Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Senin hoca Mehmet Aslantuğ ama sen Arzum Onan değilsin.
Adamın cümlesini beğendiler diye adamdan etkilenmiş olmuyorlar. Kavramlarını değiştir bence. Yoksa daha çoook beklersin o kırık. kalpler durağında

İki dakika yüz yüze gelip konuşsun sadece iki dakika buradaki kadınların en az yarısını etkiler bu kadar açık konuşuyorum okulda ona ilgi duyan tek kız da ben değilim ben sadece bunu dışa vuran oldum ve sarhoşken büyük bir hata yaptım.... Büyük konuşmayın yani bir kadının bir erkeğe ilgi duyması kadar doğal ne olaniççbilir tamam ben ayıp ettim onun farkındayım ama ilgi duyarak değil gecenin o saatinde attığım mesajlarla ayıp ettim...

18 yaş farkı olan hocana aşık olmanı yadırgamıyorum. O konuda bir söylemim yok. Bunlar olabilir.

Hatanızdan ders çıkarmışsınız bi de bu yönden bakın
Olan olmuş önemli olan dersleriniz
Adam kaç yaşındaydı
Burda abartıldığı gibi 40 küsür değil 36 yaşında bir adam aramızda 14 yaş var tamam çok ama yazılan gibi 20 küsür yaş falan yok. İngiltere yüksek lisans ve doktoralı olduğu için bütünleşik programı 5 yılda bitirmiş 29’da Doktor; 34’te Doçent olmuş böyle 45 yaşında bir adam değil yani çok üstüme geliyorlar burda tamam konu kapandı hoca da affetti zaten...

Simdi ablacim, okulda ogrencilerin hocalara hayranlik duymasi, asik olmasi vb zaten normal, normalde adamlar dogal karsilayip olmaz diyip geciyor. Ama sen ciplak fotograf atmissin...yani cizgiyi cok asmissin. Adamin affetmesi iyi olmus.

18 yaş farkı olan hocana aşık olmanı yadırgamıyorum. O konuda bir söylemim yok. Bunlar olabilir.
18 yaş farkı yok hanımefendi bir de laf sokmaya çalışıyorsunuz; 36 yaşında ben 22’yim 14 yaş fark var
Ayrıca 20 yaş fark olsa ne olur? Bu cahil bir adam değil İngiltere doktoralı bir adam dediğiniz cahil bir adam da kuşak problemi yaşanır sadece.

Ama kimse sana etkilenmenin hesabini sormuyor zaten
Etkilendin, şöyle bir ölçüp tarttiginda ne gördün?
Evlilik hayali kurmuşsun güzelim :) Buna takıldı herkes
Daha yaşın kaç?
Adamla aranda kaç yaş var?
Ikinizi yan yana hayal ettiginde, egitim, gorgu, gelir, tecrube denk mi sence?
Sarhoşken yaptığın, sadece bir tik daha cesaretli halin. Aklından o yada bu şekilde geçen. Yafa hedefe öyle bir kilitlendin ki her yol mübah dedin.
Emin ol dünyadaki tek etkilenecek adam değil, hepimizin karşısına çıkıyor bir yerlerde etkilendiğimiz insanlar. Ama akli fikri kenara bırakıp adamlara yürümüyoruz :)

Ahahaaha ne laf sokması yahu. Biri yazmış 18 diye ben adamın yaşını görmedim bile. Ordan görüp söyledim. Yahu istersen git dedeye aşık ol. Aşk gönül işidir. Benim bu tip şeylere karşı saygım vardır. Başkasına gelince ne de güzel söyledin. Keşke sütyenli fotoğrafını atmadan önce de karşında İngiltere doktoralı vizyon sahibi, olgun bir adam olduğunun farkında olsaydın ama ALKOL değil mi ah durmuyor kadehte durduğu gibi

Hocana aşık olman çok normal.ben hiç anormal bulmadım ki. Zaten özellikle 20 li yaşlarda kadınlar, böyle bazı konularda çok yetkin olan erkeklere aşık olma eğiliminde olur
O şimdi sizin gözünüzde çok kusursuz, ulaşılmaz.bu duyguları çok iyi biliyorum.
Ama yapacak bsy yok malesef.en güzeli kendinizi soğutmamış.yoksa çok acı verir ulaşamadıkça

