Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Elif Şafak-Siyah Süt
John Gray-Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten

john gray erkekler marstan kadinlar venusten
ben o kitabi normal sartlarda en fazla 3 gunde bitiririm ama okul oldugu için bir haftada bitirdim
harika bi kitapti okumak buyuk zevk verdi bana... :)))

madame bovary (madam bovary) gustave flaubert
duydunuz mu bilmem bu romani?
lise birinci sinifta ogretmen vermisti, ilk 15 sayfasini zar zor okudum ondan sonra bi daha elime almadim bu kitabiii hala duruyor ama okumuyorum :))))
yazili için özetini okumak istedik bütün sinif, printer'dan 24 sayfa sözde romanin özeti çiktiiii
inanilmaz birseydiiiii yaaaa karinca yazili o kitap okunur muuuuuuu :'(

orhan pamuk un kitabı benim adım kırmızı evet kitabı bitirdim ama tam bir çin işkencesiydi.
orhan pamuğun okuduğum tek romanıdır başkasınıda okumam tövbeliyim dermişimmm :)

Orhan Pamuk'ub her kitabını denedim, ama hiçbiri okunmuyor okunmuyor okunmuyor.
Adam kitapları mlet okusun diye değil, insanlar sıkıntıdan saçını başını yolsun diye yazmış sanki...

elif şafak' ın çoğu kitabını okudum meraktan... boşuna zaman kaybı çok pişman oldum herdefasında. birsonrakini belki diye okudum ama aynı sonuç abartılmış isim gereksiz kitaplar (benceeee)

Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk..
Ne hevesle almıştım sonlarına doğru bunaldım bıraktım.. Zaten 592 sayfa -tatlicadiarzu-
Kitapta aynı şeyler dönüp duruyo çok bunalttı açıkçası..

halid ziya uşalıgil, mai ve siyah... osmanlıca kelimelerin açıklaması parantez içinde verilmiş aldığım kitapta, oysa altta yıldızlı verseler daha mantıklı olacak... o yüzden bikaç sayfadan sonra kenara bıraktıydım kitabı. ne yapıp ne edip bitircem ama

ıyy Orhan Pamukk benim de öyLe bi anım vaR : SeSsiZ Ev ! o kadar iğrenç bi kitap ki oku oku bitmiyoo ben de bıraktım en sonunda banane yaa :lepi: şakkıdı

Orhan Pamuk/Kar. Anam öldüm bittim kitabı okuycam diye, başaramadım. Bir daha da Orhan Pamuk okumadım. Amaaaaa "Masumiyet Müzesi" ni okuduktan sonra tamamen fikrim değişti. Dönüp Kar'ı tekrar okudum. Masumiyet Müzesi Muhteşem arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum. Üslup hep aynı tabi Orhan Pamuk bu değişmiyo:) Masumiyet Müzesini okurken de bunalıp atladığım yerler oldu, ama inanın okudukça pişman olup dönüp o bölümlerden okumaya devam ettim :)

maalesef Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi. hep atlamak istedim, konu aynı cümleler aynı. bence çok sıkıcı bir kitaptı.

Masumiyet müzesi...Orhan pamuk
Araf...Elif Şafak
Açlık...Knut Hamsun
Huzur...Ahmet Hamdi Tanpınar Allahımm bi insan bi paragraflık nasıl bi cümle kurabilir yaa :bbo:
karamazov kardeşler..Dostoyeski
Hepsini bitirdim ama zorla :1ninca:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…