Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Canan Tan- Yuregim seni cok sevdi

80 kusur sayfalara kadar okudum, devam edemedim, araya baska kitaplar soktum. Birgun donup bitirmeyi umuyorum. Tavsiye uzerine almistim, ama miy miy miy bir turlu ilerlemedi kitap. 80 sayfa boyunca hep ayni turden seyler. Acaba daha sonra mi guzel hale gelecek, az mi okudum bilemiyorum ama... Bir de Piraye'yi almistim bu yazardan, pisman oldum aldigima. Butun kitaplari birbirine benziyormus diyorlar.

Sefiller-Victor Hugo, bunu da bir turlu okuyamamistim. Artik yayinevinden, cevirisinden midir, yoksa bana gore mi degildi bilemiyorum. Birkac kez denedim, olmadi. Her ne kadar artik bu kitaba merakim kalmadiysa da belki olmeden once bir kez daha denerim, belli mi olur. :)

Ben özetini okumuştum. 250 sayfaydı ve okuduğum en güzel kitaptı. Aslı ansiklopedi gibi bence iyi bir yayınevinin özet çevirisini deneyebilirsin

tutunamayanlar bu üçüncü başlayışım 60. sayfaya kadar okuyabiliyorum sonra bırakıyorum :44:

Tutunamayanlar ' ı bitirebilene aşk olsun Ben de bıraktım bi ara tekrar denicemm
Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık kitabı bitmedi gitti arkadaş son 100 küsür sayfasında artık dayanamadım bıraktım
Not : kitap 400 küsür sayfa

kürk mantolu madonna incecik kitap bitmek bilmedi şimdi heyecanlancak şimdi bişiler olcak derken baktım bişi olduğu yok duruyo kenarda bitirmeden hiç bı kıtabımı kaldırmadığımdan hep elime geliyor ama yok çok sıkıtı benı elif şafağın aşk kıtabını 2 gecede okumuştum bu kıtabın 3 katı falandı sanırım

Lütfen devam et kitaba eminim pişman olmayacaksın. İlk sayfalarda konu ağır ilerlese de çok güzel bir kitap , çok üzülerek okudum kitabı.

Lütfen devam et kitaba eminim pişman olmayacaksın. İlk sayfalarda konu ağır ilerlese de çok güzel bir kitap , çok üzülerek okudum kitabı.

bende üzüleceğim yeri bekliyorum ama bır turlu gelmıyor kıtap yarım bırakmaktan nefret edıyorum sankı bı işim yarım kalmış gıbı geliyor merak ettım bu gece bıtırecem

bende üzüleceğim yeri bekliyorum ama bır turlu gelmıyor kıtap yarım bırakmaktan nefret edıyorum sankı bı işim yarım kalmış gıbı geliyor merak ettım bu gece bıtırecem

Bitirdikten sonra yorumunu yaz lütfen olur mu ?

Son düzenleme:

Ben o kadar bile okuyamadim 40 sayfaya kadar zor dayandim :). Üstelik Asli karakterine cok gicik oldum

Evet Canan Tan kitaplari cogu birbirine benziyor.

Hakan Günday - Kinyas ve Kayra

sanirim b 2 yil önce okumaya baslayip 6 ayda ilk yarisini bitirebildim kitapligimda bitirecegim günü bekliyor. :)

slvıa day gunaha davet oku oku oku bı bıtmedı ya bı ara heyecan verır gıbı oldu sonra kac karakter gırdı romanın ıcıne kımın elı kımın cebınde anlayamadım bı turlu okumadanda kaldıramıyorum umarım bıter..

ayrıca zevk meselesı saygı duyarım fakat lutfen canan tan ı yarıda kesmeyın lütfen.evet ilk başlarda aynı gıbı duruyor olaylar akat cok cok farklılar aynı olanlar üniden başlaması hıkayelerin.. ben onun yazdıgı kadar yurege hukmeden kendım yasamısım gıbı içime işleyen hayat hıkayelerı okumadım daha once bır gunde bıtırdıgımı bılırım helekı pıraye müthiş...
bı kac gun oncede elıme baska bı kıtabı gectı kıtapcıda en son yurekler ölür fakat daha baslamadım eger yazar canan tan sa gozum kapalı alırım.......

Leyla diye bir kitap var, bir ay once basladim. Daha hala 38. sayfada miyim neyim... Kitabin kapaginda guzel yorumlar var kitapla ilgili, bayagi ovmusler, ama bana kadar akici gelmedi nedense. Oyle kotu de diyemem ma Ucurtma Avcisi'ndan sonra cekilmiyor.
Ha geyret okuyup bitirecem insallah. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…