Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ben de buna başladım.Bitince yine yazarım arkadaşlar...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Ben yeni İnci Aral'ın "içimden kuşlar göçüyor" isimli kitabını okudum.Bir kadının menopoz dönemini ve geçmişle muhasebesini anlatmış.Kendini anlatmış çok güzeldi.SOn zamanlarda akşamları başka sabhları başka kitap okuma alışkanlığım oldU.Dün gece Platon 'un hayatına başladım.Sabah işe gelirken ve dönerken ise "Son Amazon" (Steven Pressfıeld) ' a başladım.

HER AŞK BİTMEK İÇİN BAŞLAR
YASEMİN ÖZÇELİK
Gerçek yaşanmışlıkların hiçbiri"elveda"diye bir kelimeyi tanımıyor...Hiçbir aşk kapıdan çıkışlarla bitmiyor.

bazen bir düğmem olsun isterim kalbimde. gelenler kapıyı otomatik olarak açma için değil de, yitip gidenleri şıp diye unutabilmek, anıların tortusunu yürekte biriktirmemek için...Tıptan rica ediyorum, bu konuda birşeyler yapılsın!aşkın bir türlü soğumayan küllerine su atamayanlarda kalbine bu düğmeden taktırsın.

Bugün bu kitaba başlıyorum,İlk kez Grange okuyacağım.Birçok arkadaşım tavsiye etti.Yüreğim elverir de kitabı bitirebilirsem yorumlarımı yazarım arkadaşlar:)

bende nefret tohumlarını okuyorum konusu çok guzel ve sürükleyici bir kitap

Meave Binchy nin İTALYANCA AŞK BAŞKADIR... isimli kitabını okuyorum...

Güzel.. akıcı.. Bilindik meave Binchy anlatımı... Tasvirler çok güzel... yine söylicem.. Sanki Film seyrediyorsunuz... detayları öyle güzel vurguluyor ki... gözünüzde canlandırıyorsunuz... eksiksiz olarak hemde:)

Sevgiler...

Bu kitaba başlayacağım...

en kısa zamanda alıp okuycam çok güzele benziyor deryağmur sattın kitabı bana iyi reklam yapmışsın valla :laugh:

cimcimebenim .!.:
Ihanet Noktasi- Dan Brown

Diğer Kitaplarini Kudum Sona Bu Kaldi Yeni Aldim Başlamadim Ama Melekler Ve şeytanlar Kadar Güzel Değildir

şuan bende ihanet noktasını okuyorum.. ben dijital kaleyide çok beğenmiştim :yes:

ben iki kitabını okudum daniel stell in biri evlilik, diğeri ise kaybetmek istemiyorum. hep aşk kitapları yazıyor sanırım.. ama güzel yazıyor insanın içini kıpır kıpır ediyor valla..

dahlia .!.:
Bende TOLSTOY (gizlenen kitap)adlı kitabı okuyorum ,bitmek üzere sonrada o anki ruh halime göre bir kitaba başlıycam adınıda paylaşırım sizlerle

anna karanina yıokumuştum ben bi çok dünya klasiğini okudum çok güzel anlatımları ama rusların isimleri çok karışık geliyor. dosterevskinin kitaplarında adama bi sürü isimle hitap ediyo bazen buda kim di :laugh: diyorum..

ben balzac ın goriot baba kitabının sonunda ağladığımı bilirim.
emile zolanın germinal i yine çok etkilendiğim bi kitap.yokluğu o insanlarla yaşamıştım. suç ve ceza yokmu? bir suçun cezası ancak bu kadar olabilir. dünya klasikleri muhteşemdir herkezin okuması gerekir diye düşünüyorum bilgilerinize..

[B]Şu çılgın türkler,ferrari'sini satan bilge ve Tanrı ile dostluğu şiddetle tavsiye ederim okumayanlar için.[/B]:cool2:

yüzde otuzu peşin..Benan Bilek
bunu okuyorum ben.
müşteri temsilcilerinin yaşadıkları komik olayları anlatıyor.
şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…