Okumakta Olduğunuz Kitap?

Şu anda okuduğum kitap Paulo Coelho "Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım". Muz Sesleri ve Küçük Arı yı merak ediyorum. Sanırım sırada onlar var. Bu kitapları okuyan var mı?

Şu anda okuduğum kitap Paulo Coelho "Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım".
bu kitabı okudum ama kitaba dair hiçbir şey hatırlamıyorum demek ki beğenmemişim :)) çok basit bir konusu vardı sanki..ya da yaklaşık 10 sene önce okuduğum için anlayamamış da olabilir tam :))

arkadaşlar bir de size bir soru Kayıp sembol mü güzel, Da vinci şifresi mi ? birini alıcam ?
Da vinci şifresini izlemiştim sinemada ..

arkadaşlar bir de size bir soru Kayıp sembol mü güzel, Da vinci şifresi mi ? birini alıcam ?

Da vinci şifresi muhteşemdi. Onu tavsiye ederim ben. :1closedeyes:
Filmi kitabın yanında sıfır kalır bu arada.:dilcikar: Kitabı okumalısınız.

Kayıp sembolü henüz okumadım Ama Da vinci şifresi çok güzel Hatta kitaptan sonra filmini beğenmemiştim. Ama bana göre Melekler ve Şeytanlar en iyisi

Kayıp sembolü henüz okumadım Ama Da vinci şifresi çok güzel Hatta kitaptan sonra filmini beğenmemiştim. Ama bana göre Melekler ve Şeytanlar en iyisi

aynen bende kitabını bir solukta yaladım yuttum neredeyse ama filmini gördüğümde şaşırmıştım.bu kadar heyecanlı bir kitaptan bu kadar heyecansız bir film nasıl yapılır diye..

İkisinide okudum, Da Vinci Şfresi'ni ve sonrasında Melekler Ve Şeytanlar'ı okumanızı tavsiye ederim..Hepsinin kitabı filminden daha başarılı..

Da vinci şifresi muhteşemdi. Onu tavsiye ederim ben. :1closedeyes:
Filmi kitabın yanında sıfır kalır bu arada.:dilcikar: Kitabı okumalısınız.

İkisinide okudum, Da Vinci Şfresi'ni ve sonrasında Melekler Ve Şeytanlar'ı okumanızı tavsiye ederim..Hepsinin kitabı filminden daha başarılı..

Zaten kitabını okumak herzaman filminden daha heyecanlı...
Teşekkür ederim kızlar :))
sonunda ben de safiye sultanın 3. cildine geçtim..bu kitap bitince dediğiniz kitaplardan birini alıcam :)

Günahkar - Tess Gerritsen

Süper akıcı. Tam tarzım. Polisiye, gerilim sevenlere şiddetle tavsiye ederim.

mümin sekman ''herşey seninle başlar'' tavsiye ederim uykuya dalmadan okunası bi kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…