• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Tess Gerritsen'dan Buz Gibi Soğuk okuyorum ben.
Bitmesine çok az kaldı, merak eden bir arkadaş vardı diye söylüyorum, yorumumu kitap bloğumda yayınlayacağım

tom robbıns parfümn dansını okuyan var mı:26:tavsıye üzerıne aldım ama hıc beğenmedım
belkı sonunda bişi bulurum dıye devam edıyorum
cok edepsız bır kıtap gıbı geldı bana:)

Ahmet Ümit 'SULTANI ÖLDÜRMEK'
okudum ve gerçekten güzeldı
arada mevlana şems kımya hatun hepsınıde tekrar yaşamış oldum(sinan yağmur kıtaplarından sonra tekrar oldu)

John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut
ılk cıktığında okumuştum ve gözlerini sımsıkı kapat ı da cok beğendımm
ve son kıtabı çıktı
yazar cok başarılı kesınlıkle tavsıye ederım
son kıtabı şeytanı uyandırma bugun alacağımm
Elif Şafak - Aşk (:

Harika bir kitap, Bitmek üzere .. Bu tarzda önerebileceğiniz bi kitap varmı kızlar ? (:

ben elif şafak okumamıştımm:(büyük kayıpmış ve ılk kıtabı aşk ı okudum ve tüm kıtaplarını okuyabılırım dedım
cok başarılı
Piraye - Canan Tan
cok öncelerı okuduğum kıtap ponun dışında yüreğım senı cok sevdı yı de okudum

Açlık oyunları Suzanne collins (çok beğendim. bir çırpıda okuyacağınız bir kitap)

Şuanda Açlık oyunlarının 2. kitabı Ateşi Yakalamak'ı okuyorum,toplamda 3 serilik bir kitap hepsi birbirinin devamı niteliğinde. 2.side birincisi kadar iyi
yenı bıtrdım
kıtap harıka fılm eksık kalmışşş

İskender- Elif Şafak
elıf şafak 2.perde benım için
bu kıtapta harıka
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz-Mustafa ARMAĞAN

not aldım cnm cok teşekkurler
tarıh kıtaplarına merakım vardır umarım beğenırım
m.emecen okudum ve cok sıkıcı gelmıştı umarım bu akıcı ve öğretıcıdır

Küçük Mucizeler Dükkanı / Debbie Macomber
başladım serisine bakalım..

tüm serisini okudum hatta gül liman otelınıde bıtrdım
John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut
Daha bugün başladım ve çok sürükleyici bir kitap.

kesınlıkle cok akıcı
Melekler ve Şeytanlar
cok önceden okudum ve ızledım
yazar zaten 1 numara:17:
uçurtma avcısı ve
Bin muhteşem güneş

Khaled Hosseini
hayatım boyunca etkısınden cıkamadığım yazar ve kıtapları
ansıklopedı yazsa okurum bu yazarı:69:
Bende Serenad'a başlayacağım kızlar yakında :) Çok övülüyor bakalım övüldüğü kadar varmı :)
not aldım
teşekkurler:38:
Aşkın Gözyaşları III-Sinan Yağmur

tüm serısını okudm cok akıcııı:39:

Demir Ökçe Jack London:32:
:6::6:
Stephen King mahşer'i bitirmeye çalışıyorum bu aralar... hemen hemen bütün kitaplarını okuduğum ve sevdiğim bir korku, fantastik, bilimkurgu yazarıdır.

acaba bende orjınal halını bulabıılır mıyım
kitap çok beğeniliyor canım. açıkcası Tess ne yazmışsa alırım, arka kapağını bile okumadan :1:
bu kitaba ne yazık ki başlayamadım henüz, bi yayınevine sözüm vardı, onların kitabını okumam gerekmekteymiş önce:26: Rica ettiler...
ne iş yapıyorsunuz kı:26:
blog a göz atıyorummm sımdı
tess gerritsen buz gibi soğukk :16:
ne anlatıyor acaba:17:
Gerçek Renkler - Kristin Hannah

