- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
o halde benim görüşüm,
illa devlete gidecek ise, sınıf mevcudundan dolayı bu yıl gönderme.
1 yaş daha olgunlaşır, kendi işlerini kolayca halledince çocuğun o zaman gönderirsin okula.
bu sene de biraz lobicilik faaliyetlerinde bulunursun o halde.
dilekçe yazarsın sınıf mevcuduyla ilgili, örgütlersin anneleri, sosyal medyayı kullanırsın
ve belki seneye sınıf en azından 30 kişi olur.
illa devlete gidecek ise, sınıf mevcudundan dolayı bu yıl gönderme.
1 yaş daha olgunlaşır, kendi işlerini kolayca halledince çocuğun o zaman gönderirsin okula.
bu sene de biraz lobicilik faaliyetlerinde bulunursun o halde.
dilekçe yazarsın sınıf mevcuduyla ilgili, örgütlersin anneleri, sosyal medyayı kullanırsın
ve belki seneye sınıf en azından 30 kişi olur.
Hanımlar oturduğumuz yer İstanbul maalesef bütün okul mevcutları böyle ( Kızımın kendi oturdugumuz yerdeki okulu yeni yapıldı neyse bunlar 2.planda kalıyor suan için..
Özel okula göndermem resmen ticarethane...Çoook pahalı ! Veremem o kadarını üzgünüm..Kocam 2500 ben ise 1250 alıyorum..O sebeble devlet okuluna gidecek...
Korkuyorum yaaa eşim ille gitsin diyor ben ise endişeliyim..Hem hazırlıklı bile değilim ya...Bu çocukla sürekli okul bazında ilgileneceksin..Yaşı küçük oldugu için bu konuda ilgi 2 katına çıkıyor ve birde çalışıyoruz biz daha zor olacak ((
Sistem bence hâlâ oturmadı...Şöyle 4-5 senelik bir durum olsaydı belki diye düşünürdüm ama daha 2.senede sistem ve bir çok şey eksik ya da yanlış.