bi kisinin uzerine oluyo sanirim onuda utanmadan annemden istiyor sanki onun parasiymis gibi.annem normalde iki tapu ciksa verirdi ama arsa kadinin eger verirse kendi evide onun ustune olmis olacak annem ona guvenmiyor
evlenince ne oluyor ? herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz?Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?