- Konu Sahibi c i m c i m e
olasılıksız ı okuyorum ne yalan söylim bitmiyor meret bi sıkıcı bi sıkıcı sormayın deli saçması nasıl bestseller olmuş anlamadım sırf bitsin de bu soruma yanıt alayım diye okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen arkadaşım şimdi onu yazmaya girecektim..hararetle tavsiye etti arkadaşlarım..1 günde soluksuz okudum diye...500 sf.hemen hemen ne arada tuvalete gittiler merak ediyorumkafamçokkarıştıben anlamadım sürekli dön başa dön başa...bi benim sanııyordum beğenmeyen ama şükür yandaşım varmışkaydirigubbakcemile2olasılıksız ı okuyorum ne yalan söylim bitmiyor meret bi sıkıcı bi sıkıcı sormayın deli saçması nasıl bestseller olmuş anlamadım sırf bitsin de bu soruma yanıt alayım diye okuyorum
özel olarak vadideki zambak, genel olarak fransız edebiyatı.. hugo ama maalesef içimi baymıştır zamanında. o ne betimlemedir öyle...
o kıtabı gecende aldım bır ıstekle bır kac sayfa okudum hala bıtırmem ıcın beklıyor basucumda sanırım daha cok beklerdünya klasikleri hep wazgeçilmezim olmuştur çoğundan hiç sıkılmadım özellikle suç w ceza fawori kitabımdır ama gerçekten zewkler çok değişiomuş şimdi daha ii farkettim...benimde yarıda bıraktığım 1 yıldır elimde olan we pek bi hewesle alıp okumaya çalıştırğım dünyayı çalkalayan kitaplardan biri olmuş olan THE SECRET..nasıl bişedir bilmiom ama hala bitmedi yapıştı resmen yanii..onun yüzünden yeni kitaplarada başlayamıom:S:S
ben pek kitap yarım bırakmam zorda olsa bitiririm ama bu ALAMUT neydi öyle bilmem.......genellikle osmanlı dönemini anlatan romanları severim safiye sultan,nurbanu,hürrem sultanvs gb Alamutuda öyle sandım ama başladığıma bin pişman oldum birde stevan king var <O>baktım tırsmaya başladım hemen bıraktım...........yinede yarım bırakmayı sevmiyorum.
olasılıksız ı okuyorum ne yalan söylim bitmiyor meret bi sıkıcı bi sıkıcı sormayın deli saçması nasıl bestseller olmuş anlamadım sırf bitsin de bu soruma yanıt alayım diye okuyorum