Dün başladım. Kış Bahçesi'ni çok beğenmiştim umarım bundan da aynı zevki alırım...

not aldımmm:38:
Ateşböceği Yolu -KRISTIN HANNAH

Şuan gayet güzel gidiyor :)

yenı aldım kıtabı:)ama başlamadım şuan parfumun dansını okuyorum ıstemeye ıstemeye:(
sonunu merak edıom mraklandım napımm
güzeldır umarımmm

:6::6:

acaba bende orjınal halını bulabıılır mıyım

ne iş yapıyorsunuz kı:26:
blog a göz atıyorummm sımdı

ne anlatıyor acaba:17:

yenı aldım kıtabı:)ama başlamadım şuan parfumun dansını okuyorum ıstemeye ıstemeye:(
sonunu merak edıom mraklandım napımm
güzeldır umarımmm

mahşer'in orjinal halini d&r mağazalarından bulabilirsiniz.
iş değil de bloğum olduğundan tanıtım amaçlı kitap yolluyor bazen yayınevleri, haliyle önceliği onlara vermem gerekiyor kendi kitaplarımdan ziyade.

mahşer'in orjinal halini d&r mağazalarından bulabilirsiniz.
iş değil de bloğum olduğundan tanıtım amaçlı kitap yolluyor bazen yayınevleri, haliyle önceliği onlara vermem gerekiyor kendi kitaplarımdan ziyade.

bugün benım kitapcımda bulamazsam ordan alrım
d&r cok pahalı da:1:
bende ucuz kıtap alıyorumm bıreber korsan:1:valla almak ıstemem amacok kıtap okuyup ev geçındırıp onca parayıda bı kıtaba veremem
bugunde not aldım 20 tane falan 5 tane falan ancak alırım:ssz:

ne güzel banada yollasalar keşke beleşş bende ıyı tanıtım yaparım hee:27:

bugün benım kitapcımda bulamazsam ordan alrım
d&r cok pahalı da:1:
bende ucuz kıtap alıyorumm bıreber korsan:1:valla almak ıstemem amacok kıtap okuyup ev geçındırıp onca parayıda bı kıtaba veremem
bugunde not aldım 20 tane falan 5 tane falan ancak alırım:ssz:

ne güzel banada yollasalar keşke beleşş bende ıyı tanıtım yaparım hee:27:

aslında çok güzel kampanyalar oluyor internette. ya da bugün başlayan kitap fuarı mesela...
ben korsandan daha ucuza orjinal kitap alıyorum :29:
pahalı kitap aldığım çok nadirdir.
indirimini bekleyemeyeceğim durumlar gibi... :31:

Son düzenleme:
bugün okuduğum kitap "Portrait of a Married Woman - Sally Mandel" Meggie'yi kendime çok yakın buldum, benim hatalarımı yapmış ve değişmezsem muhtemelen bir sonraki süreçte yaşayacağım sıkıntıları anlatıyor.. :31:

aslında çok güzel kampanyalar oluyor internette. ya da bugün başlayan kitap fuarı mesela...
ben korsandan daha ucuza orjinal kitap alıyorum :29:
pahalı kitap aldığım çok nadirdir.
indirimini bekleyemeyeceğim durumlar gibi... :31:
netten alışverış yapmıyorum cnm:)k kartımda yok
her zaman gıdılmıyor fuarlara ben bıde bılmedığım semtteym eşimde ıst dışında yalnzım yanı gıdemem zaten süreklı işteyım 1 gün tatıl onuda aıleme zaman ayırıyorum yada evıme yada eşime
keşke zmaanım ve arkadaşım olsada gtsek fuarlara
ben valla ılk okuldan berı aldığım kıtapçımdan alıyorum d&r da kampanyalar olursa alrım en son mesnevının tam metnıyle kıtabı vardı aldım 13 tl ıdı sanırımm
Ebedi dostluk üzerine yazılmış bir roman.Kitabın başına geçince rahatlıkla devamı geliyor,akıcı.Şuan hiçbir sıkıntı yok. :34:

teşekkürler:38:

