• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Polisiye roman çok severim ama Harlan Coben-Orman hiç beğenmemiştim bu kitabı.
Çok sıkıcı gelmişti bana sonunu da hiç beğenmemiştim.:9:

Kızlar bende mi bi problem var bilmiyorum ama Notre dame'in kamburu bir türlü ilerlemedi bende.Sanki çok karışık ve sıkıcı .O kadar merak etmeme rağmen bu kitap sürünüyor elimde .Okuyan var mı?

Olmaz mii:) nobel odullu bir kitap var; canlar kimin icin caliyor. Kac kez basladiysam bitmiyor arkadasss:) bitiremedim yani oyle duruyor. Birde ahmet umitin bir kitabi var ismi aklimda degil, hani su cinayeti konu olan kitabi o da beni resmen kanser etmek uzere ama skyrm disimi:) kararliyim bi-te-cekkk:)

Ahmet Ümit'in tüm kitaplarında cinayet var CNm.Ben de tam aksine 2 günde bitiririm Ahmet Ümit'in kitaplarını.Adını hatırlayabildin mi?

Orhan Pamuk : Masumiyet Müzesi

Hayatımda ilk defa bir kitabı yarım bıraktım. Dayanamadım. Bitiremedim...

Ben atlaya atlaya gitmiştim. Çok gereksiz yere uzatmış, atlaya atlaya gitsen konudna kopmazsın ama mutlaka bitir, sonu çok duygusal ve güzel bitiyor..

Aslında bir daha elime almaya cesaretim yok ama doğru söylüyorsun hazır elimde okuyacak kitabım yokken alıp bitirsem mi bilemiyorum ki :)

Suç ve Ceza :50:
Zaten klasik okumayı sevmem hiç bir zaman biterememişimdir. En sonunda vazgeçtim.:97:

Popüler bi kitap bilirsiniz hepiniz. Yakın zamanlarda okuyup bitirdim resmen gına geldi ya. Nar Ağacı- Nazan Bekiroğlu. Zaten yazıları minicik bi de 500 küsür sayfa. O kadar gereksiz bilgiler vermiş ki. Konusu filan harika aslında ama uzata uzata berbat etmiş kitabı. Saçımı başımı yolucaktım da bitirebildim güç bela :D

Tavsiye eder misiniz? Almayı düşünüyorum ben de.

Canım böyleü ağdalı uzun uzun edebi cümlelerden hoşlanıyorsan al. Kitap aşırı cinsel bir dille yazılmış nede olsa yazarı bir erkek..Yani bunlardan da rahatsız olmuyorsan al derim... Ama beni cinsle ve bu kadar ağdalı diller rahatsız etmiyorken çok sıkılmıştım kitaptan.. Gereksiz yere uzatmış tasvirleri. Ben devlet kütüphanesinden alıp okumuştum.. Ha para verip almam o ayrı :)) Yani İskender Pala veya Nazan Bekiroğlu, Hakan Günday dururken bu kitaba para vermem...Bir ara görmüştüm nette bunun e-kitap hali var çok merak edersen o şekilde okuyabilirsin..Sonu güzel duygusal bitiyor...

Son düzenleme:
Canım böyleü ağdalı uzun uzun edebi cümlelerden hoşlanıyorsan al. Kitap aşırı cinsel bir dille yazılmış nede olsa yazarı bir erkek..Yani bunlardan da rahatsız olmuyorsan al derim... Ama beni cinsle ve bu kadar ağdalı diller rahatsız etmiyorken çok sıkılmıştım kitaptan.. Gereksiz yere uzatmış tasvirleri. Ben devlet kütüphanesinden alıp okumuştum.. Ha para verip almam o ayrı :)) Yani İskender Pala veya Nazan Bekiroğlu, Hakan Günday dururken bu kitaba para vermem...Bir ara görmüştüm nette bunun e-kitap hali var çok merak edersen o şekilde okuyabilirsin..

Anladım. Okumuyum o zaman zaten çok kalın bi de cümleleri uzatmışsa hiç çekemem valla :D

Suç ve Ceza :50:
Zaten klasik okumayı sevmem hiç bir zaman biterememişimdir. En sonunda vazgeçtim.:97:

Aslında bende pek sevmem klasik okumayı ve yıllar önce zar zor başlamıştım Suç ve Cezayı okumaya ama beni çok etkilemişti. Eğer başında bıraktıysanız tekrar deneyin derim.

Mesela özellikle bir yeri çok etkilemişti kitabın beni.

"Raskolnikov ağır ateşler içindeyken rüyamı yoka gerçek mi olduğunu bilmediği bir şekilde yatağından kalkıp duvarın içinde altınları arar"

Hala kitabın adını duyduğumda gözümde canlanır bu sahne...

Back