• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Merhaba Dids
Şu an 160.sayfadayım. Amerika hükümeti,siyaset,politika,entrikalar ve dönen dolaplar...NASA-uzay araştırmaları,ileri teknoloji araçlar........dan bahsediyor.
Dan Brown kitaplarını daha önce de okumuştum ve beğenmiştim. Bu pek akıcı değil diğerlerine göre ama Amerikalı biri bu kitabı okuduğunda bunu söylemez eminim. Günümüz Amerikasının gizli ama gerçek bilgilerini,gerçek yüzünü romanlaştırmış yazar.
Konular durağan ilerlese de kitabı bırakma ihtiyacı duymuyorum.Şimdilik bu kadar...

Son düzenleme:
0_10 yaş cocuk psikolojiisi
okuyorum 2 yaşındaki kızımı daha iyi anlamam lazım:)) ögretmen olmama ragmen yetersiz oldugumu hissediyorum zaman zaman

Merhaba Dids
Şu an 160.sayfadayım. Amerika hükümeti,siyaset,politika,entrikalar ve dönen dolaplar...NASA-uzay araştırmaları,ileri teknoloji araçlar........dan bahsediyor.
Dan Brown kitaplarını daha önce de okumuştum ve beğenmiştim. Bu pek akıcı değil diğerlerine göre ama Amerikalı biri bu kitabı okuduğunda bunu söylemez eminim. Günümüz Amerikasının gizli ama gerçek bilgilerini,gerçek yüzünü romanlaştırmış yazar.
Konular durağan ilerlese de kitabı bırakma ihtiyacı duymuyorum.Şimdilik bu kadar...

Çok teşekkür ederim darksoulriver, elimdeki bitsin alıyım hemen..

Ben tarih çok sevmediğimden daha 10 sayfa okuyamadım :tomato: Biraz ilerliyim yazarım sana canım..

Bende çok uzun sürede bitirdim. :hulya:
Bazı arkadaşlarım 2 - 3 kez okudular. :kahve:
Bende bişi vaaar.
mafoldumben

Kayıp gül - (Serdar Özkan) okuyorum.
PC nin başından kaljabilirsem bitirecem İnşaallah.
:oklava: guclubacismile

Dan Brown; Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar'dan sonra Kayıp Sembol’de insanlığın yüzyıllardır beklediği bir gerçeğin peşinde... Harvard Simgebilim Profesörü Robert Langdon, Kongre Binası'nda konferans vermesi için yakın bir arkadaşından davet alır. Ancak, Washington'a varır varmaz oldukça garip bir durumla karşı karşıya kalan profesör, kendini korkunç bir oyunun ortasında bulur. Kongre Binası’na bırakılmış olan bir sembolün -yakın arkadaşı Peter Solomon'ın kesik eli- varlığını haber veren bir telefon, Langdon'ı hiç de yabancısı olmadığı bir dünyaya davet etmektedir. Antikçağlarda kullanılan bu sembolik çağrı, daveti alan kişiyi ezoterik bilgeliğin hüküm sürdüğü, çok eskilerde kalmış kayıp bir dünyaya sürükleyecektir. Sonu belli olmayan bu mistik daveti arkadaşını kurtarmak için kabul eden Langdon, bir anda masonik sırların, saklı kalmış tarihin ve o güne dek görmediği yerlerin gizli dünyasında inanılmaz bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Artık cevaplanması gereken sorular vardır: ınsanlığın Altın Çağı, açılmaması gereken bir kapının aralığından sırlarıyla birlikte yok mu olacak, yoksa hikmetin ışığında tüm soruların cevapları mı bulunacaktır?...

a>

Ihanet Noktasi- Dan Brown

Diğer Kitaplarini Kudum Sona Bu Kaldi Yeni Aldim Başlamadim Ama Melekler Ve şeytanlar Kadar Güzel Değildir

ihanet noktası harikaa bir kitaptır.bayağı kalın olmasına rağmen bir haftada bitirmiştim.nasa da çevrilen dolaplar konu ediliyor kitapta.
da vincinin şifresi de çok sürüklemişti beni
ama melekrler ve şeytanları okumadım.

Rana

45599_k_4121.jpg

Yapıtlarını iki ayrı dilde kaleme alan nadir yazarlardan olan Osman Necmi Gürmen, uzun bir aradan sonra edebiyat dünyasına, Kanat Yayınları’ndan çıkan Râna kitabı ile geri döndü.

Çok sarsıcı bir dönem kitabı olan Râna, yazar Osman Necmi Gürmen’in kaleme aldığı 3. eseri.1905-1928 yılları arasındaki dönemi akıcı bir dille ve çarpıcı olaylarla aktaran Osman Necmi, 'assas ve akıllı' Râna’ya bu iki meziyetin fayda değil nasıl zarar verdiğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. Hep sorgulayan Râna ile, okurun da kendisini, çevresini, dönemi, kadını ve inancı sorgulamasını istiyor. Osman Necmi, okurun önce kalbine dokunuyor, kalbine yerleşiyor. Ünlü Fransız edebiyat dergisi Études’in yazdığı gibi, 'Osman Necmi Gürmen’in romanlarında hep şiirin müziği var...'

Osman Necmi, parçalanan imparatorluğun altüst olmuş tutucu dünyasında büyüyen, her şeyiyle yeniliğe gebe bir toplumun doğum sancılarında kıvranan, iki dünya arasında Râna ile, okurunu yakın tarihimize olağanüstü bir çekicilikle yolculuğa çıkartıyor.

gerçekten güzel bir kitap.rananın mutlu geçen çocukluğundan drama dönüşen genç kadınlık dönemi çok sürükleyici bir biçimde anlatılmış.

şu anda orhan pamuk'un masumiyet müzesi adlı romanını okuyorum.çokda beğendim.ya ben kitap okumaya bayılıyorummmmmm....
elime ne geçerse okurum.nette bütün gazeteleri okurum.okumak benim için bir vazgeçilmezdir..çalışan bir evli bayan olarak işten gelip ev işi yaptıktan sonra yatağa girip kitabımdan biraz okumak en büyük zevkim.bekarken bu zevkime annemde ortaktı,oda bayılır okumaya
ama maalesef ki eşim kitap okumayı hiç ama hiçç sevmez ve kitaba verilen paraya acır.halbuki ben elime geçen parayı kitaba yatırmak isterimm.

Back
X