Okumakta Olduğunuz Kitap?

Gülse Birsel'in velev ki ciddiyim kitabını okuyorum tavsiye ederim.Abartıdan uzak içten yazılmış insanı yormayan bir kitap.Boş zamanınız varsa dinlenmek için okuyabilirsiniz.

Şu an bunu okuyorum meraklısı için süper kitap:hulya:

sabah namazına nasıl kalkılır - cemil tokpınar. hepinizin okumasını tavsiye ederim, hayata bakışınızı değiştirecektir, geçen zamana pişmanlıklarla bakacaksınız. hem de 1 tl kitap. okuyun ve çevrenizdekilere hediye edin derim.

Elif Şafak-Aşk
2. kez okuyorum bu kitabı. Bu kez her bir satırı daha da iyi anlayarak ve tekrar büyülenerek. yerimseniben

eroinle dans canan tan 10 üzerinden 10 verebileceğim bir kitap...

kızlar büyük ders çıkarılması gereken bi kitap hem biz gençler hemde anne babalar için.. tavsiye ederim ..

O halde size Christiane F.'in gerçek hayat hikayesinden alınan Eroin adlı kitabı da öneririm. O da çok etkileyici ve ibret vericiydi.Kendisi anlatıyor kitabında yaşadıklarını. buyrunnnnnnnnn

Canan Tan _Piraye ye başladım dün... sırada daha 4 kitabım var gıcır gıcır mis gibi kokuyolar daha ... (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…