Kızlar / Lori Lansens

Yaşları otuza gelen Rose ve Ruby tarihin en uzun yaşayan yapışık ikizleri olmak üzeredirler. Hep yazar olmak isteyen Rose, kısa fakat olağanüstü hayatlarının hikayesini yazmaya karar verir. Doğdukları gün, inanılmaz bir hortum kasabayı yerinden oynatmıştır. Ruby'nin kolu Rose'un boynuna dolanmış, bacakları kalçasına sarılmış olarak attıkları ilk titrek adımlardan bu yana, anılar; onları terk eden anneleri, evlat edinen şefkatli ailesi, cinsel uyanışları, aşkları, acı veren seçimleri, keyifleri ve birbirlerine duydukları sevgi sayfalara dökülür. (Tanıtım bülteni)

George R.R.Martin'in meshur a song of ice and fire serisini okuyorum...
son donemde okudugum ve cok etkilendiğim kitaplar ise : Karardı Karadeniz, Sİyasetin Sonu, Yamuk Bakmak, Decameron

tek kelimeyle muhteşem bir kitap gerçek bir hayat öyküsü. her satırında içim sızladı. halada unutamıyorum aklıma geliyor. bazen düşünüyorum acaba LEYLA şuan nasıl iyimi diye :(((( :14:

eşim almıştı bunu bende amann bunu mu okuycam dedım daha onca okuncak varken
ne kadar önyargılıymış dedım yorumları görünce
utandım kendımden
en kısa zmanda okuycamm eşimde sevınsın ve sonunda eşmde bu işten anlıyr dıyebılcek mıyım bakalım:1:
Boleyn Kızı- Philippa Gregory
konusu nedır acaba
yorum alabılır mıyım:17:
Tarihi roman dediğin için sana son zamanlarda büyük zevkle okuduğum Kurt Seyt& Shura (Yazarı Nermin Bezmen ) yı tavsiye ederim. Elimden bırakamadım. Nermin Bezmen`i de ilk defa okudum. Devamı olan Kurt Seyt& Murka yeni geçti elime. İnşallah o da sürükleyicidir.
not aldım:38:
Turgut ÖZAKMAN Şu Çılgın Türkler okuyorum.

bugun alcam kıtaplar arasında
2. kez okuyorum

richard dawkins - kör saatçi
not aldımmm
Öç Yuvası-V. C. Andrews
çatı serısını okumştum yıllar önce sevdığım bır yazar
bende iskenderi okuyorum hatta bitmek üzere.yazarın kitapları genelde güzel oluyor.Kitap sonlara doğru daha akıcı.

bundan öncede iki camii arasındaki aşk ı okumutum kızlar.ben çok sevdim kitabı mimar sinan ve mahşdevranı anlatıyor.ve yaptığı eserleri.değişik ve güzeldi.tavsiye ederim.
mıhrımah sultan değil mıydı o?
Paul Cleave, Mezarcı....

Daha sarmadı beni :) Akmıyor bir türlü kitap. Gerçi yorumlarda ilk yüz sayfada sıkılıp elinizden bırakmazsanız çok beğeneceksiniz yazıyor ama bakalım :37:

Annemin tepkisi; kızım sen niye böyle şeyler okuyorsun. Uyuyamazsın gece :1::1:
:1::1::1::1::1::1:
Dan Brown İhanet Noktası
kıtap bende var ama bı türlü okuyamadım
oysa dan brown cok severımm
neyse okurum ınş.
Elif ŞAFAK - "Araf"
KEVIN GUILFOILE - KLON
Çok merak ediyodum bunu bakalım nasılmış..

