• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

balzac vadideki zambak bu güne kadar okuduğum en iğrenç kitaptı ya onun yüzünden kitaplardan soğudum:(

yok kızz çok güzeldi o kitap ben severek okudum, hatta yazarın hayatını ağlayarak okudum zaten yazarın hayatından kesitler oldugunu düşünüyorum o kitabınsenağlama

patrick Süsskind in "parfum" adli kitabini öfleye , pöfleye, patlayarak bitirdim. Incecik kitap haftalarca süründü elimde..Korkunctu. Resmen kendimi kitap bitecek diye zorladim..

harika bir klasik belki ama lisede balzacın vadideki zambaği dili çok ağdalı gelmişti.edebiyatta okulda en iyi olmama rağmen nedense bu kitabı sevmedim.

yeni aldigim fakat okurken olmaz böyle aptal bir kitap dedigim Soner Yalcindan "SIZ KIMI KANDIRIYORSUNUZ"Ne alin nede okuyun.Hayatimda verdigim paraya acidigim tek kitap.

Ben Kasaba diye bir kitap okumuştum ta yıllar önce, Türk bir yazarın kitabıydı ama yazarın adını hatırlamıyorum. Hayatımda böyle işkence çekmedim. Kitapta hiçbir olay olmuyor, nasıl sıkılmıştım anlatamam. Hemen bitsin bu işkence diye 1 günde okumuştum ama nasıl okudum bi ben bilirim. Şimdi kitap sitelerinden bakıyorum bulamıyorum kitabı =)

Yazan varmı bilmiyorumda, Dostoyevski / Suç ve Ceza...
Bu güne kadar hiç bir kitabı yarım bırakmamışımdır..en fazla bir kaç gün içinde okuyup bitiririm..
,Ama bu bitmeyen, bitemeyen bir kitap..İnsanın bir adım atması bir sayfa sürebilir mii...hayretler içerisinde okuyorum kitabı..Tamam klasiktir,ağırdır ama..nereye kadar..
Hala 2. cildin yarısındayım zaman zaman alıp bikaç sayfa okuyorum..sırf bitirmiş olmak için bitiricem..

Yazan varmı bilmiyorumda, Dostoyevski / Suç ve Ceza...
Bu güne kadar hiç bir kitabı yarım bırakmamışımdır..en fazla bir kaç gün içinde okuyup bitiririm..
,Ama bu bitmeyen, bitemeyen bir kitap..İnsanın bir adım atması bir sayfa sürebilir mii...hayretler içerisinde okuyorum kitabı..Tamam klasiktir,ağırdır ama..nereye kadar..
Hala 2. cildin yarısındayım zaman zaman alıp bikaç sayfa okuyorum..sırf bitirmiş olmak için bitiricem..

Ben o kitabı 2 günde bitirmiştim, şaşırdım yazdıklarınıza o yüzden =) Budala biraz daha hızlı ilerleyen daha eğlenceli bir kitaptı, okumadıysanız Dostoyevski'den onu tavsiye ederim. Sevgiler a.s.

Paulo Coelho "Veronica Ölmek İstiyor"..
ben de ölmek istedim..sositosositofisfisfis
Allahım..yani insanı intiharın eşiğine getiriyo...

elena ferrante sen gittin gideli
aman allahım 5 bölümdür aynı sabahı ve kargaşayı geçmeye çalışıo:s

genellikle kitapları yarıda bırakmayı sevmem ama bu başkaydı bitmedi, bitemedi, yapacak bir şey yok :)) yoksa bayılacaktım yani... Titus Groan Gormenghast 1 - Mervyn Peake

bende dünyaca ünlü kesinlikle okumam gerekir diye SUÇ VE CWZA ya başlamıştım.göbeğim çatladı bitirene kadar.kültür zenginliği iiçin okumuştum ,hala pişmanım..

aynen canım ya benimde okurken sıkıldığım tek kitap bu oldu ama başladığım bişeyi yarım bırakamadığımdan bitirdim.anam nerden aldımda okudum bu kitabı herkeste tavsiye etmişti bende güzel bişi sandıydım ama nerde adam bi suç işledi taa kitabın sonunda hapishaneye girdi olay bitti kafayı yedim.suç ve cezayı kimseye önermiyorum arkadaşlar.

Yüzüklerin efendisi:)
Ortaokuldaydım o sırada...Bütün arkadaşlarım benden alıp okudu çok kısa sürede bitirdi, çoğu arkadaşım serinin 3 kitabını de neredeyse 1 haftadan daha az bir sürede bitirdi, ama bende tık yok:)

Fantastik romanlar sevmediğimi çok daha net anlamış oldum...

Beğenmeyip yarıda bıraktığım daha pek çok kitap vardır ama en dayanamadığım buydu....

mehmet rauf eylül ü herkes cok begenir ama ben okurken patladım sıkıntıdan bitiremedim....
orhan pamuk un yeni hayat... üç kere basladım bıraktım ama üçüncüsünde eee bitiriyim artık dedim de öyle bitti...
birde elif safak ın kitapları nedense hiç bitmez...

Back