Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Sofi 'nin dünyası
bi kaç kere elime alıp okumaya çalıştım ama malesef sıkılıp bıraktım herseferinde....

Stendhal'in kırmızı ve siyah adlı kitabını okumak zorundayım ve haftalardır -okumak istemeyişimden mi bilmiyorum- bir sayfa ilerleyemiyorum.Arkadaşlar fizikçi adamım banane klasiklerden :dilcikar: belki bana kızacaksınız ama ben kitap okumaktan zevk almalıyım ve kesinlikle bu elimdeki kitaptan zevk almıyorum klasikleri çoğu sıkıcı ve bana çok angarya geliyor.Ama malesef gelin görün ki final sınavında 35 puanlık sorum bu kitaptan çıkacak çılmama az kaldı laelaelaelaelae

Orhan Pamuk kara kitap ve Canan Tan piraye bir türlü okuyamadığım her elime alışımda yine okuyamadığım kitaplar.

Piraye belkide benim yaşıma uygun olmadığından dolayı bana hitap etmemiştir. Sonuçta bir genç kızın okul yıllarını anlatıyordu.Canan Tan'ın başka romanlarını okumadım.

Son düzenleme:
Piraye belkide benim yaşıma uygun olmadığından dolayı bana hitap etmemiştir. Sonuçta bir genç kızın okul yıllarını anlatıyordu.Canan Tan'ın başka romanlarını okumadım.

piraye 2 bolumden olusuyor once okul sonra piraye evleniyo zaten kitap esas o zamn baslıyo ama cok basit bi kitap bence bi gün öle işin olmazsa canın sıkılırsa oku derim hiç sıkılmazsa akıp gider sanki bi arkadasın sana hayat hikayesini anlatıyo gibi

Maeve Bınchy - aşıklar korusu.
kitap alalı 4 ay olmuştur.100 defa elime almışımdır.ama kitap gitmiyor.ilerlemiyor aşırı sıkıyo

Orhan Pamuk-Cevdet Bey ve Oğulları,İstanbul
Ahmet Hamdi Tanpınar-Huzur
Bir kitap kurdu olmama rağmen bu kitapların sonunu sembolik de olsa getiremedim..Hele de Cevdet Bey ve Oğulları.Oyyy oy,ört ki ölem..

orhan pamuk
benim adım kırmızı :bbo:
okuyamadım denedim denedim olmadı
benmi garibim kitabmı düşündüm düşündüm bulamadım
uzun süre orhan pamuğun kitaplarının hiç birisini elime almadım kesin bunlarda öyledir dedim
ve birgün nasıl olduysa istanbulunu aldım elime ve onu okumayı hemde büyük bir zevkle okumayı başardım :sm_cool:

vadideki zambak
anacım asla başladığımı yarım bırakmam ama
bu nasıl bişeydi her cümlesi beni boğuyordu
resmen işkence gibi geldi 20. sayfada bıraktım bende

Da Vinci'nin şifresi. Sen koskoca bir tuğlayı devir iki günde, her sayfada meraklan arkada ne var diye sonra başladığın noktaya geri dön. Cık cık cık

V.C adnrews _ çatıdaki çiğlık

Sanırım aynı kitap Adı çatıdaki çığlık değilde Çatıdaki Rüzgar dı. Çok kısa bir sürede okumuştum. Çok hoşuma gitmişti.

Sevmediğim kitap ise Bram Stoker'in Drakula adlı kitabıydı. hatta yarıda bıraktım raflarda tozlanıyor. sırnaşık şey

okuyacak mutlaka bir kitabım olur ve yarıda bırakmayı sevmem ama şimdiye kadar 2 tane kitabı yarıda bıraktım malesef.

1. si Dostoyevski'nin suç ve cezası.kitap hiç ilerlememişti :kızgın:

2. si Mara Meimaridi izmir büyücüleri.kitap gitmiyor gitmediği gibi her 2 sayfada bir türkleri görgüsüz,pis,bagnaz gibi anlatıyor.en çokta bu yüzden bıraktım Kötü KazenKötü Kazen

yarım bırakmamak adına iteleye iteleye okuduğum kitapta Jean Christophe Grange şeytan yemini.daha önce başka kitaplarını okumustum yazarın.onlara güvenerek aldım ama bunda hayal kırıklığına uğradım.kesinlikle tavsiye etmem.

Sanırım aynı kitap Adı çatıdaki çığlık değilde Çatıdaki Rüzgar dı. Çok kısa bir sürede okumuştum. Çok hoşuma gitmişti.

canım o kitap seri halinde ben özet kısmına yazmıştım dur sana link vereyim yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=144069

seriyi iki solukta bitirdim.1,2,4 kitapları kitapları bir solukta,3 kitabı diğer bir solukta bitirdim :roflol: :roflol: Allahım neydi o öle yaaaaaa.şu çocugun psikolojisinin anlatıldığı kitap.Gazap tohumları Kötü Kazen

sofinin dünyasını nedense ben çok severek okumuştum arkadaşlar haksızlık etmeyin kitaba :))) severek yapılmayan her iş insana sıkıcı gelir, tabii tarz meselesi felsefeyi sevmeyebilirsiniz, ama bence tekrar deneyin...

X