- Konu Sahibi c i m c i m e
-
sofinin dünyasını nedense ben çok severek okumuştum arkadaşlar haksızlık etmeyin kitaba :))) severek yapılmayan her iş insana sıkıcı gelir, tabii tarz meselesi felsefeyi sevmeyebilirsiniz, ama bence tekrar deneyin...
Bende başladım 2. cilde geldim ama bitiremedim.vadideki zambak herhalde bi 10-15 defa baştan başlamışımdır...ama en sonunda inat ettim bitene kadar okudum ama bende bittim..sarmadı çok ağır bi kitaptı..sofinin dünyası başta sarmamıştı beni ama okudukça bi kapıldım kitaba neredeyse felsefeci olacak çıkacaktım..
Ben secreti sevdim ama bititremedim.Kardeşime verdim.yalnız haklısın tekrarlar ve bildiğimiz şeyler çoktu.Gördüğüm kadarıyla.Bende milletin gazına gelip bir hevesle secrete başladım ama kitap baştan sona aynı, sıkıcı..
Vadideki zambak bile daha iyiydi.
Umberto Eco / Baudolino
Bugune kadar yarim biraktigim kitaplar 3u gecmez herhalde ama bu en ic bayicisiydi. Cok zorladim kendimi devam edebilmek icin ama... "Omur kisa, okunmasi gereken kitap cok"
ohan pamuk'un bütün kitapları desem:) nedense hiçbir kitabını bitiremedim "kara kitap,benim adım kırmızı vs.."
kafamçokkarıştı Tarık Akan ANNE BAŞIMDA BİT VAR çok sıkıldım hatta yoruldum biraz abartılı gibi gelmişti bana senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?