birde okula göndermeyen velılerın cocukları ıcın aldıkları raporları cocukların siciline işlettırceklermıs sankı cocukta zıhınsel bır problem varmıs gibi göstereceklermıs cocukta biraz büyüdüğünde bunun hesabını velisine sorarmış peh peh peh adamlardakı düşünceye bak hele
birde okula göndermeyen velılerın cocukları ıcın aldıkları raporları cocukların siciline işlettırceklermıs sankı cocukta zıhınsel bır problem varmıs gibi göstereceklermıs cocukta biraz büyüdüğünde bunun hesabını velisine sorarmış peh peh peh adamlardakı düşünceye bak hele
uzatanda,içini nefret bürüyende sizsiniz hanfendi,
uslüba dikkat etmesi gerekende ben değilim,uslübumda,yazdıklarımda ortada,ayrıca sataşan da sizsiniz,görüldüğü üzre.
daha fazla benim yazdıklarımla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.
Sapla samanı birbirine karıştırmadan yorumlamak istiyorum bu haberi izninizle;
1.En başta belirtmek isterim ki 35 aylık bir oğlum var ve asla 5.5 yaşında onu okula göndermezdim.
Neden mi?
Zaten anaokuluna gidiyorlar o yaşta varsınlar ilkokula mı başlasınlar?
Hayır.
Bugün en sıradan kreş bile bir küçük bahçeye sahip,yerleri halıfleksli daha küçük bir alan.Çocuklar için heryerde resimlerle oyuncaklarla cazip bir halde.Çünkü bu çocuklar henüz oyun yaşında.Okullarımız ise labirent gibi...Tuvaletin yolunu buluna kadar kaybolma ihtimali bile var.Kreşte öğretmenler her an onlarla beraber,okullarda ise tenefüslerde Allaha emanet.
2.Yukarıdaki fikri savunurken ne laik ne P.K.K lı bir safta olmadan konuştuğum ortalama bir akıl sahibi herkesin anlayabileceği kadar aşikar.Bir annenin savunma mekanızması bu yalnızca.Sadece bunu söyleyebilen bakanın aklından şüphe ederim o kadar....
3.Konuda dövülme haberine gelince...İçim acıdı ama bu ilk bu sene olmuyor.7 yaşındaki bir çocuk beraber okuduğu 14 yaşındaki diğer çocuktan çok kez dayak yedi okullarımızda ne yazık ki...Bu gözle bakınca 4+4+4 sistemi ile yaş aralığının kısalmasını savunmamaız gerekir.
4.İlk iki maddeyi savunurken 3. maddeyi aynı anda savunmaktır işte sapla samanı ayırmak.Konulara hükümet,muhalefet olarak bakmadan yorumlamak.
Not:Bir ülkenin başbakanının milli eğitim bakanı ile resimli bir broşür dağıtıp yeni eğitim yılında başarı dilemesinin nasıl bir zararı olabilir,bu kimi niye rahatsız eder ki?
Zararlı kısım O bakanın sarfettiği akıl almaz yorumlardır,zararlı kısım o başbakanın abuk bir eğitim politikasına olur vermesidir.
evet evet
Tüm hata bende
ne insanlar var yarabbim
uslüp konusunda kimin sıkıntı çektiği belli hanfendi şu yazdığınız cümleden;
daha fazla size bişey söylemiyorum zira konu sahibine ve konuya saygısızlılık olmaması açısından.
fişleme resmen eğer böyle bir uygulama yapacaklarsa. çocukları da fişlemeye başlayacaklar yani
Daha sonra çocuklara; sizin yetersizlik belgeniz var hadi bakalım şimdide yeterlilik belgesi alın demesinler :26::26:
çocuklarına rapor alıp göndermeyen veliler çocuklarına ihanet eder demişti başbakan bi de
Merak ediyorum birde hani %50 geyiği var biliyorsunuz hadi ben vermedim, sen vermedin, Ayşe,fatma vermedi..Eee kim verdi ? Bi çıkın siz de fikir beyan edin bi bakıyım..
Merak ediyorum birde hani %50 geyiği var biliyorsunuz hadi ben vermedim, sen vermedin, Ayşe,fatma vermedi..Eee kim verdi ? Bi çıkın siz de fikir beyan edin bi bakıyım..
valla herşeyi bekliyorum ben bunlardan ,sonra cocuk cıkıp anasına bana niye rapor aldın neden okula göndermedın dıye hesap soracak 3 cocuk yap demekle olmuyor olanların gelecegını sağlasanız yeter
merak ediyorum birde hani %50 geyiği var biliyorsunuz hadi ben vermedim, sen vermedin, ayşe,fatma vermedi..eee kim verdi ? Bi çıkın siz de fikir beyan edin bi bakıyım..
silivri "kk" koğuşuna gidecekler bir bir belli oluyo,bende gelirim seve seve,gururlaönce sokaktaki çocuklara sahip çıksınlar da
çok şükür hiç bir şehidin kanında payım yok
bir tane makarna yemedim
kömür de almadım
oy da vermedim..gururla söylüyorum
allah topunun belasını versin
bu devenin neresi doğru ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?