Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

hıcte garıpsemıcem cunku bende senın gıbı ıkı kıtabınıda okuyamadan kaldırdım.goruyorumkı cogu kısıde aynı fıkırde

oblomov-ivan gonçarov. o-ku-ya-mı-yo-rum. 3 sefer denedim. çok azmettim ama mümkün değil. ancak 30-40 sayfa okuyabildim o da bir ayda! ne zaman elime alsam 3 sayfadan fazla okuyamadan uyuttu beni. haa bu 30 sayfada adam anca uyandı ama yataktan kalkamadı henüz.heralde kitap sonuna kadar elini yüzünü yıkayıp kahvaltıya inmiştir ,bilemiyorum.delikafadulden
bu arada orhan pamuğun yeni hayat kitabı hakkında doğru söylemiş arkadaşlar.

İçinizde Zar Adamı okuyan varmı bilmiyorum ama bana çok şaçma geldi bir psikiyatristin zarlarla hayatını yönlendirmesi ve ona kesinlikle sadık kalması psikolojik bir kitap ben zor bitirdim çok sıkıcı ve sürükleyici değil

aynen arkadaşım ben kısa bir süre önce bitirdim zaten başka bir konuya da yazmıştım.hayatım da okuduğum en sıkıcı kitaplardan biri bu kitap,diğerlerinin hiç değilse bir anafikri bir manası vardı ama bu kitap bence berbat okunan zamana yazık.böyle mantıksız birşey olabilirmi ya insan kendisinin ve özelliklede çevresinin hayatını böyle mahveder mi ya.çok kızgınım gerçi kitap bittikten sonra biraz geçti kızgınlığın ama fikirlerim aynı hatta daha fazlası.sıkıcı olan yazım tarzı değil saçma fikirleri kesinlikle.

ay çok yaşayın ya ne kadar güldüm yanıza:roflol:
o kadar güzel teşhis etmişsiniz ki bazı kitaplar hakikaten insanı canından bezdiriyor:çok üzgünüm:

körleşme / elias canetti
bırakmadım ama bir türlü elime almak istemiyorum, eşime göre dünyanın en iyi kitabıymış

gülün adı / umberto eco aman allahım, bitirdim ama ben de bittim, tuğla gibiydi zaten
orhan pamuk okuyamıyorum
ferrarisini satan bilge ve secret çok saçma geldi, vaktimi harcamamak için bıraktım
bir de murathan mungan üç aynalı kırk oda, onu da bitirdim ama sevmedim hiç

Son düzenleme:
"izmir büyücüleri" okudum bitirdim ama beni çok yoran bir kitaptı, harika bir konu ancak bu kadar sıkıcı bir dille anlatılabilir.

orhan pamuk okuyamayanlara "beyaz kale" ve "kar" kitaplarını öneririm başka kitaplarınıda okudum ama bunları çok zevkle okumuştum

"olasılıksız" kitabının bitirilememesine çok şaşırsım sadece bir hafta sonunda okumuştum koca kitabı, demekki zevkler tüm konularda farklı olabiliyormuş:)

ben de orhan pamuğun benim adım kırmızı kitabın da zorlanmıştım.her karakterin uzun uzun anlatımı beni yormuştu.

the secret daha yeni başladım çok güzel dedikleri için aldım ama çok sevdiğimi söliyemem sıkıldım

walla edebiyat hocam Anna Karanina diye bi kitap verdi 4 cilt. 1.dönemde ilk cildini bile bitiremedim cok sıkıldım bıraktım okumayı walla:roflol:

Benim en beğenerek okuduğum kitaplardan biridir:CüvCüv:
bi de olasılıksızı beğenmeyen arkadaşlar olmuş,bi matemetikçi olarak onu da 2-3 günde bitirmiştim..ama dediğim yanlış anlaşılmasın matematikçi olmayan arkadaşlarım da okuyup çok beğenmişti :1hug:
ikisini de tavsiye ederim ben..

" Yüzyıllık Yanlızlık " .. Birkaç kez başladım ama yarıyı geçemedim birtürlü. Aslında değişik bir kitap ama . iki sayfa okuyorum kim kimdi neydi unutuyorum tekrar geri dönüyorum kişileri oturtamadığım içinde birtürlü bitemiyor. Kısırdöngü gbi bişey sürekli başa dönüyorum..

" Gülün adı" kesinlikle çok sıkıcı geldi. onada iki kez başladım ama 20 sayfayı geçemedim sanırım.
Orhan pamuk ,Ahmet Altan kitapları kesinlikle okuyamıyorum

Alev Alatlı-Schrödinger'in kedisi
9 yıldır okunmayı bekliyor. 30-35 sayfadan daha ileri gidemiyorum malesef, bünyem kaldırmıyor (

vadideki zambak
anacım asla başladığımı yarım bırakmam ama
bu nasıl bişeydi her cümlesi beni boğuyordu
resmen işkence gibi geldi 20. sayfada bıraktım bende

arkadaşım sen napmışın ya:roflol: roman asıl o sayfadan sonra başlıyor ben üstüste 4 kez okudum o romanı çok güzel bir aşk hikayesi bence özellikle de sonu çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…