• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ben buna bayildim detaylari anlatmasi mucellanin sakinligi uysalligi vs demek.digerlerini okusam....

Ah bir La Sonsuzluk Hecesi ni okusan bir Nar Ağacını okusan Yusuf ile Züleyha.... Nasıl güzel nasıllll.
La benim hayatımda okuduğum en güzel kitaptır ;)

kafes -josh malerman

Ve bitti Mücella...
An itibariyle Zülfü Livaneli nin Kardeşimin Hikayesi kitabına başlıyorum...

Ah bir La Sonsuzluk Hecesi ni okusan bir Nar Ağacını okusan Yusuf ile Züleyha.... Nasıl güzel nasıllll.
La benim hayatımda okuduğum en güzel kitaptır :KK66:
Gecenlerde bir tanidigima soracaktim nazan bekiroglu sıkı bir takipcisi oda onerebilecegin bir kitabi varmi diye ama sonra vazgectim yorumlara bakarim dedim siz cok guzel denk geldiniz alacagim.ekledim listeme tesekkurler

Gecenlerde bir tanidigima soracaktim nazan bekiroglu sıkı bir takipcisi oda onerebilecegin bir kitabi varmi diye ama sonra vazgectim yorumlara bakarim dedim siz cok guzel denk geldiniz alacagim.ekledim listeme tesekkurler

okuduğunuzda yorum yapın lütfen :)
fikirleri merak ederim

İki kitabı aynı anda okuyorum. Deli Kurt ve İçimizdek Tanrıça.

Zülfü Livaneli nin Kardeşimin Hikayesi az önce bitti, sürükleyici şok edici bir kitaptı tavsiye edebilirim.

Şimdi çok konuşulan alıntılarına heryerde rastladığım Böğürtlen Kışı nı okuyacağım, sadece merakımdan :)

Back