- Konu Sahibi annemiseviyorum
Serenimo canim cok sagol yazdiklarin icin. Bir daha asla bir araya gelmeyi istemiyorum. Benim tekd dayansagim bu evlilikte oydu ama gordum ki o benim yanimda degilmis. Bu saatten sonra donusu yok zaten. Bosanma kararini evladım icin verdim o gun o annesiz kalabilirdi. Cinnet gecirdi kismini kabul edemiyorum bende o aile yuzunden ne cinnetler gecirdim boyle mi yaptim o da bunu yapmamaliydi.sevgim silinip gidiyor bu yaptigini düşündükçe. Avukatim 2 saat icinde tek seferde biteceginin garantisini verdi. Bitsin ve bende hayatimi duzene koyayim.
Annem esimi cok severdi o bile bunu yaptigina inanamadi hatta bana sen kotu birsey mi yaptin esine diye sordu. Yapmadim anne onlar gitti kapiyi kapattim olan oldu ne oldugunu bile anlamadim. Ben kizdiracak bisey yapsam zaten bosanmam kizdirdim sinirini zorladim hakettim derim. Neden yokken bu yakisir sey değildi.
Bir arkada bosanma sonrasi kendine bisey yapar mi demişti. O simdi su anda cok kotu durumda tahmin ediyorum isi zaten zor dagilmistir iyice. Bende korkuyorum ya yaparsa diye ama bunun icin evli kalamam artik. Tek uzuldugum o bu noktaya gelirken ben nasil görmedim herseyi içine attığını.
Ailesi esimi gorunce korkmuslar yillik iznini kullanmis evde felaket bir haldeymis en son onlarada zarar zaten. anneme yalvarip duruyorlar ne olur anilsa affetsin aile içinde olur diye. Abim bu kizi bunlra inanip yollayin ben o zaman yapacağımı biliyorum dedi. Annem cunku sürekli bir sans versen mi deyip duruyor ve kucuk kardesimle abim anneme kızıyor.
sizin tavrınıza hayran kaldım desem abartmış olmam çünkü kararlısınız.ama hemen boşanmak yerine ayrı yaşasanız diye düşünmeden edemedim.bir yandan da o aile ve bu son olan olaydan sonra eşinize güven de olmaz diyorum.hakkınızda hayırlısı...