• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

merhaba

nasil gidiyor okumaniz.ben de üc yil önce okumustum bnu kitabi.Su anda da elimde ayni yazarin zemberek kusunun güncesi var.
5 gundur okuyamadim. Ama 2 kitabi bitirdim. Son kitaba geldim. Kendimi ansiklopedi okuyor gibi hissediyorum kitabi kucagima aldigimda :D

5 gundur okuyamadim. Ama 2 kitabi bitirdim. Son kitaba geldim. Kendimi ansiklopedi okuyor gibi hissediyorum kitabi kucagima aldigimda :KK70:

haklisiniz oldukca kalin.ben okudugumda hamileydim.zaten kitabin garip bir ruh hali vardi.hamilelikte üzerine eklenince daha da bir gariplesti:)hala o ruh halini cok iyi hatirlayabiliyorum.

haklisiniz oldukca kalin.ben okudugumda hamileydim.zaten kitabin garip bir ruh hali vardi.hamilelikte üzerine eklenince daha da bir gariplesti:)hala o ruh halini cok iyi hatirlayabiliyorum.
Ben de emzirirken okuyorum :KK70::KK70: hatta buyuk olan cocuguma 3 gun onceki dolunayi gostermistim gokyuzunde. Heralde pencereden yansimasini gormus olacak "anne gokyuzunde iki ay var" dedi . halimi tahmin edersiniz :KK70::KK70::KK70:

Selam kızlar bende geliyim buraya müsade var mı şuan okuduğum kitap BİR GÜN yeni başladım bakalım ne kadar Zaman'da bitecek

Abdullah bergusi Yoldaki mühendis

Hermann Hesse-Bozkırkurdu

uzun zaman oldu yazamadım bi kitap okumaya basladm seri bi kitapmış arkadaşımdan aldm.. yaratıklı zombili vampirli büyülü ne ararsan var :) pek sevmedim açıkçası -Unutulmuş Dİyarlar (Dağılma)

Ahmet Ümit / Beyoğlu'nun En Güzel Abisi

Back