Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orjinali mi :26: nerede, nasıl :26:
orjinalleri 25 tl , orjinal değil tabiki :) korsanı 7 tl ye görüyorum her yerde var.. orjinal olanın tanesi 25 tl :)
okudum ve gerçekten güzeldıAhmet Ümit 'SULTANI ÖLDÜRMEK'
ılk cıktığında okumuştum ve gözlerini sımsıkı kapat ı da cok beğendımmJohn Verdon - Aklından Bir Sayı Tut
Elif Şafak - Aşk
Harika bir kitap, Bitmek üzere .. Bu tarzda önerebileceğiniz bi kitap varmı kızlar ?
cok öncelerı okuduğum kıtap ponun dışında yüreğım senı cok sevdı yı de okudumPiraye - Canan Tan
yenı bıtrdımAçlık oyunları Suzanne collins (çok beğendim. bir çırpıda okuyacağınız bir kitap)
Şuanda Açlık oyunlarının 2. kitabı Ateşi Yakalamak'ı okuyorum,toplamda 3 serilik bir kitap hepsi birbirinin devamı niteliğinde. 2.side birincisi kadar iyi
elıf şafak 2.perde benım içinİskender- Elif Şafak
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz-Mustafa ARMAĞAN
Küçük Mucizeler Dükkanı / Debbie Macomber
başladım serisine bakalım..
John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut
Daha bugün başladım ve çok sürükleyici bir kitap.
cok önceden okudum ve ızledımMelekler ve Şeytanlar
hayatım boyunca etkısınden cıkamadığım yazar ve kıtaplarıuçurtma avcısı ve
Bin muhteşem güneş
Khaled Hosseini
not aldımBende Serenad'a başlayacağım kızlar yakında :) Çok övülüyor bakalım övüldüğü kadar varmı :)
Aşkın Gözyaşları III-Sinan Yağmur
Demir Ökçe Jack London
Stephen King mahşer'i bitirmeye çalışıyorum bu aralar... hemen hemen bütün kitaplarını okuduğum ve sevdiğim bir korku, fantastik, bilimkurgu yazarıdır.
ne iş yapıyorsunuz kı:26:kitap çok beğeniliyor canım. açıkcası Tess ne yazmışsa alırım, arka kapağını bile okumadan
bu kitaba ne yazık ki başlayamadım henüz, bi yayınevine sözüm vardı, onların kitabını okumam gerekmekteymiş önce:26: Rica ettiler...
ne anlatıyor acabatess gerritsen buz gibi soğukk
Gerçek Renkler - Kristin Hannah
Dün başladım. Kış Bahçesi'ni çok beğenmiştim umarım bundan da aynı zevki alırım...
Ateşböceği Yolu -KRISTIN HANNAH
Şuan gayet güzel gidiyor :)
acaba bende orjınal halını bulabıılır mıyım
ne iş yapıyorsunuz kı:26:
blog a göz atıyorummm sımdı
ne anlatıyor acaba
not aldımmm
yenı aldım kıtabı:)ama başlamadım şuan parfumun dansını okuyorum ıstemeye ıstemeye
sonunu merak edıom mraklandım napımm
güzeldır umarımmm
mahşer'in orjinal halini d&r mağazalarından bulabilirsiniz.
iş değil de bloğum olduğundan tanıtım amaçlı kitap yolluyor bazen yayınevleri, haliyle önceliği onlara vermem gerekiyor kendi kitaplarımdan ziyade.
bugün benım kitapcımda bulamazsam ordan alrım
d&r cok pahalı da
bende ucuz kıtap alıyorumm bıreber korsanvalla almak ıstemem amacok kıtap okuyup ev geçındırıp onca parayıda bı kıtaba veremem
bugunde not aldım 20 tane falan 5 tane falan ancak alırım
ne güzel banada yollasalar keşke beleşş bende ıyı tanıtım yaparım hee
Rica ederim canım :)Çekinmeyim o zaman bende başlayım ama şu an " Düğün " ü okuyorum. O bitince başlarım :)
Tşk. ederim canım :)
yenı aldım kıtabı:)ama başlamadım şuan parfumun dansını okuyorum ıstemeye ıstemeye
sonunu merak edıom mraklandım napımm
güzeldır umarımmm
netten alışverış yapmıyorum cnm:)k kartımda yokaslında çok güzel kampanyalar oluyor internette. ya da bugün başlayan kitap fuarı mesela...
ben korsandan daha ucuza orjinal kitap alıyorum
pahalı kitap aldığım çok nadirdir.
indirimini bekleyemeyeceğim durumlar gibi...
