Okumakta Olduğunuz Kitap?

Moll Flanders okumak zorundayım sınav konusu dahilinde olduğu için. :bbo:

Canan Tan- Piraye !! süper bi aşk romanı ...bayanssulusmile

Nermin BEZMEN- SIR
Herkese şiddetle bir o kadar da ısrarla tavsiye ediyorum.2 günde bitirebileceğim kitabı 1 ayda anca bitirdim.Okumak istemedim.Ağlamaktan ve sinir olmaktan kitabı kaç kere yere fırlattım. O kadar içine alıyor,sürüklüyor ki.Hala kitabın baş karakterlerinden Nesim'i hayatımda arıyorum.Bir olay karşısında Nesim de böyle yapardı diyorum.Ya da yapmazdı diyorum.Herkesi onunla kıyaslıyorum.Birilerini onun yerine koymak istiyorum.Ama yok,yapamıyorum.Nesim ve Hüma,bu hayatta asla bulamayacağımız karakterler.Rüyalarıma giriyor artık kitaptakiler,etkisinden kurtulamadım.

Türkiye'de ıfade Özgürlüğü ve De Profundis ( Oscar Wilde) şu an okumakta olduğum kitaplar.

ılk kitapta nesnel durum değerlendirmeleri ve ifade özgürlüğünün günümüzde geldiği nokta irdeleniyor. Ülke gündemini takip eden ve farklı grupların yaşadığı sıkıntılardan haberdar olmak isteyenler için yararlı bir eser.

De Profundis ise Oscar Wilde'ın hapiste yazdığı uzun bir mektup. Oscar Wilde tutkunları varsa özellikle Andre Gide önsözlü basımı tercih etmelerini tavsiye ederim. Andre Gide'ın anekdotlarla geliştirdiği önsöz de okunmaya değer.

Hüseyin Rahmi Gürpınarın Yıldızlı Kuyruk Altında Bir izdivaç kitabını okuyorum....
Edebiyat konularım nedeniyle bu kitapları okumam gerekiyor....

Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler
Birazcık kalın ama biter heralde :1rolleyes:

gece evi serisi 2. kitap ıHANET P.C CAST + KRıSTıN CAST

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…