• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okullarda korkulan oldu...... işte 66 aylık

birde okula göndermeyen velılerın cocukları ıcın aldıkları raporları cocukların siciline işlettırceklermıs sankı cocukta zıhınsel bır problem varmıs gibi göstereceklermıs cocukta biraz büyüdüğünde bunun hesabını velisine sorarmış peh peh peh adamlardakı düşünceye bak hele

fişleme resmen eğer böyle bir uygulama yapacaklarsa. çocukları da fişlemeye başlayacaklar yani

birde okula göndermeyen velılerın cocukları ıcın aldıkları raporları cocukların siciline işlettırceklermıs sankı cocukta zıhınsel bır problem varmıs gibi göstereceklermıs cocukta biraz büyüdüğünde bunun hesabını velisine sorarmış peh peh peh adamlardakı düşünceye bak hele

Daha sonra çocuklara; sizin yetersizlik belgeniz var hadi bakalım şimdide yeterlilik belgesi alın demesinler :26::26:

Son düzenleme:
içimden isyan kelimelerini dökmek istiyorum.beddualarla dolu.ama işte ne değişecekki.biz gözlerine bakamaya kıyamadığımız yavrularımıza bir başkaları neler yapıyor.yarabbim sen büyüksün.:47::47::47:

uzatanda,içini nefret bürüyende sizsiniz hanfendi,
uslüba dikkat etmesi gerekende ben değilim,uslübumda,yazdıklarımda ortada,ayrıca sataşan da sizsiniz,görüldüğü üzre.
daha fazla benim yazdıklarımla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.

evet evet
Tüm hata bende:9:
ne insanlar var yarabbim

Sapla samanı birbirine karıştırmadan yorumlamak istiyorum bu haberi izninizle;
1.En başta belirtmek isterim ki 35 aylık bir oğlum var ve asla 5.5 yaşında onu okula göndermezdim.
Neden mi?
Zaten anaokuluna gidiyorlar o yaşta varsınlar ilkokula mı başlasınlar?
Hayır.
Bugün en sıradan kreş bile bir küçük bahçeye sahip,yerleri halıfleksli daha küçük bir alan.Çocuklar için heryerde resimlerle oyuncaklarla cazip bir halde.Çünkü bu çocuklar henüz oyun yaşında.Okullarımız ise labirent gibi...Tuvaletin yolunu buluna kadar kaybolma ihtimali bile var.Kreşte öğretmenler her an onlarla beraber,okullarda ise tenefüslerde Allaha emanet.

2.Yukarıdaki fikri savunurken ne laik ne P.K.K lı bir safta olmadan konuştuğum ortalama bir akıl sahibi herkesin anlayabileceği kadar aşikar.Bir annenin savunma mekanızması bu yalnızca.Sadece bunu söyleyebilen bakanın aklından şüphe ederim o kadar....

3.Konuda dövülme haberine gelince...İçim acıdı ama bu ilk bu sene olmuyor.7 yaşındaki bir çocuk beraber okuduğu 14 yaşındaki diğer çocuktan çok kez dayak yedi okullarımızda ne yazık ki...Bu gözle bakınca 4+4+4 sistemi ile yaş aralığının kısalmasını savunmamaız gerekir.

4.İlk iki maddeyi savunurken 3. maddeyi aynı anda savunmaktır işte sapla samanı ayırmak.Konulara hükümet,muhalefet olarak bakmadan yorumlamak.

Not:Bir ülkenin başbakanının milli eğitim bakanı ile resimli bir broşür dağıtıp yeni eğitim yılında başarı dilemesinin nasıl bir zararı olabilir,bu kimi niye rahatsız eder ki?
Zararlı kısım O bakanın sarfettiği akıl almaz yorumlardır,zararlı kısım o başbakanın abuk bir eğitim politikasına olur vermesidir.

Kızım seneye 67 aylık oluyor ve okula başlayacak bize bunu reva görüp deneme tahtası ettikleri yavrularımızın hesabını önce sandık başına sonra ALLAH'a bıraktım.

Bu sistem tutmazsa bizim okula başlayan çocuklarımız kobay mı olacak ? ALLAH belalarını versin.

ha birde şu kitaplardan cıkan süpriz mektuba gelince ,hiç hoşlanmadım bu durumdan o kitaplara girecek en son insan bana göre! ayrıcada kıtaplardan istıklal marşı ve gençliğe hitabeyi kaldırcaklarını düşündukte kahroluyorum ,merak edıyorum yerıne ne koyacaklar !!

