Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

olasılıksız ı okuyorum ne yalan söylim bitmiyor meret bi sıkıcı bi sıkıcı sormayın deli saçması nasıl bestseller olmuş anlamadım sırf bitsin de bu soruma yanıt alayım diye okuyorum

olasılıksız ı okuyorum ne yalan söylim bitmiyor meret bi sıkıcı bi sıkıcı sormayın deli saçması nasıl bestseller olmuş anlamadım sırf bitsin de bu soruma yanıt alayım diye okuyorum
aynen arkadaşım şimdi onu yazmaya girecektim..hararetle tavsiye etti arkadaşlarım..1 günde soluksuz okudum diye...500 sf.hemen hemen ne arada tuvalete gittiler merak ediyorumkafamçokkarıştıben anlamadım sürekli dön başa dön başa...bi benim sanııyordum beğenmeyen ama şükür yandaşım varmışkaydirigubbakcemile2
direkt film senaryosu yazmış adam hatta bazı markaların reklamını yapıyor..3 hafta süründü bende 160 sf.geldim..hiç bişe anlamadan bıraktım..

Çoğu kişi bana kızabilir ama Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi resmen yarıda bırakıyordum kitabı baydı beni . Birde Frida Kahlo' nun biyografisi sürekli acı sürekli acı onu da yarım bırakmıştım .

dünya klasikleri hep wazgeçilmezim olmuştur çoğundan hiç sıkılmadım özellikle suç w ceza fawori kitabımdır ama gerçekten zewkler çok değişiomuş şimdi daha ii farkettim...benimde yarıda bıraktığım 1 yıldır elimde olan we pek bi hewesle alıp okumaya çalıştırğım dünyayı çalkalayan kitaplardan biri olmuş olan THE SECRET..nasıl bişedir bilmiom ama hala bitmedi yapıştı resmen yanii..onun yüzünden yeni kitaplarada başlayamıom:S:S

gerçekten de o ne öyle "the secret " çok kötüydü bitirmek için çok didindim ama yok olmadı asla da kimseye önermem:)

the secrette bir şey yok ki..aynı şeyleri evire çevire amuda kaldırarak anlatmış..okumazsanızda birşey kaybetmezsiniz..okuyunca hiç bir şey kazanmazsınız...hani bizde bişeyi 40 defa söyleyince olur diye..özü bu..

saatleri ayarlama enstitüsü ahmet hamdi tanpınarın değil 18 yaşımda 118 yaşımda bile anlayamayacağım bir kitap yok olmuyor yani

orhan pamuğu bu konuda kimse geçemez,yaşamdan, okumaktan bir insan ancak bu kadar soğutulur.
benki takvim yaprağı bile okurum,orhan pamuktan sonra iki ay elime kitap alamadım.
ha içinizdeki öküze oha diyin diye bir kitap var kişisel gelişim kitaplarıyla iyi gırgır geçilmiş.
tabiki yazarın her düşüncesine katılmamakla birlikte teyit ettiğim düşüncelerde mevcut.

ferrarısını satan bılgeyı 20 sayfa anca okuyabılmısımdır.orhan pamuk'un sessız ev ve yenı hayatını ıse asla okuyamam.hala duruyorlar kıtaplıktata lıse yıllarımdan

o kıtabı gecende aldım bır ıstekle bır kac sayfa okudum hala bıtırmem ıcın beklıyor basucumda sanırım daha cok bekler

bende alamuta bayılmıstım sımdı senın begenmedıgını duyunca sasırdım.bır kıtap herkeste farklı duygular yaratıyor demekkı

lulu die bir kitap ediyorum 2. sayfadan nası bitircem dedim azimliyim allahtan okucam sonuna kadar ins.. şimdiye kadar tek bitiremediğim kitap the secret kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…