Ebedi dostluk üzerine yazılmış bir roman.Kitabın başına geçince rahatlıkla devamı geliyor,akıcı.Şuan hiçbir sıkıntı yok.
tek kelimeyle muhteşem bir kitap gerçek bir hayat öyküsü. her satırında içim sızladı. halada unutamıyorum aklıma geliyor. bazen düşünüyorum acaba LEYLA şuan nasıl iyimi diye (((
konusu nedır acabaBoleyn Kızı- Philippa Gregory
not aldımTarihi roman dediğin için sana son zamanlarda büyük zevkle okuduğum Kurt Seyt& Shura (Yazarı Nermin Bezmen ) yı tavsiye ederim. Elimden bırakamadım. Nermin Bezmen`i de ilk defa okudum. Devamı olan Kurt Seyt& Murka yeni geçti elime. İnşallah o da sürükleyicidir.
Turgut ÖZAKMAN Şu Çılgın Türkler okuyorum.
not aldımmm2. kez okuyorum
richard dawkins - kör saatçi
çatı serısını okumştum yıllar önce sevdığım bır yazarÖç Yuvası-V. C. Andrews
mıhrımah sultan değil mıydı o?bende iskenderi okuyorum hatta bitmek üzere.yazarın kitapları genelde güzel oluyor.Kitap sonlara doğru daha akıcı.
bundan öncede iki camii arasındaki aşk ı okumutum kızlar.ben çok sevdim kitabı mimar sinan ve mahşdevranı anlatıyor.ve yaptığı eserleri.değişik ve güzeldi.tavsiye ederim.
Paul Cleave, Mezarcı....
Daha sarmadı beni :) Akmıyor bir türlü kitap. Gerçi yorumlarda ilk yüz sayfada sıkılıp elinizden bırakmazsanız çok beğeneceksiniz yazıyor ama bakalım
Annemin tepkisi; kızım sen niye böyle şeyler okuyorsun. Uyuyamazsın gece
kıtap bende var ama bı türlü okuyamadımDan Brown İhanet Noktası
not aldımmmElif ŞAFAK - "Araf"
KEVIN GUILFOILE - KLON
Çok merak ediyodum bunu bakalım nasılmış..
not aldımmmElizabeth Gilbert - Ye Dua Et Sev
vee
Sophie Kinsella - Sır Tutabilir Misin?
Demet altınyeleklioğlu- altın cariye safiye
Osmanlı tarihini sevenler için muazzam eser bence. demet altınyeleklipğlunun;
1- lamia
2- moskof cariye hürrem
3- cariyenin kızı mihrimah
4- cariyenin gelini nurbanu
5- altın cariye safiye
6- pargalı ve hatice
gibi bir sürü kitabı var ben hepsini bitirdim şimdi safiyenin yarısındayım kendimi alamıyorum 2 günde bitiriyorum her biri en az 800 sayfa. o kadar kaptırdım ki kendimi artık insanlarla bre melun yıkıl karşımdan falan diye konuşyuroum düşünü yani
Arkasında bandrol olması lazım, bir de bandrolünün parlaması gerek gerçek bir kitap olduğunu anlama yollarından biri bu:)
Bandrolünden de anlayamazsın artık. Kitapevinde çalışan bir arkadaşımın söylediğine göre atıyorum herhangi bir kitabı bastıracak yayınevi ilk baskı da 100.000 baskı yapacak ya devletten 500.000 bandrol alıyormuş. Sonra 100.000 tanesini orjinal kitaplara basıp, kalan 400.000 tanesini ucuz yollu dışarıya satıyormuş. Kitaplar bu yüzden ucuz. Bilginiz olsun. Artık, bandrolden falan anlamak mümkün değil...
geçen ay okuduğum kitaplar arasından en beğendiklerimi sıralıyorum. okumayanlara tavsiye edilir :))
1 NUMARA: KUKLACI-GÜNAY GAFUR (Süper bir gerilimdi, tek keilmeyle hayran kaldım.)
2 numara: Klon-Kevin Guilfoile (Oldukça enteresan bir konusu vardı.)
3 numara: Zaman Çarkı- Ken Grimwood (Yazarın diğer kitaplarına da bayılmıştım zaten.)
açlık oyunları
"Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk"- İskender Pala
kızlar siz siz olun SİNAN YAĞMUR-AŞKA YOLCULUK VEYSEL KARANİ' yi okuyun...harika... süper ötesi...
şiddetle acayip bir şekilde tavsiye ederim. hatta nolur okuyun yaaaa diyorum :)
Maeve Binchy- Yalnız kadınlar sokağı
pucca yı kenarı atıp sinan akyüz- incir kuşlarını okudum hem de 1,5 günde aman ALLAHım nasıl bi hayat nasıl bi acııı (((((
sonlarına doğru çok ağladım...
kesinlikle okunmalı...
la sonsuzluk hecesi nazan bekiroglu