Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende su anda bu kitabi okuyorum acikcasi da vinci sifresinden sonra pek acmadi..ayrica kitapta ki ogretilerin cogu bizim dinimizde olan seyler..himalayalarin tepesine cikmadan Kuran'i bir okusaymis bu bilge..kitapta ki cumle soyle "doganin yapisi geregi bir kapi kapanir bir kapi acilir"tabi onlar herseyin kendi kendine olustugunu saniyorlar ya ondan sebep..kitabi bitirmeden bu kadar yorum yapmak dogru mu?onuda kitabi bitirince soylerim:biggrin:jovi .!.:ben ferrarisini satan bilgeyi okuyorum.
1_sen .!.:bende su anda bu kitabi okuyorum acikcasi da vinci sifresinden sonra pek acmadi..ayrica kitapta ki ogretilerin cogu bizim dinimizde olan seyler..himalayalarin tepesine cikmadan Kuran'i bir okusaymis bu bilge..kitapta ki cumle soyle "doganin yapisi geregi bir kapi kapanir bir kapi acilir"tabi onlar herseyin kendi kendine olustugunu saniyorlar ya ondan sebep..kitabi bitirmeden bu kadar yorum yapmak dogru mu?onuda kitabi bitirince soylerim:biggrin:
onetimes .!.:en kısa zamanda alıp okuycam çok güzele benziyor deryağmur sattın kitabı bana iyi reklam yapmışsın valla :laugh: