Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart Menekşeleri - Saraj Jio
Bir kadının yüreği sırlarla dolu bir denizdir.. Sırlarla dolu okudukça meraklandıran bir kitap tavsiye ederim..
şemspare'yi ben de severek okumuştum yazınAynı anda birkaç kitap okuyanlardanım.
Elif Şafak-Şemspare
sır arthur conan doyle-sherlock holmes ölümle randevu
2 kitabın içinde kısa hikayelerden oluşuyor.Elif Şafağın tarzını bilir okuyucuları,polisiye sevenler çok akıcı ve eğlenceli 2.kitabı tavsiye ederim.
eşim almıştı bunu bende amann bunu mu okuycam dedım daha onca okuncak varken
ne kadar önyargılıymış dedım yorumları görünce
utandım kendımden
en kısa zmanda okuycamm eşimde sevınsın ve sonunda eşmde bu işten anlıyr dıyebılcek mıyım bakalım
konusu nedır acaba
yorum alabılır mıyım
not aldım
bugun alcam kıtaplar arasında
not aldımmm
çatı serısını okumştum yıllar önce sevdığım bır yazar
mıhrımah sultan değil mıydı o?
kıtap bende var ama bı türlü okuyamadım
oysa dan brown cok severımm
neyse okurum ınş.
not aldımmm
başlamak ıstedım sıkıcı geldı bıraktım sanırım bı babanın hıkayesını anlatıyordu kızının cınayete kurban gtmesı ve kalan tek dna kalıntısı ıle katılın yüzünü merak edıp bır cocuğa bunu uygulamasıyanılıyr muyum bılmıyoum
adamda klonlama uzmanıydı galıba
okuunuzsa yorum alabılır mıyım
not aldımmm
120 sayfafalan okudum topıcı.senden başka birisi daha pargalı vehatıce demiş.merK ettım not aldımm çnkü tarıhı sevıyorummmteşekkürler
bende dıycektımkı benım ucuza aldıklarımın hepsıde bandrol varve parlıyoosevındım bı ara ama dedığın mantıklı olabılır.yarı orjınal dıyelım
Rica ederim canım :)
Düğün kitabı nasıl güzel mi ?
Tanri daima tedbil i kiyafet gezer....
Bugun baslayacagim inss.