Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

aynen arkadaşım katılıyorum sana.kaç kez başladım bu kitaba bilmiyorum ama asla bitiremedimkafamçokkarıştı.sonunu getiremediğim tek kitaptır heralde.ben pek sevmem de bir kitabı yarıda bırakmayı

aynen arkadaşım katılıyorum sana.kaç kez başladım bu kitaba bilmiyorum ama asla bitiremedimkafamçokkarıştı.sonunu getiremediğim tek kitaptır heralde.ben pek sevmem de bir kitabı yarıda bırakmayı

ama ben cok beğenmiştim, ayrıca çok da tavsiye eden olmuştu bu kitabı walla devamını getirin sabrın sonu selamet derim:içelim:

Haklısın belki biraz tercih meselesi ama ben de tüm seriyi çok kısa sürede severek okumuştum. Genelde kitabını okuduğunuz filmler biraz yavan kalır ama belki kitaptaki tasvirlerden dolayı belki de senaryoya iyi aktarıldığından okurken kafamda canlandırdığım bir çok şey ilk filminde aynıydı.

Bu arada benim okurken en çok zorlandığım kitaplardan biri EFENDİ bitirdiğime gerçekten inanamıyorum..
Bir de PADİŞAH ANALARI vardı yazarını hatırlamıyorum ama artık kitabın yarısında kitabı fırlatıp attım ve bir daha okumadım.. belki içeriği ile alakalı olabilir..

Elif Şafak ,ın Bit Palas,ı birde Mehmet Rauf,un Eylülü bi türlü bitiremedim sıkıntıdan bu kitapları kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

HÜZÜNLÜ BİR AŞK ŞARKISIYDI PARAGUAY (LILIY TUCK) kardeşim getirmişti .iki senedir bitecek hala aynı yerdeyim.bu kitap hiç bitmicek.kafamçokkarıştı

charles dickens- büyük umutlar
mehmet rauf - eylül
reşat nuri güntekin-ateş gecesi
vadideki zambak
orhan pamuk - benim adım kırmızı
Gülten dayıoğluda kanımca benim hiç okumayı beceremediğim yazarlardan birisidir
Ben bu kitapları defalarca başlayıp okumaya çalıştığım halde başaramadım
Şuan bu kitaplar kütüphanemin tozlu raflarında bekliyor
daha çok bekler naniknanik

dergilere ve edebiyat konseptli sitelere hazırlamam gereken güncel kitap kritikleri için okuduğum hemen hemen tüm popüler kitaplar diyebilirim,,,Şu bi gerçek ki Türkiye piyasa edebiyat okurları son derece bilinçsiz,bu ülkede popüler bi yazar olmak öyle ucuz ve adi ki bi çok yazar-ki yakınen tanıdığım yazarlarda dahil,hava su ve kadının bedava olması adına aralıksız kitap yayınlıyorlar,,
bu ülkede bi kitap 10 kişiden 9'unun dilindeyse o kitabın kolpalığının kanıtıdır bu veri,,,

Türk Edebiyatından Halit Ziya Uşaklıgil' in "Mai ve Siyah" kitabı.Dünya Edebiyatından ise Victor Hugo'nun "Nortre Dame'nin Kamburu". Gerçi bu klasiğin beyazperde uyarlaması gayet güzel ama kitabı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

şu çılgın türkler.....
çok sıkıcı bir kitap o kadar methetdildiki merak ettim aldım ama bir kaç sayfa sonra bıraktım valla...okunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…