Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

özel olarak vadideki zambak, genel olarak fransız edebiyatı.. hugo ama maalesef içimi baymıştır zamanında. o ne betimlemedir öyle...

valla piskolojiden nefret ettiğim halde
arkadaşların ısrarıyla "eylül" isimli pisikoloji romanını yıllar önce okumaya çalışmıştım
vize zamanı bile haftada bir roman bitiren ben o romanı geçen senede
denememe rağmen bitiremedim
gerçekten güzel olabilir ama bana çok sıkıcı gelmişti

eylülü bende okudum konusu güzel ama anlatımı eski türkçe gb sanki biraz ağır bir konuyu sayfalarca anlatıyordu

ben pek kitap yarım bırakmam zorda olsa bitiririm ama bu ALAMUT neydi öyle bilmem.......genellikle osmanlı dönemini anlatan romanları severim safiye sultan,nurbanu,hürrem sultanvs gb Alamutuda öyle sandım ama başladığıma bin pişman oldum birde stevan king var <O>baktım tırsmaya başladım hemen bıraktım...........yinede yarım bırakmayı sevmiyorum.:kahve:

birde YÜZYILLIK YALNIZLIK var illallah dedim ya dönüp dönüp kitapdaki soy ağacına bakıyordum ne bu ya herkesin adı aynı anasının danasının bir de ödüllü kitapmış şimdi o bana bakıyo kitaplıktan ben ona bitiremem kusura bakmasın hiç........:eek:

eylülü bende okudum konusu güzel ama anlatımı eski türkçe gb sanki biraz ağır bir konuyu sayfalarca anlatıyordu

ya çok sıkıcı bence;
konusunu bile bilemiyorum çünkü 50.sayfaya gelmeden bıraktımkafamçokkarıştı
birde vadideki zambak var oda aynı
ay Allah'ım ne sıkıcı bir romandır öyle
favorilerim arasındada sefiller vardır kesinlikle okuyun derim ben yerimseniben

Rhonda Byrne The Secret
tatlicadiarzu
Bana o kadar sıkıcı geldi ki o kadar istekli aldığım halde okumadan bıraktım :bbo:

walla edebiyat hocam Anna Karanina diye bi kitap verdi 4 cilt. 1.dönemde ilk cildini bile bitiremedim cok sıkıldım bıraktım okumayı walla:roflol:

marcel proust: kayip zamanin izinde serisi. 6 satirdan cumle yapmis adam...
pardayanlar, parma manastırı, genel olarak rus edebiyati...
yasar kemal ve tum kitaplari.....

ya çok sıkıcı bence;
konusunu bile bilemiyorum çünkü 50.sayfaya gelmeden bıraktımkafamçokkarıştı
birde vadideki zambak var oda aynı
ay Allah'ım ne sıkıcı bir romandır öyle
favorilerim arasındada sefiller vardır kesinlikle okuyun derim ben yerimseniben

tatlım iki kişi arasındaki aşkı anlatıyor eylül konusu çok güzel hele sonu dedimya ağır gidiyor bitirince iyiki sabredip okumuşum dedim kimin gerçekten sevdiğini anlatıyor kocasınınmı yoksa gizliden sevdiği aşkınınmı??????????:kahve:

arkadaşlar ben de melisa p nin yusufçuk gece gelir adlı kitabını hiç beğenmedim.laf olsun diye yazılmış gibi geldi bana.kalın bir kitap değil ama kötü.

Ben de Orhan Pamuk'un Kar romanını bitiremedim. Aynı yazarın Benim Adım Kırmızı'sını bir solukta okuduğum halde Kar'ı okurken hiç ilerleyemedim resmen o kar üzerime yağdı.

Sofi'nin dünyası
Ya bu kitap bitmek bilmedi elime her aldığımda bir-iki cümle okuyup bıraktım

X