- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi c i m c i m e
-
Sefiller-Victor Hugo, bunu da bir turlu okuyamamistim. Artik yayinevinden, cevirisinden midir, yoksa bana gore mi degildi bilemiyorum. Birkac kez denedim, olmadi. Her ne kadar artik bu kitaba merakim kalmadiysa da belki olmeden once bir kez daha denerim, belli mi olur. :)
tutunamayanlar bu üçüncü başlayışım 60. sayfaya kadar okuyabiliyorum sonra bırakıyorum :44:
kürk mantolu madonna incecik kitap bitmek bilmedi şimdi heyecanlancak şimdi bişiler olcak derken baktım bişi olduğu yok duruyo kenarda bitirmeden hiç bı kıtabımı kaldırmadığımdan hep elime geliyor ama yok çok sıkıtı benı elif şafağın aşk kıtabını 2 gecede okumuştum bu kıtabın 3 katı falandı sanırım
Lütfen devam et kitaba eminim pişman olmayacaksın. İlk sayfalarda konu ağır ilerlese de çok güzel bir kitap , çok üzülerek okudum kitabı.
bende üzüleceğim yeri bekliyorum ama bır turlu gelmıyor kıtap yarım bırakmaktan nefret edıyorum sankı bı işim yarım kalmış gıbı geliyor merak ettım bu gece bıtırecem
Canan Tan- Yuregim seni cok sevdi
80 kusur sayfalara kadar okudum, devam edemedim, araya baska kitaplar soktum. Birgun donup bitirmeyi umuyorum. Tavsiye uzerine almistim, ama miy miy miy bir turlu ilerlemedi kitap. 80 sayfa boyunca hep ayni turden seyler. Acaba daha sonra mi guzel hale gelecek, az mi okudum bilemiyorum ama... Bir de Piraye'yi almistim bu yazardan, pisman oldum aldigima. Butun kitaplari birbirine benziyormus diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?