bende öğrtemenim kızım kreşe gidiyor ve tabiki serbest ve hergün sabah küçüük kızım ne giycem derdnide oluyor :) sasıyorum zamane denilen sey bu olsa gerek . sort tayt olmuycak demisler kim uyarki. mayıs ayından sonra çoçuklar öle laf dinlemez giyiniyorlarki . bencede yanlıs bir uygulama ama amaç şu serbest kıyafet le beraber şal esarp basörtüde serbest olacak ilerisinde bu görülüyor bence.
lisedeki çocuklar pembeydi sarıydı onuda giycem alamayanlar üzülecek belki baska yollara girilecek. simdi en azından formayı giyior sabah kıyafet düsünmüyorlar
aynı dertten bende müzdaribim. benimde kızım kreşe gidiyor. yaşı küçük hergün üstünü batırıp geliyor. inanın ona hergün ne giydircem derdi canımı sıkıyor.kendimizden çok ona kıyafet alıyorum. saolsun teyzemizin kızıda bişeyler gönderiyor. ikinci el falan demiyorum giydiriyorum. sonuçta çabucak büyüyorlar.yepyeni kıyafetler kalıyor. ben şimdiden böyleysem kızım biraz büyüyünce ne olur bilmem. en azından şimdi küçük marka nedir bilmiyor. ama ileride arkadaşımın şu marka botu var değip kesin gelecek banada alalım diye. keşke üniformaya devam olsaydı. en azından zengin fakir ayrımı olmazdı...