- Konu Sahibi kirikkalplerduraginda
Bu konu bana sahte gibi geldi ama. Merakimida yenemiyorum adam evlimiydi acaba. Eside gorduyse bacim okulda kalabildigine sukret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir şey daha eklemek istiyorum. Eğer ki her ortamda terbiyesiz biri ile karşı karşıyaysam sert olabilirdim ve dediginiz gibi höst be yeter derdim. Ama anladığım kadarıyla konu sahibi kötü niyetli biri değil kendince etkilenmiş, hoşlanmış ve adamın karşısında cıvımamış. Bu sebeple sadece işten cıkarmayla cevabımı verirdim..
Benim de başıma geldi böyle bir şey ben içerdim ama hiç kendimi kaybettiğim olmazdı en fazla kusardım ya da "dünya kardeşlik barış" diye saçma sapan konuşur insanları bayardım. Yine de hatırlardım olanları. İnsan nasıl kendini kaybedene kadar ve hiçbir şey hatırlamayana kadar içer onu anlamazdım taa ki başıma gelene dek. Bizim işyerinde bir kız vardı alkolikti. Arada içerdik onunla ama bir gün fazla mesaimiz vardı onunla ve saat 5 normal mesai bitiminde bu "gel içelim" dedi dolabını bir açtı işyerindeki dolabında bi sürü içki şişesi. Biz bir içtik, kız da sürekli benim kadehimi dolduruyor ne içtim ne kadar içtim bilmiyorum. Böyle şey olmaz ya. Biz tüm kadehleri şişeleri, mısır patlatmış onları dökmüşüz falan herşeyi olduğu gibi bırakıp çıkmışız. Çıkmışız benim eve gelmişiz ve nasıl gelmişiz kızın arabasına binmiş gelmişiz alkollü olarak sürmüş arabayı ben de binmişim hayır benim ev ile işyeri arasında 15-18tl falan yazar taksi en fazla işyerin önünde taksi durağı var ben nasıl arabaya binmişim aklım ermiyor. Çok daha büyük bir felaket olabilirdi düşünün ki kaza yapsak tüm hayatımız biterdi. ama sızıp kalmışız saat 10.30 da işyerinden gelen telefona uyandım. Tam anlamıyla rezil olduk. Kızı işten attılar başka vukuatları da vardı. Benden yazılı savunma istediler. Ben de başka sebeplerden istifa edecektim zaten ama sırf çıkışım bu olayla anılmasın diye 1,5 sene daha süründüm o işyerinde imajı düzeltmek için. İnanın O olaydan sonra alkole karşı bir tiksinti oldu bende ve içmedim. Hala içemem, yılbaşında falan bir kadeh alacak olsam iki yudumdan sonra kusarım böyle bir psikolojik durum oluştu bende ve belki iyi de oldu bir yerdeKonuyu ilk okuduğumda fake sandım.cunku içki nedir ve içildiğinde grcekten bu derece insanlıktan çıkıldıgını tahmin edemiyordum.arkadaslar güzel yorum yapınca demekki bu normal bir durummus diye bir şok yaşadım.bence hocaya size degil sevgilime atacaktım o mesajı demek çok saçma bir yöntem.hocanin sizin hakkındaki kötü duauncelerini daha da tetikler.hatirlamadigini söylemen veya dürüstçe içtikten sonra kendinizi kaybettiğinizi söylemeniz daha mantıklı.bana kalırsa telefon edin ve özür dileyin odasına gidecek mecalinizin olmadığını düşünüyorum.gerci acarmi onuda sanmıyorum.bu olay sizin içkiyi bırakmanız için bir adım atmanıza vesile olsun inşallah.hadiseye gülmedim ama içim acıdı.gecmis olsun.
Belki adamın sevgilisi vardır, gördüyse mesajları kopmuştur kıyamet; mecburen çıkarmıştır adam.Bu adam evli yoksa çıkarmazdı sizi, tavsiyede bulunurdu. Ben hiç bekar diye düşünmedim. Doğru mu?
Kesinlikle konu sahibini kınamak istemiyorum, empati yapıyorum, zaten çok kötü olmuş, çok üzülüyor ama sizin bu söylediğiniz de çok doğru.gece yarısı patronum bana donunu çekip yollasa cinsel tacizden dava açardım. kadın sutyenli foto atınca normal mi oluyor? biz de kendimizi kaybettik ama kimseye öyle foto atmadık.