• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Lisedeyken kaç defa tekrar başlamama rağmen bitiremediğim kitap : Çalıkuşu

2 senede 2-3 defa tekrar başlama girişiminde bulundum ama ne yaptıysam ilerleyemedim : Limon Ağacı

bazen okuyamayıp bıraktığım kitaplar olur ama aradan zaman geçince o kitabı bir çırpıda okuyup bitiririm. kitabın zamanı olduğunu düşünürüm. şu an kenarda Limon Ağacı bekliyor. umarım onu da bir çırpıda okuyup bitiririm. bir de Oğuz Atay-Tutunamayanlar'ı okudum ve çok beğendim en beğendiğim kitaplar arasına adını altın harflerle yazdırdı ama okurken hakikaten illallah dedim, bu kadar zor bir kitap daha olamazdı.

Bende Tutunamayanlar'a tutunamayanlardanım..
İlk okuyuşta 40 civarı, ikincisinde 70ler, son okuyuşta da 90 küsürlerde bıraktım.
Olmuyor..
Olmayacak gibi.. Daha başlamam zaten.
Olasılıksız'a da başladım, o da gitmedi.. Ama onu okuma niyetim var yine, Tutunamayanlar'a göre bir nebze daha iyiydi benim için.

Çok ünlü kitapları psikolojik olarak okuyamıyorum ben sanırım..

Olmaz mii:) nobel odullu bir kitap var; canlar kimin icin caliyor. Kac kez basladiysam bitmiyor arkadasss:) bitiremedim yani oyle duruyor. Birde ahmet umitin bir kitabi var ismi aklimda degil, hani su cinayeti konu olan kitabi o da beni resmen kanser etmek uzere ama skyrm disimi:) kararliyim bi-te-cekkk:)

aret vartanyan - sen ve ben ..
halada bitmemiştir bıraktım sıkıldığım için :19:

Olmaz mii:) nobel odullu bir kitap var; canlar kimin icin caliyor. Kac kez basladiysam bitmiyor arkadasss:) bitiremedim yani oyle duruyor. Birde ahmet umitin bir kitabi var ismi aklimda degil, hani su cinayeti konu olan kitabi o da beni resmen kanser etmek uzere ama skyrm disimi:) kararliyim bi-te-cekkk:)

gaziantepteki olaysa patasana olabilir:ssz:

çoluk çocuk-patti smith
...amanınnnn bitmedi bitmediiiiii hayır kalın da değil..ben kapağına baktım -çiçek çocuklar dönemidir diye düşündüm ilgimi çekti aldım ama okurken hiç keyf almadım..
biyografi ve fotolar olsada okurken sıkıldım..bitirdim ama beni yorduu

Saatleri Ayarlama Enstitüsü

güzel kitap, çok güzel hatta. ama akmıyor akmıyor akmıyor :50:

Cok enteresan gelebilir ama Susanna Tamaro / Yüreginin Götürdügü Yere Git adli kitabini bitiremedim bir türlü ben, ilk 30 sayfadan sonra biraktigim cok nadir kitaplardan biridir.

Cengiz Aytmatov---> Gün Olur Asra Bedel

senelerdir kütüphanemde durur ama bir türlü konu akıcı gelmediği için biteremem ve her defasında başka bir kitapla aldatırım onu :27::27::27::27:

Son düzenleme:
Ahmet ALTAN, Son Oyun.

Sanırım Altanın kitabı yazarken kafası karışıkmış. Akmadı, bitmedi, bitiremedim :S

Back