• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

dan brown - kayıp sembol...
şu robert langdon ne adammış bee..
herif 3 kitaptır yaşıyor olayları
dan borwn süper yazıyor.. bu kadar bilgiyi toplamak iyi bir çalışma sistemi ister
kitaplarında bahsettiği eserler falna hep gerçekmiş...
bilmediğimiz ne çok şey var.. şu robert da çok şey biliyo haa

al&

R.Şanal'ın Kuantum Sıçrama, Eşruhumun Eşzamanı ve Kuantum Kodlama kitaplarını okudum.
En çok Eşruhumun Eşzamanını beğendim.Eşiyle nasıl tanıştıklarını felan kendi ağızlarından kendi gözlerinden anlatmışlar.

Şuan Canan Tan 'ın En Son Yürekler Ölür ü okuyorum.
Dün başladım ve dün yarısına geldim.Sürükleyici

Bu aralar roman okumayı bıraktım,tarih kitapları okuyorum.Halil ınalcık Devlet-i Aliyye;üçlemenin ilk kitabı.Osmanlı imparatorluğu hakkındaki bilgilerini güncellemek isteyen ve tarihimizi daha iyi öğrenmek isteyenler için güzel bir başvuru kaynağı.Bu arada kitapta Osmanlının kuruluş tarihi bize öğretildiği gibi1299 değil 1302 olduğu yazıyor.

R.Şanal'ın Kuantum Sıçrama, Eşruhumun Eşzamanı ve Kuantum Kodlama kitaplarını okudum.
En çok Eşruhumun Eşzamanını beğendim.Eşiyle nasıl tanıştıklarını felan kendi ağızlarından kendi gözlerinden anlatmışlar.

Şuan Canan Tan 'ın En Son Yürekler Ölür ü okuyorum.
Dün başladım ve dün yarısına geldim.Sürükleyici

bende bi nefeste okumustum enson yurekler oluru cok guzel bi kitapti

Pazar günü Suzanne Collins'in açlık oyunları serisinin ikinci kitabı ateşi yakalama'ı bitirdim. Ctesi aksamı basladım pazar öglende bitmişti :) cok harika kesinlikle tavsiye ederim :)

Pazar günü Suzanne Collins'in açlık oyunları serisinin ikinci kitabı ateşi yakalama'ı bitirdim. Ctesi aksamı basladım pazar öglende bitmişti :) cok harika kesinlikle tavsiye ederim :)

açlık oyunlarını bir solukta okudum bu kitabını da çok merak ediyorum

bende bi nefeste okumustum enson yurekler oluru cok guzel bi kitapti
2 günde bitirdim sürükleyici ve çok ağladım ben okurken ya:gitme::gitme:

Ben de her ikisinide aldım.tatil dönüşü okurum.Tatilde kardeşimin kitaplarından okuyayım.Dönünce kendi kitaplarımı okuyacağımkaydirigubbakcemile5

Rehber Rüyalar ı okuyorum.(Işık Elçi'nin kitabı) İlk bazı kısımları atladım.Çünkü R<üyalarımın rehberliğinin zaten bilincindeyim.

bana daha yararlı olduğunu düşündüğüm 3. bölümden sonrasını okuyorum.Güzel.

Rüyalara karşı daha uyanık olmamız gerektiğiyle ilgili güzel bir kitap

selam arkadaşlar

bende Gustave Flaubert "Madame Bovary" okuyorum okuyan var mı?

Ben okumuştum ama çok uzun zaman oldu, Flaubert in ilk kitabı ve güzel bir kitaptır.

Bende dün akşam Ahmet Altan'ın "en uzun gece" adlı kitabını bitirdim. Aldatmaktan iyi bir kitap, Ahmet Altan'ı okurum ama çok sıkı bir yazar olduğunuda düşünmüyorum. Süper bir dizi film olur ama okuyacak iyi bir kitabınız varsa (ör:madam bovery) onu okumanızı tavsiye ederim zira benim okucak kitabım yoktu :).

üstün dökmen- yaşama yerleşmek

küçük şeyler serisi çok beğenerek okuduğum bir seri. miyasenin kuzuları kadar güzel olmasa da bunu da beğendim

charles bukowski- kimse bilmez ne çektiğimi bir şiir kitabı. şiiri çok severim ama bu kitabı beğenmedim.

Okumuyorum bir süredir kendimi kötü hissetmeye başladım almam gereken kitapların listesini yapıyorum yazdıklarınızdan kopya çekerek...((=

Back
X