- Konu Sahibi c i m c i m e
-
Cengiz Aytmatov---> Gün Olur Asra Bedel
senelerdir kütüphanemde durur ama bir türlü konu akıcı gelmediği için biteremem ve her defasında başka bir kitapla aldatırım onu
Olmaz mii:) nobel odullu bir kitap var; canlar kimin icin caliyor. Kac kez basladiysam bitmiyor arkadasss:) bitiremedim yani oyle duruyor. Birde ahmet umitin bir kitabi var ismi aklimda degil, hani su cinayeti konu olan kitabi o da beni resmen kanser etmek uzere ama skyrm disimi:) kararliyim bi-te-cekkk:)
bu kitabı bize hoca derste okutmuştu ve sınavda da sormuştu ,çok faydalı bir kitappeyami sefa- yalnızız bitmedi kitap bi türlü zorla okudum
Orhan Pamuk : Masumiyet Müzesi
Hayatımda ilk defa bir kitabı yarım bıraktım. Dayanamadım. Bitiremedim...
Empati bitmiyor bir türlü 1 ayı geçti..
Ben atlaya atlaya gitmiştim. Çok gereksiz yere uzatmış, atlaya atlaya gitsen konudna kopmazsın ama mutlaka bitir, sonu çok duygusal ve güzel bitiyor..
Ben atlaya atlaya gitmiştim. Çok gereksiz yere uzatmış, atlaya atlaya gitsen konudna kopmazsın ama mutlaka bitir, sonu çok duygusal ve güzel bitiyor..
Tavsiye eder misiniz? Almayı düşünüyorum ben de.
Canım böyleü ağdalı uzun uzun edebi cümlelerden hoşlanıyorsan al. Kitap aşırı cinsel bir dille yazılmış nede olsa yazarı bir erkek..Yani bunlardan da rahatsız olmuyorsan al derim... Ama beni cinsle ve bu kadar ağdalı diller rahatsız etmiyorken çok sıkılmıştım kitaptan.. Gereksiz yere uzatmış tasvirleri. Ben devlet kütüphanesinden alıp okumuştum.. Ha para verip almam o ayrı :)) Yani İskender Pala veya Nazan Bekiroğlu, Hakan Günday dururken bu kitaba para vermem...Bir ara görmüştüm nette bunun e-kitap hali var çok merak edersen o şekilde okuyabilirsin..
Suç ve Ceza
Zaten klasik okumayı sevmem hiç bir zaman biterememişimdir. En sonunda vazgeçtim.:97:
Aslında bir daha elime almaya cesaretim yok ama doğru söylüyorsun hazır elimde okuyacak kitabım yokken alıp bitirsem mi bilemiyorum ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?