• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun beynim patlayacak sanki ?

Bundan sonra da içinize atmayın s9yleyin. İçinize atıp size dert olacağına söyleyin onlara dert olsun tavsiyem
Calla
Öncelikle lohusasınız. Çok sağlıklı bireyler bile doğumdan sonra depresyon ve kaygı bozukluğu yaşayabiliyor. Ki sizin geçmişten gelen rahatsızlığınız var. O yüzden şu anki durumunuz çok normal. Öncelikle bunu bilin.
Ailenizle konuşmanız, kavga etmeniz çözüm olmayacaksa, suçlarını kabul etmeyeceklerse, o zaman onları affedin. Onlar için değil tamamen kendiniz için affedin. İnsana verilen en büyük hediye affetmek.
Yine görüşmeyin ama gönlünüzden geçmişin yükü kalkmış olsun.
bugün babam aradı konuştuk . Kabul etti anlattıklarımı şaşırdım . Ailecek toplanıp evime gelip bana süpriz yaptılar . Değişmemişlerdir tabi ama en azından içimi döktüm , arada kavga kalmadı. Ve tüm stresim sanki bunlarmış öyle bi rahatladım ki . Artık terapilerime devam edip daha mesafeli olup kendi hayatıma odaklanıcam ınşaAllah.

komple hayatından çıkar gitsin

Ne ara ne sor
Kafan rahatlar

Artık önüne bakma zamanı gelmedi mi
Bak evlenmişsin bebeğin olmuş
O ailenin baskıları her şey bitmiş kurtulmuşsun
bugün babam aradı konuştuk . Kabul etti anlattıklarımı şaşırdım . Ailecek toplanıp evime gelip bana süpriz yaptılar . Değişmemişlerdir tabi ama en azından içimi döktüm , arada kavga kalmadı. Ve tüm stresim sanki bunlarmış öyle bi rahatladım ki . Artık terapilerime devam edip daha mesafeli olup kendi hayatıma odaklanıcam ınşaAllah.

Bundan sonra da içinize atmayın s9yleyin. İçinize atıp size dert olacağına söyleyin onlara dert olsun tavsiyem

Calla

Çok sevindim adınıza

Arkadaşlar 5-6 yaşlarından beri kaygı bozukluğum var . Bir çok anksiyete yaşadım . Ailem bana hep hakaret etti vurdu bu sorunlarım olduğunda . Senin beyninde tahta eksik , sen rahatsızsın , özür dileme yaptıklarından , hastalık hastasısın , annem sen beni çok uğraştırdın çok dinledim seni herşeyi takıyordun ,yanımdan ayrılmak istemiyordun , ben senle çok yoruldum , (evlat ayrımcılığı yapılıyordu ) ben yanlış anlıyormuşum gibi sen kıskançsın diyip psikoloğa getirdiler küçükken 2 eeans(ücretsiz bi psikologtu diye ) kıskançlık emaresi bulamadı psikolog . Ama bu sorunlarım için hiç ilgilenmediler . Zamanla öfke problemlerim panik ataklarım kurdeşenim fibromyaljim oldu . Öfkelerimden dolayı iyice şiddete maruz kaldım adım saygısız oldu , terbiyesiz oldum , kurdeşenime babamın söylediği laf boş duracağına uyuz gibi kaşınsan daha iyi , solunum yollarım etkilendi , sen hastalık hastasısın felan dediler en son tüm vücudum artık şişince doktora getirdiler doktor aileme sinir püskürdü . Ölmesini mi beklediniz dedi .. ilaçlar kullandım . Arkadaşlarımla aram bozuldu , sevgiliedindim sevilmek için ,yanlış insanlarla konuştum , en sonunda ben kötü oldum. Evlendim Rabbim iyi insan çıkardı karşıma , onla da sorunlar yaşadım başta , sonra tedaviye başladım , düzeldim öfkem kalmadı ama anksiyetem devam ediyor. Ailem hiç arkamda durmuyor beni hep üzüyorlar , doğum yaptım annemle konuşmuyoruz beni çok üzdü , dayanamıyorum bu insafsızlıklara , küçükken beni tedavi ettiremedikleri için kaygı bozukluğum çok dirençli , dayanamıyorum bunları yazarken bile ellerime ağrılar giriyor yutkunamıyorum , düşünme takma diyeceksiniz ama bu bi hastalık zaten insan istemsiz yaşıyor bunları . Bu kadar stres beni hasta edecek diye korkuyorum . Emziriyorum , evliyim ama çocuğuma ve eşime iyi gelemeyeceğim korkum var . Düzenlemedim ben , kendimi bi yerden atmak izimi kaybettirmek istiyorum çok korkuyorum artık düşüncelerime engel olamıyorum ne kendime ne insanlara iyi gelebildim arayıp ailemi içimdekileri kısmak istiyorum ama ne faydası olacak … çok kötüyüm .. nasıl aşıcam ne yapıcam terapi alıyorum ama 25 yılım hep travma şiddet kabus gibi hangi birinin etkisi düzelecek üzerimde .. canım çok sıkkın . İşim içinden çıkamıyorum sanki 🥹🥹🥹😭😭😭
Bak arkadaşım 16 dakika önce ailemin durumundan bahsettim gruba konu açtım eğer konuşmuyorlarsa bırak konuşmasınlar bağını mi kesecekler bırak kessinler en güzeli bu . Eline imkan gelmiş kendine bak çocuğunda ilgilen benim ki nüks etti yaşadıklarını anlıyorum inan bu bir illet bir şey

Back