Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

madame bovary (madam bovary) gustave flaubert
ben okudum. ama son 5 sayfası kala artık dedim ..olmayacak..onu okuudıuğum saatlerime yazık ..
yazılmak için yazılmış bir kitap :s :bbo:

benim cok oldu böyle baslayıp biteremedigim kitap...ama mehmet cosgundeniz in bir kitabı vardı ARAZ en cok onu bilirim...3 kere basa aldım ama bitmedi yinede:sm_confused:

elif şafak //siyah süt bayıldım bitirene kadar
ama beğendiğinden değil sıkıntıdan hiç hoşuma gitmedi açıkçası
ben daha farklı şeyler bekliyordum
hele o cin den min den bahsetmeleri ruhumu daralttı
kafamçokkarıştı

kızıla boyalı saçlar ilk çıktığında aldım ve defalarca başladım okuyabilir miyim diye yok yok yok bende kütüphaneye verdim belki biri bitirebilir

Orhan Pamuk-Masumiyet Müzesi.
Aslında güzel bir kitaptı ama sonlara doğru baymıştı beni.

Orhan PAmuk - Benim adım kırmızı ve suç ve cezaa.

Kitapları yarım bırakmayı hiç sewmem ama bu iki kitap beni mahwetti. suç we cezanın birinci cildini bitrdim ikincininde sonlarına geldim ama bitiremedim. 2 senedir duruyo. bazn bi heves alıyorum elime ama yok okuyamıyorum. Çok fazla bunaltıp baymıştı beni.

Benim adım kırmızıya da bi kaç kez başladım ama dewam edemedim

Orhan Pamuk-Masumiyet Müzesi :mymeka:

Orhan Pamuğun okumaya çalıştığım ilk kitabıydı :tomato:
bu kadar berbat bir anlatım tarzı ve inanılmaz gereksiz ayrıntılarla kitabı şişirmişte şişirmiş
lanet edip bıraktım :tomato:

agatha christe 16.50 treni uyuz oldum okurken yarıda bıraktım:)

vee adı aklıma gelmeyen 1-2 kitap daha var..

bide ahlaksız teklif diye bi kitap okuorum şuan.bakalım ilerleyen günlerde bırakabilirim bu kitabı da.

nietzsch ağladığında-ırvin yalom
100 cü sayfya gelene kadar iki hafta geçti:bbo: ama devamı sürükleyiciydi bitti

ya sofi'nin dünyası için bana hocam felsefeyi seversen bu kitapla seversin mutlaka oku dmişti ama kimse beğenmemiş:1shok: okuyımmı okumayım mı :uhm:

Son düzenleme:
sofinin dünyasını ben de okuyamadım ama
okuyacak başka kitaplar olmasa nitetzsche ağladığında yı 3-5 kere daha okurum
bence devam et okumaya

oscar wilde ın DORıAN GRAY IN PORTRESı romanında çok sıkılmıştım, nasıl felsefi laflar, sonra allahtan kitabın sonuna doğru çocuk bi kıza aşık olmuştuda romana harreket gelmişti...
biliyorum büyük yazar ama franz kafkanın Dava sını okurkende biraz sıkıldığımı itiraf etmeliyim...

orhn pamuk kar, çok güzeldi ama yarıyı geçtim orada bıraktım devamınında acayip merak ediyorum 2 yıl önce okumuya çalıştım hala herşey net aklımda ama yine ya sabır deyip kaldığım yerde devam edicem ayracım bile arasında hala, ama çok ağır ilerliyo, güzel bi kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…