Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

sizofren aska mektup .... bu kadar sacma bir kitap okumamistim. böyle bir kitap yazarken ne anlatmaya calisilir, nasil bir sanatdir anlamis degilim. benim icin tamamen anlamsiz, sIkIcI, gereksiz ve sacmaydi. allahtan ince bir kitapti zorlada olsa bitirmeye calistim, belki bir umut ne demek istedigini anlarim diye devam ettim ama neyse ki cabuk bitmisti.

vadideki zambak herhalde bi 10-15 defa baştan başlamışımdır...ama en sonunda inat ettim bitene kadar okudum ama bende bittim..sarmadı çok ağır bi kitaptı..sofinin dünyası başta sarmamıştı beni ama okudukça bi kapıldım kitaba neredeyse felsefeci olacak çıkacaktım..

Bende milletin gazına gelip bir hevesle secrete başladım ama kitap baştan sona aynı, sıkıcı..
Vadideki zambak bile daha iyiydi.

evet var aslinda kitap cok güzeldi bir cogunuzun okludugundan eminim yasar kemal ince mehmet tam 4 cilt oku oku bitmiyor kitap cok sürükleyeci ama bir kac gün birakinca insanin cani tekrar okumak istemiyro kitabi okudukca önceli okuduklarimi untuyorum her seferinde baslarda ne olmustu hatirlamaya calisiyorum tam o sirada kk ya tanisinca 3. cilt yarim kaldi ama kitabin sonnuda halen merak etmiyor degilim

orhan pamuk
kara kitap
aylarca elimde kaldı.arada kaç kitap okudum ama o bi türlü bitmek bilmedi
ama bitirdim sonunda

Bende sevmiştim.Okuduğum zamanlar felsefeyle çok ilgilenirdim.Şimdi ne kadar ağır kitaplarmış okuduklarım diyorum.Neler okumamıştım ki:)
O kitaplarla ilgili notlarımı bulamıyorum bulsam paylaşırdım.Sofinin dünyası da biraz fazla felsefik olduğundan ilgilenmeyen arkadaşların sıkılması çok normal.Şahsen ben şimdi olsam okumam.Şimdi o ilgim kalmadı felsefeye.

Bende başladım 2. cilde geldim ama bitiremedim.
Atlaya atlaya okudum zaten okuduğumu da :)

Bende milletin gazına gelip bir hevesle secrete başladım ama kitap baştan sona aynı, sıkıcı..
Vadideki zambak bile daha iyiydi.
Ben secreti sevdim ama bititremedim.Kardeşime verdim.yalnız haklısın tekrarlar ve bildiğimiz şeyler çoktu.Gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:
Umberto Eco / Baudolino

Bugune kadar yarim biraktigim kitaplar 3u gecmez herhalde ama bu en ic bayicisiydi. Cok zorladim kendimi devam edebilmek icin ama... "Omur kisa, okunmasi gereken kitap cok"

en sıkıcı kitabı bile bir şekilde bitiririm. maksimum en kalın kitaplar bile 3-4 günde biter ama balzac'ın vadideki zambak hayatımda okudugum en sıkıcı ve en uzun süreli kitaptı.

olmaz mı hiçç...
orhan pamuk'un kara kitapmıydı neydi okurken ruhum daralmıştı...o kitabı inat edip bitirmiştim ama bir daha o yazarı okumamaya karar verdim...
anlaşılamamak entel olmaksa ben entel olmayan yazarları seviyorum...

a.hamdi tanpınar : huzur . selim ileri : kafes.huzur sıkıcı,kafes, karma karışıktı.bitirene kadar canım çıktı.

Halide Edip Adıvar Sinekli Bakkal'ı okuyamadım.senağlama kitabın dilinde osmanlıca sözcükler nedeniyle anlamadım bir türlü. elime sözlük alıp okumak istemedim. televizyonda dizisini izlemiştim. beni etkilemişti, günümüz türkçesine çevirisi de yok. umarım çıkar.

Umberto Eco / Baudolino

Bugune kadar yarim biraktigim kitaplar 3u gecmez herhalde ama bu en ic bayicisiydi. Cok zorladim kendimi devam edebilmek icin ama... "Omur kisa, okunmasi gereken kitap cok"

ohan pamuk'un bütün kitapları desem:) nedense hiçbir kitabını bitiremedim "kara kitap,benim adım kırmızı vs.."

kafamçokkarıştı Tarık Akan ANNE BAŞIMDA BİT VAR çok sıkıldım hatta yoruldum biraz abartılı gibi gelmişti bana senağlama

Alın benden de o kadar. a.s"Baudolino", Orhan Pamuk'un "Kar" ve "Anne Kafamda Bir Var" içim bayılarak okuduğum ve yiğitlik uğruna zar zor bitirdiğim kitaplardandır.

normalde bir-iki haftada kalın bir kitabı bitiririm ama bende nıethzsche ağladığında 2 yılı buldu inat ettim bitirdim çok sıkıldım ama

Son düzenleme:
hayatımda ilk defa bi kitabı ilk sayfalarında terk ettim o da daha bu kadar unlu olmadan ve filmleri cekilmeden once elime gecen John Ronald Reuel Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi, hos filmlerini de hic izlemek gelmedi içimden, sanırım bana gore degil bu fantastik türler

balzac goriot baba
öyle cok tasvir vardı ki ve bendaha orta okuldaydım cok sıkılmıştım yaaaaaaaaaa

Meksikalı ressam Frida Kahlonun hayat hikayesinin yazıldığı bir kitap vardı ( Frida ) hayatımda hiç bir kitabı okurken bu kadar yorulmamıştım ve yarım bıraktım . Kitap zaten sıkıcıydı bir de kadının başına gelenlerin ardı arkası kesilmiyordu açıkçası beni bunaltmıştı.

Mario Levi'nin İstanbul Bir Masaldı adında 741 sayfalık bir kitabı vardır... Merak ve sıkıntıyla yaklaşık üç ayda okumuştum. Bir ara pes ettim tamam nan okumıcam dedim sonra yine dayanamadım aldım elime başladım okumaya sayfalarını atlaya zıplaya sonuna geldim. Garip bir deneyimdi benim için. Bir yandan daralıyorum boğuluyorum bir yandan okumak istiyorum merak ediyorum. Kütüphanemde tozlanıyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…