okurken keşke hiç bitmese dediğiniz kitaplar oldu mu ?

Naşide Gökbudak Sıdıka Hanım ve Feraye ikiside çok güzeldi. Şu anda da elimde Kürk Mantolu Madonna var. Umarım bu da okumaya değer bir kitaptır.

Araf - Jamie McGuire harika bir kitaptı, 2.si çıktı, oturup saatlerce okuduğumu biliyorum

Uçurtma avcısı-Bin muhteşem güneş.
Nietchze ağladığında (başlarında sıkılmıştım ama sonra çok etkilendim)
Elif Şafak Aşk
Tuncay Özkan ötekiler ve Yılmaz Özdil'in tüm kitapları.
Ve son olarak Pucca serisi güzel ama öğretici yanı yok tabi vakit geçirmek için okunabilir eğlenceli bir günde okunabilir kitaplardan.

Kitap okumayı çok severim hemen hemen okuduğum çoğu kitap bittiği için üzülmüşümdür... ama şimdiye kadar uykumu getiren ve günlük 2 sayfadan fazla okuyamadigim tek bir kitap oldu "şu Çılgın Türkler" neden bilmiyorum okuduğum en vasat tarih kitabiydi...

ßůšr@

ahmet batman // sabah uykum :) sonlara yaklaştıkça sayfayı geriye doğru çeviriyordum

sarah jio / böğürtlen kışı
zülfü livaneli / serenad. ağladığım, bittiğinde etkisinden kolay kolay kurtulamadığım kitaplardır..

Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna kitabı okuduğum onca kitap içinde en beğendiğimdir.İçinde şöyle cümleler geçen kitap hiç bitmemeliydi bence :

''Dünyada bir tek insana inanmıştım. o kadar inanmıştım ki, bunda aldanmış olmak, bende artık inanmak kudreti bırakmamıştı. Ona kızgın değildim. Ona kızmama, darılmama, onun aleyhinde düşünmeme imkân olmadığını hissediyordum ama bir kere kırılmıştım. Hayatta en güvendiğim insana duyduğum bu kırgınlık, adeta bütün insanlara dağılmıştı; çünkü o benim için bütün insanlığın timsaliydi.Sonra aradan seneler geçtiği halde, nasıl hâlâ ona bağlı olduğumu gördükçe, ruhumda daha büyük bir infial duyuyordum."

böğürtlen kışı ve eroinle dansı okurken hiç bitmesin istedim adete kitaba vuruldum
ha birde elif şafak- aşk kitabı var onuda çok sevdim hiç bitmesin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…