Sapla samanı birbirine karıştırmadan yorumlamak istiyorum bu haberi izninizle;
1.En başta belirtmek isterim ki 35 aylık bir oğlum var ve asla 5.5 yaşında onu okula göndermezdim.
Neden mi?
Zaten anaokuluna gidiyorlar o yaşta varsınlar ilkokula mı başlasınlar?
Hayır.
Bugün en sıradan kreş bile bir küçük bahçeye sahip,yerleri halıfleksli daha küçük bir alan.Çocuklar için heryerde resimlerle oyuncaklarla cazip bir halde.Çünkü bu çocuklar henüz oyun yaşında.Okullarımız ise labirent gibi...Tuvaletin yolunu buluna kadar kaybolma ihtimali bile var.Kreşte öğretmenler her an onlarla beraber,okullarda ise tenefüslerde Allaha emanet.

2.Yukarıdaki fikri savunurken ne laik ne P.K.K lı bir safta olmadan konuştuğum ortalama bir akıl sahibi herkesin anlayabileceği kadar aşikar.Bir annenin savunma mekanızması bu yalnızca.Sadece bunu söyleyebilen bakanın aklından şüphe ederim o kadar....

3.Konuda dövülme haberine gelince...İçim acıdı ama bu ilk bu sene olmuyor.7 yaşındaki bir çocuk beraber okuduğu 14 yaşındaki diğer çocuktan çok kez dayak yedi okullarımızda ne yazık ki...Bu gözle bakınca 4+4+4 sistemi ile yaş aralığının kısalmasını savunmamaız gerekir.

4.İlk iki maddeyi savunurken 3. maddeyi aynı anda savunmaktır işte sapla samanı ayırmak.Konulara hükümet,muhalefet olarak bakmadan yorumlamak.

Not:Bir ülkenin başbakanının milli eğitim bakanı ile resimli bir broşür dağıtıp yeni eğitim yılında başarı dilemesinin nasıl bir zararı olabilir,bu kimi niye rahatsız eder ki?
Zararlı kısım O bakanın sarfettiği akıl almaz yorumlardır,zararlı kısım o başbakanın abuk bir eğitim politikasına olur vermesidir.

3. madde hariç hepsine katılıyorum.
Keşke 4+4+4 sistemi sizin gibi düşünüldüğü için yapılsaydı.
Ama hepimiz biliyoruz nedenini.

evet evet
Tüm hata bende:9:
ne insanlar var yarabbim

"ne insanlar var yarabbim[/B][/QUOTE]"
uslüp konusunda kimin sıkıntı çektiği belli hanfendi şu yazdığınız cümleden;
daha fazla size bişey söylemiyorum zira konu sahibine ve konuya saygısızlılık olmaması açısından.

allah kahretsin bu sistemi getirenlerii
benim oğlum 3 ayla bu yıl yırttı anasınıfına gidiyor şimdi
ama seneye yene erken bana göre 1nci sınıf içinn
yazık değilmi bu yavrucaklara allahım nereye gidiyoruz böyle
sinirden ağlayabilirim bu çocuklar oyun çocuğu okulçocuğumu allah aşkına
haa birde kitaplardaki değişiklikler var tabi artık başbakanın ve cumhur başkanın
resimlerini görürüz istiklal marşı ve gençliğe hitabe nin yerinede
başbakının şiirlerini görürsek şamamak lazımm allah hepimizin yavrularına yardım etsin inş

fişleme resmen eğer böyle bir uygulama yapacaklarsa. çocukları da fişlemeye başlayacaklar yani

Daha sonra çocuklara; sizin yetersizlik belgeniz var hadi bakalım şimdide yeterlilik belgesi alın demesinler :26::26:

valla herşeyi bekliyorum ben bunlardan ,sonra cocuk cıkıp anasına bana niye rapor aldın neden okula göndermedın dıye hesap soracak 3 cocuk yap demekle olmuyor olanların gelecegını sağlasanız yeter

çocuklarına rapor alıp göndermeyen veliler çocuklarına ihanet eder demişti başbakan bi de

eğer 66 aylık çocuğumun gelişimini göz önüne alarak okula göndermek istemeyişim ihanetse evet ben çocuklarına ihanet etmeye razı olan bir anneyim..

ayrıca bir insanın anneliğini sorgulamak başbakan da dahil kimsenin haddine değildir!

Bir ülkenin eğitim sistemi ancak bu kadar bertaraf edilebilirdi..