Simdi ablacim, okulda ogrencilerin hocalara hayranlik duymasi, asik olmasi vb zaten normal, normalde adamlar dogal karsilayip olmaz diyip geciyor. Ama sen ciplak fotograf atmissin...yani cizgiyi cok asmissin. Adamin affetmesi iyi olmus.
Biliyorum farkındayım ve çok üzgünüm, utanıyorum ben daha bir kaç saat öncesine kadar derslerine bir daha nasıl girecem diye düşünüyordum ama burda bazıları attığım fotoğrafa değil hocaya ilgi duymama kafayı takmış tamam biliyorum doğru değil ama bir kadının bir erkekten etkilenmesi de bu kadar garip bişey değil okulda hocaya ilgi duyan tek kız ben de değilim bunu da biliyorum ve evet sonunda büyük bir terbiyesizlik yaptım ağzımın payını aldım; işimi dahi kaybettim nerdeyse soruşturma açılacaktı okulda daha ne olsun canımı mı alsınlar

Sende kapandi dedigine gore kapanmistir
Önemli olan sensin unutma

Senin hoca Mehmet Aslantuğ ama sen Arzum Onan değilsin.
Adamın cümlesini beğendiler diye adamdan etkilenmiş olmuyorlar. Kavramlarını değiştir bence. Yoksa daha çoook beklersin o kırık. kalpler durağında

Kendisini arzuladığını ayan beyan ortaya koymuş bi kadını usülünce reddettiği için takdir ettik hocanı,elin adamından ne diye etkilenelim yahu. Hala kafan mı güzel anlamadım. Ayrıca yemişim akademik kariyerini yaptıysa kendine yaptı aynı evin içinde kimin diplomasının diğerine ne faydası var Allah aşkına. Ben burda bebeyi uyuturken aşağıda mutfağı toplayan eşimin insanlığı ,yüksek mühendis olması değil ( yazar burda kocasının yüksek lisans mezunu bi mühendis olduğunu vurguluyor) Velhasıl konusahibi daha kırk fırın ekmek yemen gerekiyor belli ki.

O zaman ben sizi yanlış aldım kusura bakmayın. Yani benim demek istediğim evet yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ve pişmanım ama ilgi duymam değil gece attığım mesajlar saygısızca ve ayıptı bunun da karşılığında cezasını çektim.

Demek istediğimi ısrarla anlamak istemiyorsunuz peki bu konu çözüldü lütfen daha fazla üstüme gelinmesin

Yavaş yavaş içmeni tavsiye ediyorum. Yavaş içersen, kafanın ne zaman dönmeye başlayacağını anlarsın, kendine dur diyebilirsin. Bu adam çok kötü biri olup seni kullanmaya çalışabilirdi.. Neyse sağlık olsun ama dediğimi yap lütfen, bir birayı yarım saatten önce bitirme, bir kadeh rakıyı 45 dk filan. Çakırkeyf yapar ama sarhoş yapmaz, yavaş gidersen kaç kadehte ayarının kaçtığını tespit edersin ve kendini kontrol edebilirsin böylelikle. İyi akşamlar.
.
.

Şu hoca nerdeyse talip olabilirim , yaşımda uygun, eğitimciyim de , mantıklıyım da , içince sapıtıp foto falan da atmam
Çok mu eğleniyorsunuz cidden? Bu site amacını kaybetmiş tamam teşekkür ederim konu çözüldü hoca bile burdakiler kadar ağır konuşmadı dalga geçmedi gerçekten ilginç bir durum

14 yaş fark var aramızda 36 yaşında ben 22 yaşındayım abartıldığı gibi 20 küsür yaş yok. Evet hayal ettim yani her kız yapmaz mı bunu? Çok beğeniyordum ve hayal ettim evlilik hayal etmekte mi saygısızca bir tutum? Hayal ettiğim ayıp bişey değil sadece herkesin yaptığı bir evlilik yapmanın hayali ve evet ilgi de duydum okulda tek ilgi duyan ben değilim adama onu da biliyorum sarhoşken bir hata yaptım ve büyük bir utanç duyuyorum ceza olarak daha öğrenciyken bile güzel para kazandığım bir işten oldum; hocanın gözünde değerim düştü soruşturmadan son anda kurtuldum daha ne yapsınlar assınlar mı beni okulun ortasında? Burda çok üstüme gelindi hoca bile dalga geçmedi benimle yada burda bazı yazanlar gibi ağır kelimeler kullanmadı... Üzgünüm ve utanıyorum cezasını da aldım daha ne yapabilirim Pişmanım

Bebeğim her güzel konuşana aşık olunmaz. Kimilerini örnek almak gerekir. Bence sen de öyle yap. İlgi duymak ve taciz etmek ayrı şeyler. Sen sapık konumundasın. Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…