• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okullarda korkulan oldu...... işte 66 aylık

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, “Normal vatandaşlar bizi destekliyor. 66 aya itiraz edenler PKK yanlısı ve laik kesimler” derken bilimsel gerçekler yine bir kenara bırakıldı.

5,5 yaşındaki çocuklarının okula gitmemesi için rapor alan aileleri şimdi de Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer hedef aldı. Ömer Dinçer, normal vatandaşların kendilerini desteklediğini, "PKK yanlısı ve laikçi" kesimlerin rapor aldığını ileri sürdü.

normal vatandaştan kastı da kendi tabanları sanırım geri kalan kesimlerin hepsi ' anormal ' yani :53:

şu laikçi sıfatına da hastayım eskiden yoktu bu laikçi kelimesi bunu da lugatimize soktular ya

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, “Normal vatandaşlar bizi destekliyor. 66 aya itiraz edenler PKK yanlısı ve laik kesimler” derken bilimsel gerçekler yine bir kenara bırakıldı.

5,5 yaşındaki çocuklarının okula gitmemesi için rapor alan aileleri şimdi de Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer hedef aldı. Ömer Dinçer, normal vatandaşların kendilerini desteklediğini, "PKK yanlısı ve laikçi" kesimlerin rapor aldığını ileri sürdü.

kimse kusura bakmasın eğer benim çocuğum 5,5 yaşında olsaydı asla vermezdim..ne laik olmak gelirdi aklıma nede pkk bn çocuğumu düşünürüm..:47:

birde şu kısmını anlamadım bn bu sistemin 1. sınıfta sadece a ve e harfleri öğreneceklermiş..tamam öğrensinler iyi hoşta bu çocuk ne zaman okumayı sökecek orta ve lise öğrenimini nasıl tamamlayacak.sınavlara nasıl girecek.

aaaa bu hukumete oy vermıyenın aklından ve ımanından suphe ederım dıye bana laf soktular fıkrımı beyan ettıgım bır ortamda dıkkat "ımanından "

Yani haklısın orası da öyle, artık direk "imanlı" ve " imansız" olarak ikiye ayrıldığımız için...Gerçi imanlılar da mezheplerine göre tekrardan bir ayrılıyorlar...

Sacma buluyorum.
Ama resmi degil soruyu.
Cunku ulkenin basbakani olarak ogrencilere iyi dileklerinde bulunmasi normal bisi olsa gerek.

haklısın tabii!!!
evinden,oyuncaklarından,arkadaşlarından,bu yaşta bulunması gereken oyun ortamından zorla koparıp,psikolojisini altüst ettiği 66 aylık çocuklara iyi dileklerde bulunmalı...

Daha önce okumuştum canım ama şöyle söyliyeyim
bir ara yine vardı 6 yaşında okula başlama .
oda kardeşime denk geldi.
Koca kazık oldu hala söyler niye beni gönderdiniz diye.
Demek çok sıkıntı çekti ki hala unutmadı.

haklısın tabii!!!
evinden,oyuncaklarından,arkadaşlarından,bu yaşta bulunması gereken oyun ortamından zorla koparıp,psikolojisini altüst ettiği 66 aylık çocuklara iyi dileklerde bulunmalı...

Hemen saldiriya gecmenize ne gerek var?
Onceki yorumumu gormediniz bu mu dikkatinizi cekti pess!

Valla cocugum 5.5 yasına geldııgınde fızıkı ve zıhınsel olarak yeterlı gormezsem alırım raporumu bırılerının deyımıyle ıhanet ederım ogluma yollamam kımsenın deneylerıne kobay yapamam okulda belırlı bır kesım ıcın beynını ufacık yasta yıkatamam
haaaa pkk yanlısı dıyen olursada sılıvrıde en son ceza alan komutan yanlısı denılecegım orgutun basını yakaladıgı halde nıye bılmem kac yıl hapıs cezası aldı dıye sorarım bende susmuyorum sıra bana gelmeyecek!

bu insanlar manyak! daha oyun cagındakı kendı ıhtıyaclarını bıle annesı yardımıyla karsılayan cocukları okula gönderırsen böyle olur tabı,eğitim sistemı denen sistem yok ülkemizde yap boz olmadı bır daha yap bır daha boz tutturabıldıgı sistemi oluyor

döven cocukların sucu yok suc bu döven çocukların velileri ve tabiki bu sistemi yürürlüğe sokan devlet!!

Son düzenleme:
pess size;
önceki yorumunuzla ilgilenmiyorum,yazdıklarım direk bu yorumunuza,görmeyen sizsiniz sanırım,ayrıca ortada saldırı falan yok,herşey ortada.

Uslubunuza dikkat edin!
Sadece bu yorummumla ilgilendiginiz belli oluyor.
İcinizi nefret burumus buyrun meydana dilediginiz kisiye saldirin.
Ama beni hic ilgilendirmez soyledikleriniz.
Dinleten dinlenir.

normal vatandaştan kastı da kendi tabanları sanırım geri kalan kesimlerin hepsi ' anormal ' yani :53:

şu laikçi sıfatına da hastayım eskiden yoktu bu laikçi kelimesi bunu da lugatimize soktular ya

birde okula göndermeyen velılerın cocukları ıcın aldıkları raporları cocukların siciline işlettırceklermıs sankı cocukta zıhınsel bır problem varmıs gibi göstereceklermıs cocukta biraz büyüdüğünde bunun hesabını velisine sorarmış peh peh peh adamlardakı düşünceye bak hele

Arkadaşlar her topicte tartışma çıkmasa.....
Sakin olsak ve doğru ifadeler kullansak.
Olayı kişiselleştirmesek...:51:

Son düzenleme:

Uslubunuza dikkat edin!
Sadece bu yorummumla ilgilendiginiz belli oluyor.
İcinizi nefret burumus buyrun meydana dilediginiz kisiye saldirin.
Ama beni hic ilgilendirmez soyledikleriniz.
Dinleten dinlenir.

uzatanda,içini nefret bürüyende sizsiniz hanfendi,
uslüba dikkat etmesi gerekende ben değilim,uslübumda,yazdıklarımda ortada,ayrıca sataşan da sizsiniz,görüldüğü üzre.
daha fazla benim yazdıklarımla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.

Back