Okunmaya Değer...

"Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren !! "

Küçük İskender

"Soğuk ve şekersiz çay gibisin. ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun. sadece uykumu kaçırıyorsun ! "

Küçük İskender

"Bana benden iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bi sandalın lafı mı olur !!"

Küçük İskender

"Şimdi sen gittin ya, şairin dediği gibi, herkesi sana benzetiyorum. Bu da mı o Şerefsiz acaba diyorum !! "

Küçük İskender

allahımmm hayatımın sözü bu ne kadar doğru, ne kadar olağanüstü güzel söylenmiş, ağzına sağlık küçük iskender

Son düzenleme:
"Gidiyormuş: Ağırlaşır yağmurun iade etmediği karanlık bırak gitsin: Hiçbir caddeye çıkmayacak o sokak artık. "

Küçük İskender

"Aklını başından almak istemiyorum, mümkünse aklı başında birini alayım ben !!"

Küçük İskender

"Evde kedi, köpek beslemekle hayvansever olunmaz. Hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek... "

Küçük İskender

ne kadar doğru

" 'Yemin ederim ki seviyorum' dedi. Anladım; dinden imandan da soğutacak şerefsiz. "

Küçük İskender

"Benim gibisini bulamaz demissin, haklısın, senin gibi şerefsizi mumla arasam bulamam !!"

Küçük İskender

"Senden evet cevabı alana kadar kendini yırtan, sonra havalara giren canlıya 'erkek' denir..."

Küçük İskender

"Annem : neyin var ? diyerek böldü sessizliğimi. Ben de gittiğini ve kaybettiğimi söyledim. O da saçlarımı okşayıp ; üzülme evladım! Cana geleceğine mal'a gelsin, dedi. "

Küçük İskender

Ayy ne güzel sözler bunlar

"Kalp bu ulan! Yok öyle bi arkadaşa bakıp çıkmak ! "

Küçük İskender

"Kalbim kırık.. Dikkat et elini kesmesin !! "

Küçük İskender

"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, öküzü değil. Neden dönmediğini şimdi anladım. "

Küçük İskender

ne güzel sözler

"10'suzum ama… 100'süz değilim..! "

Küçük İskender

"değil erosun oku ! Zeus'un şimşeği girse ****** sen aşktan anlamazsın. "

Küçük İskender

ayy koptummmmmm

Son düzenleme:
"Biz ayrı dünyaların insanlarıyız dedi.Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım!Ben iki dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim. "

Küçük İskender

sanırım hanımefendi çizgimden kaydım sonunda

"Yarı yolda bırakmışım. Nankör olma! yarı yola kadar getiren benim. "

Küçük İskender

"Senin yaşın aşka tutmuyor sevgilim, lütfen gelme! "

Küçük İskender

"Hatırlıyor musun bana armağan ettiğin ilk şarkıyı, ''Ölünce sevemezsem seni'' Ulan! hayattayken bile sevmedin ki !! "

Küçük İskender

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…