Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

sUÇ VE CEZA KİTABI AÇMADAN OKUMAKTAN VAZGEÇTİM ZATEN YENİ OKUMYA BAŞLADIM KİTAP HERKES SIKLIMIŞ OKUMAYACAĞIM O KİTABI ÖN SÖZÜNDEN BİLE SIKILDIM

orhan pamuk asla okumam zaten:) ama beni okuyupta sıkan kitap ortaokul yıllarımda Türkçe dönem ödevleri adı altında verilen kitap inceleme ödevi için hocanın bana verdiği Mai ve Siyah oldu. oysa ben ozamanlar sıkı bir Peyami Safa' cıydım:) onun kitaplarından birini zevkle tecih edebilirdim

yanarımda orhan pamuğun kar kitabına verdiğim paraya yanarım.
benki takvim yaprağı bile okurum.ilerlemiyor arkadaş.
gıytırık bir gelişim kitabı alsam daha iyiydi.

zevkler renkler ne kadar farketmiş..bende vadideki zambak-balzac bitiremedim..normalde 1 romanı 1 günde bitirebilirken o bitmedi..elime aldığımda 2 gün biçmiştim...yıllar geçti sonunu getirmedim zaten..kaç kez baştan niyetlendim ı ıhh olmadı..klasikler biraz yavaş ilerliyor yaaa

sophi'nin dünyası bitmedi gitti meret fisfisfis
kaç kez yarım bıraktığımı hatırlamıyorum bile, kitaplıkda o bana bakıyor ben ona ..normalde 3 günde bitirebileciğim bir kitap 1 seneden fazladır kaldı öylece, oysa kitabın çokda güzel bir dili var ama naletlimidir ne dir bitmedi gitti

ben de orhan pamuğun ''benim adım kırmızı''kitabına başlayıp bin pişman olduğumu hatırlıyorum..

tambir stephen king hayranıyım amamahşer kitabından öğğğğğf alan geldi şaka gibi hibirşey anlamadım zaten ve on kere belki yazarına baktım bu bizim stephenmidiye:1no2:

Orhan Pamuk " Kar " romanını zor okuyup bitirdim

"Masumiyet müzesini "çabuk okudum ama yine çok detay ve tekrar var ona rağmen bitti

kızıla boyalı saclar............. hep gerıye dönütlerle dolu.. asıl konuyu unutturdu..

kıtabı yarım bıle edemedım kac senedır..

Orhan Pamuk tüm kitapları "ne ilginçtirki burdaki çoğu kişi orhan pamuk un romanlarının ağırlığından sıkıcılığından bahsetmiş", Charsles Bkuwski kitapları, Stephan King Buick, Bedri Baykam Kemik kitabı okuyamadan elimden bıraktıklarım...

diger kitaplarını okumadım yorum yapamam ama orhan pamugun masumiyet müzesi için aynı fikirde degilim yorumlarla..aksine bir solukta okudum :)ve anlatımına bayldım okudugum ilk orhan pamuk kitabıydı ve bu kitabndan sonra diger kitapları merak uyandırdı bende uslubuna bayıldım .. masumiyet müzesi harikaydı:)

nana isimli roman iki kere elime aldım ama birtürlü bitiremedim
birde makbule hanımın hayatını anlatan kitap adını tam hatırlamıyorumda onuda bitiremedim

evet beni okumaktan soğutan bir kitap normalde ayda 2 kitap okumaya çalışırım ama bu kitap elimde 5 aydır bitmiyor TRUVALI HELEN( MARGARET GEORGE).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…