başlamak ıstedım sıkıcı geldı bıraktım sanırım bı babanın hıkayesını anlatıyordu kızının cınayete kurban gtmesı ve kalan tek dna kalıntısı ıle katılın yüzünü merak edıp bır cocuğa bunu uygulaması:37:yanılıyr muyum bılmıyoum
adamda klonlama uzmanıydı galıba
okuunuzsa yorum alabılır mıyım:17:
Elizabeth Gilbert - Ye Dua Et Sev
vee
Sophie Kinsella - Sır Tutabilir Misin?
Demet altınyeleklioğlu- altın cariye safiye

Osmanlı tarihini sevenler için muazzam eser bence. demet altınyeleklipğlunun;

1- lamia
2- moskof cariye hürrem
3- cariyenin kızı mihrimah
4- cariyenin gelini nurbanu
5- altın cariye safiye
6- pargalı ve hatice
gibi bir sürü kitabı var ben hepsini bitirdim şimdi safiyenin yarısındayım kendimi alamıyorum 2 günde bitiriyorum her biri en az 800 sayfa. o kadar kaptırdım ki kendimi artık insanlarla bre melun yıkıl karşımdan falan diye konuşyuroum düşünü yani :1:

120 sayfafalan okudum topıcı.senden başka birisi daha pargalı vehatıce demiş.merK ettım not aldımm çnkü tarıhı sevıyorummm:16:teşekkürler
Arkasında bandrol olması lazım, bir de bandrolünün parlaması gerek gerçek bir kitap olduğunu anlama yollarından biri bu:)

Bandrolünden de anlayamazsın artık. Kitapevinde çalışan bir arkadaşımın söylediğine göre atıyorum herhangi bir kitabı bastıracak yayınevi ilk baskı da 100.000 baskı yapacak ya devletten 500.000 bandrol alıyormuş. Sonra 100.000 tanesini orjinal kitaplara basıp, kalan 400.000 tanesini ucuz yollu dışarıya satıyormuş. Kitaplar bu yüzden ucuz. Bilginiz olsun. Artık, bandrolden falan anlamak mümkün değil...

bende dıycektımkı benım ucuza aldıklarımın hepsıde bandrol varve parlıyoo:1:sevındım bı ara ama dedığın mantıklı olabılır.yarı orjınal dıyelım:6:

Son düzenleme:
Aynı anda birkaç kitap okuyanlardanım.
Elif Şafak-Şemspare
sır arthur conan doyle-sherlock holmes ölümle randevu

2 kitabın içinde kısa hikayelerden oluşuyor.Elif Şafağın tarzını bilir okuyucuları,polisiye sevenler çok akıcı ve eğlenceli 2.kitabı tavsiye ederim.

geçen ay okuduğum kitaplar arasından en beğendiklerimi sıralıyorum. okumayanlara tavsiye edilir :))

1 NUMARA: KUKLACI-GÜNAY GAFUR (Süper bir gerilimdi, tek keilmeyle hayran kaldım.)
2 numara: Klon-Kevin Guilfoile (Oldukça enteresan bir konusu vardı.)
3 numara: Zaman Çarkı- Ken Grimwood (Yazarın diğer kitaplarına da bayılmıştım zaten.)

açlık oyunları:nazar::nazar::nazar::nazar:

"Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk"- İskender Pala

kızlar siz siz olun SİNAN YAĞMUR-AŞKA YOLCULUK VEYSEL KARANİ' yi okuyun...harika... süper ötesi...

şiddetle acayip bir şekilde tavsiye ederim. hatta nolur okuyun yaaaa diyorum :)

Maeve Binchy- Yalnız kadınlar sokağı

pucca yı kenarı atıp sinan akyüz- incir kuşlarını okudum hem de 1,5 günde aman ALLAHım nasıl bi hayat nasıl bi acııı :((((((

sonlarına doğru çok ağladım...:43:

kesinlikle okunmalı...

la sonsuzluk hecesi nazan bekiroglu

not aldıklarımın araında teşekkürler:38:

hepınıze teşekkür ederımm:38::38::38::38::38::38::38:

Back