• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları okullarda açılıyor..

hera.zeus

Geçmiş,geçmiştir..!!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
676
4
96
Bursa
off yaa bu yaz ne çabuk geçtii.. ben hala sabah erken kalkmaya hazır değilim.. hiç açılsın istemiyorum valla.. ooff off düşündükçe içim kararıyo..sizede oluyomu böyle yaa..:(

oluyo tabi olmaz mı fisfisfis
of ben de hem açılsın hem açılmasın istiyorum fisfisfis -tatlicadiarzu-
sıkma canını zamanla alışıcaz artık canım :kahve:

ewet ne kaldıki şunun şurasında kalkmak falan zor ama.. okul zevkli bence tabi sınavlar olmadığı sürece kaydirigubbakcemile2

viola'ya katılıyormkaydirigubbakcemile3
halen perşembe nasıl kalkacağımı düşünüyorum pazartesiye alışık bünyekaydirigubbakcemile4

valla benim bünye hiç alışık deil sabah uyanmaya okul bitsin diye dua ederken yaz bitti yaaa:)) neyse bakalım ilk gün arkadaşları filan görünce değişir umarım fikrim.. yoksa kimse yollayamıycak okulaa..

off siz arkadaşlarnzla bulşcaksnz...okuıla gitmk için nedeniniz var ...ama ben ???? YEni bir lise yeni bir okul yeni arkadaşalr...off

off siz arkadaşlarnzla bulşcaksnz...okuıla gitmk için nedeniniz var ...ama ben ???? YEni bir lise yeni bir okul yeni arkadaşalr...off

bende bu sene yeni başlıyıcam,aynı durumdayız...
gerçi benimle aynı liseye gidecek tanıdık arkadaşlarım var ama onun diploma puanı benimkinden düşük olduğu için aynı sınıfta mı olucaz belli değil...
off yaa sınıfımdakiler iyi olsa bari...

gerçi benimle aynı liseye gidecek tanıdık arkadaşlarım var ama onun diploma puanı benimkinden düşük olduğu için aynı sınıfta mı olucaz belli değil...

bende geçen sene başladım liseye ve hiç okulumdan arkadaşım yoktu.. ama hiç endişelenmeyin kızlar inanınki daha zevkli oluyor kaydirigubbakcemile2
herşeyi akışına bırakıp yeni insanlarla tanışmaya bakın:1hug:

haklısın canım.. umarım herkes için çok güzel bi başlangıç oluropuyorumnanaktan

arkadaşlar ben de aynıyım.ilk kez liseye gitcem, yeni arkadaşlar, yeni müdür, yeni öğretmenler... heyecan zaten hadsafhadakafamçokkarıştı

liseye yeni başlayanlar lisenin kıymetini bilin çook çabuk geçiyo zaman...bakın son seneme geldim..ilk günümü hatırlıyorum...=))

liseye yeni başlayanlar lisenin kıymetini bilin çook çabuk geçiyo zaman...bakın son seneme geldim..ilk günümü hatırlıyorum...=))

ben de aynı durumdayım. ilk günüm aklımda dün gibi..

yeni başlicaklar hiç merak etmeyin ben de başladığımda bi kişi bile tanimiodum zamanla çok güzel dostluklarımız oldu :) sizinde olacaktır.. her anın keyfini çıkarmaya bakınopuyorumnanaktan

bencede okuLun kıymetini biLin okumak çok qüzeL. arkadaş çevresine takılıp sınıfta kaLmayın. şidi Lise3te oLcaktım ama.... :bbo:

Ve bugün ilk gündü.. tören yapmışlar.. zaten geç kaldım gittiğimde cıkıyolardı okuldan:)) ooff gttim bölümümü öğrendim.. sevdiceğimle ayrı bölümlere vermişler.. sinir oldum sinir.. gidesim yoktu şimdi hiç yook..:((

Benimde bugün ilk günümdü beklemekle gecti.daha ilk günden yakısıklı bir cocuk teklif etti.:asigim:

Back