28 yaşımdayım bizim zamanımızda imam hatiplilerin kapatılma kararı alınmıştı ve meslek liseside okuyan biz bu uğurda harcandık ! Ne mi oldu ?

Düz liseye giden birisiyle aynı derecede soru yapsan da onun gittiği bölüme gitmen engellendi kat sayılar aşagı çekildi ! Sap gibi kaldık ortada..

Bir oturtamadılar şu düzeni..Her sene her sene değişiyor arkedeş (!) Yetti artık diye isyan edince de vatan haini (!) damgası yiyorsun..Hainim ben arkedeş o büyükbaş teröristten bile daha hainim ki o oralarda muzla beslenirken biz onu da parayla alıp yiyoruz ..

Bizim bebelerimiz kıymetsiz ! Niye mi ? bir süt dağıtımı yaptılar bebeler zehirlendi amaç belli geberin diyorlar aslında..

%50 az aslında %100 istiyorlar onun cezası bu (!) Bize de reva hani..

Merak ediyorum birde hani %50 geyiği var biliyorsunuz hadi ben vermedim, sen vermedin, Ayşe,fatma vermedi..Eee kim verdi ? Bi çıkın siz de fikir beyan edin bi bakıyım..

Merak ediyorum birde hani %50 geyiği var biliyorsunuz hadi ben vermedim, sen vermedin, Ayşe,fatma vermedi..Eee kim verdi ? Bi çıkın siz de fikir beyan edin bi bakıyım..

İlkinde ülke genelinde bilgisayar sistemi çöktü,

İkincisinde elektrikler kesildi

çalışamadım örtmenim.....:26::26:

valla herşeyi bekliyorum ben bunlardan ,sonra cocuk cıkıp anasına bana niye rapor aldın neden okula göndermedın dıye hesap soracak 3 cocuk yap demekle olmuyor olanların gelecegını sağlasanız yeter

önce sokaktaki çocuklara sahip çıksınlar da

merak ediyorum birde hani %50 geyiği var biliyorsunuz hadi ben vermedim, sen vermedin, ayşe,fatma vermedi..eee kim verdi ? Bi çıkın siz de fikir beyan edin bi bakıyım..

çok şükür hiç bir şehidin kanında payım yok
bir tane makarna yemedim
kömür de almadım

oy da vermedim..gururla söylüyorum

allah topunun belasını versin
bu devenin neresi doğru ki

Çok Sevgili Tayyip..

Bugün ortaöğretim kitaplarımız aldık. Birde baktım ki içinden bir kağıt çıktı. Bize mektup yazmışsın. Madem ki sen bize mektup yazmışsın bu mektun cevapsız kalmasın istedim.

Bak Tayyip. Belli ki bizim Atalarımız Conkbayırında, Arıburnunda, İzmirde, Kahramanmaraşta ve daha birçok yerde düşmanı kovalarken seninkiler kara çarşafın altına sığınıp kadın kılığında savaştan kaçanlarmış. Bizim Atalarımız Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarken seninkiler ülkeye karşı cemiyetler kuranlardanmış.

Bizim Atalarımız yeni Türk harflerini öğrenirken seninkiler cahalete giden yolu cazip kılanlarmış. Bizim Atalarımız İnkılapları Laikliği sunarken bize seninkiler şeriatı dayatanlarmış.

Şimdiiiiii gelelim asıl konumuza. Sen ne Atatürk olabilirsin ne Onun silah arkadaşları ne de şimdiye kadar şehit olan bir mehmetciğin tırnağı. Sen anca emperyalizmin uşağı olursun. Ders kitaplarından Atatürk'ün resmini İstiklal Marşını ve Gençliğe Hitabeyi kaldırıyormuşsun? Kaldır. Hiç çekinme. Bu ülkede hala Atasına minnet ve saygı duyan vatandaş ve senin bu yaptığına karşılık öğrencisine Gençliğe Hitabeyi, İstiklal Marşını öğreten öğretmenler oldukça bu milletin sırtı yere gelmez. Sen de şunu iyi bil ki nerden geldiysen iktidara çok yakında geldiğin yere geri döneceksin...

sosyal medyadan alıntıdır beğendim paylaşmak istedim

önce sokaktaki çocuklara sahip çıksınlar da

çok şükür hiç bir şehidin kanında payım yok
bir tane makarna yemedim
kömür de almadım

oy da vermedim..gururla söylüyorum

allah topunun belasını versin
bu devenin neresi doğru ki
silivri "kk" koğuşuna gidecekler bir bir belli oluyo,bende gelirim seve seve,gururla:3:

Back