• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okullarda korkulan oldu...... işte 66 aylık

Bayanlar bu konuya yazalım kı altlarda kalıp kaybolmasın bu kadar cok kullanıcının oldugu bır platform burası elbet tepkımız bırıne olmazsa bırıne gıdecektır...

Bayanlar bu konuya yazalım kı altlarda kalıp kaybolmasın bu kadar cok kullanıcının oldugu bır platform burası elbet tepkımız bırıne olmazsa bırıne gıdecektır...

gitmesi gereken yerler bu konuyu gözlerini kapatıp okur canım bizde yırtındığımızla kalırız..keşke görseler ama sanmıyorum.

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, “Normal vatandaşlar bizi destekliyor. 66 aya itiraz edenler PKK yanlısı ve laik kesimler” derken bilimsel gerçekler yine bir kenara bırakıldı.

5,5 yaşındaki çocuklarının okula gitmemesi için rapor alan aileleri şimdi de Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer hedef aldı. Ömer Dinçer, normal vatandaşların kendilerini desteklediğini, "PKK yanlısı ve laikçi" kesimlerin rapor aldığını ileri sürdü.

Psikolojide bu 'bakanın' yaptığına yansıtma deniliyor, savunma mekanizmaları nasıl da işliyor.
pkk yanlısı bi bakan, "normal vatandaş" olarak gördükleri de cumhuriyet düşmanları olsa gerek.

bu haberle ilgili yetkililrden açıklama falan duyan var mı :26:
4 saat bekleten öğretmen ve müdür hakkında ne yapmışlar :47:

bu haberle ilgili yetkililrden açıklama falan duyan var mı :26:
4 saat bekleten öğretmen ve müdür hakkında ne yapmışlar :47:

hiç bir ses yok canım sadece yapan kız çocuğu okuldan uzaklaştırılmış..bakanlardan ses yok yani..kendilerine dil uzatanlara yurt dışında olsalar ordan doğru cevap verirler ama.:47:

dayak yiyen çocuğun 4 saat bekletilmesi doğruysa çok yanlış evet,ailesine haber verilmeliydi,tam bir sorumsuzluk..

evde çocuğunu eğitemeyen,terbiyesini veremeyen ebeveyn herşeyi öğretmenden bekliyor.eğitim ailede başlar.

sanki kendisi el üstünde tutuyorda evde çocuğunu, okulda öğretmenden göz bebeği gibi ilgilenmesini istiyor..

sorumluluğunu bilen bir eğitimci zaten yapması gerekeni yapar,yapmalı.. üzerine ne düşüyorsa yapmalı..

fakat sen anne olarak veli olarak üzerine düşeni tam anlamıyla yapıyor musun da herşeyi öğretmenden bekliyorsun?

senin evde başa çıkamadığın bişeyleri öğretmediğin çocukla o öğretmen nasıl başetsin? mesleği icabı yapıyor severek sevmeyerek o ayrı...

eşim müdür yardımcısı ve diyor ki;66 aylıklardan bile küçük olanları alıyor musunuz diye soranlar oluyor diyor.. alsak yollıycaklar diyor..

böyle bir kesimde var malesef..önce sen kendi doğurduğuna,kendi çocuğuna gereken kıymeti ver ki çevrendekilerde versin..

sözlerim yanlış anlaşılmasın,bilinçli ebeveynleri tenzih ediyorum..

ne öğretmene değer kaldı,ne öğrenciye.. eskiden öğretmenimizle sokakta karşılaştığımızda utanır başımızı eğerdik biz,saygılıydık..

şimdi nasıl bir duruma getirildiyse ne veli değer veriyor öğretmene ne üsttekiler ne öğrenci.. saygısızlık diz boyu..

bu döven çocuğun içinde ne varmış anlamadım,nasıl o kadar dövmüş? eğitim sistemini değiştirmekle olmuyor,her yenilik beraberinde bir sorunu

mutlaka getirir.. eğitimin içi ne kadar dolu bunu düşünmeli.. aile herkesin ilk okuludur aslında,herkes üzerine düşeni yapsa belki daha güzel

olacak herşey.. anne baba sorumluluğunun bir kısmını öğretmene,müdüre şuna buna yüklüyor,onlar sisteme.. birileri birilerinin rolünü

üstlendiğinde zoraki üstlendiğinde ortaya hiçde izlemekten mutlu olmadığımız sahneler çıkıyor..

eşim müdür yardımcısı ve diyor ki;66 aylıklardan bile küçük olanları alıyor musunuz diye soranlar oluyor diyor.. alsak yollıycaklar diyor..

böyle bir kesimde var malesef..

Evet,bu kanun çıktığında ohhh ne güzel bedava kreş hemen bizimkinide yollayalım,hatta dur hele bir yıl yaşını büyütelim yoksa almazlar diyebilecek çıkarcı bir zihniyet var.
Bizim köyde onlara ''beleş mezar bulsa içine girer'' derler......

O derece evladının eğitiminden uzak veliler için '' normal vatandaş ''deniyor ne yazık ki...

Son düzenleme:
kızlar dün haberi tekrar gördüm pes dedim :47::47::47:
çocuğun babasına okulumuzun adını çıkarttınız niye yaydınız diye çıkışmış adam :47::47::47::47:
adama
sizin yüzünüzden okulun adı çıktı... diye adama tepki vermiş müdür pesssssssssss
sen küçücük çocuğun ailesine bile haber verme dayak yiyen çocukla ilgilenme köşede beklet sonra sizin yüzünüzden de pesssssss diyorum sadece daha müdürden belli zaten okulun kalitesi :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

yahu koridorda nobetci ogretmen yok muymus ??
ogretmenler odasinda face giren ogretmenlerin ogrencilerinin boyle madur olmalari normal !!

Malesefki benim fikrimce bunlar sadece dayakla kalmiycak, bulasici hastaliklar daha cabuk yayilacak, zaten okullarimiz yeterince temiz degil. Kucucuk cocuk kendini nekadar temiz tutup korurki. Keza cocuklarin psikolojik durumlari dahada kotuye gidicek. Bikkinlik egitimini etkileyecek vs. vs.
Ama malesef ki buyuk bir kesim hicte tepkisini gostermedi, herseye tamam deyip boyun egenler yuzunden diger insanlarida etkiliyor. Sorsan tepkili ama is icraata gelince ortada birkac kisi kaliyor. Cahillik gitgide azalacagina artiyor. Ulkemin bu hallere dusmesini engelleyememek, beni hasta ediyor. Haberleri dinlerken agri kesici aliyorum bazen. Nasil bir gelecek birakacagizki bu gidisle yavrularimiza???? :25:

Back