Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
O kadar iyi anlıyorum ki aynı kardeşim, gerçi ben kardeş demiyorum artık sinirime dokunuyor malum şahıs. Öyle iç çamaşırını annesinden istemesi, yemekte aç gözlülüğü, yayılıp oturması alışverişte aç gözlülüğü, her şeyin iyisini alması, hatta belli şeyleri sanki kasıtlı unutması, saygısızlığı, zor işten kaçması bile. Aynı şeyleri kardeşimde yapıyor, inanmayacaksın ama tıpatıp aynılarını, özel bir cins bunlar, tahammül edilmesi zor insanlar. Kendimi bildim bileli kavga ederiz onunla.

Kusura bakma, yaşadıklarımı yaşayan birini görünce çenem düştü, biraz yazayım da rahatlayayım dedim. Allah hepimize sabır versin.