Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Ben bölümümde başarılı bir öğrenciyim zaten 4/3.32 ortalamam var tabi bunun artık hiç önemi yok... daha önce evde iç çamaşırı denerken çektiklerim vardı wp’den atmışım zaten instagram falan değil Nasıl anlamadım neyi bu şekilde mi yapardı hoca

Ben sarhoş olunca hahah fotoğrafların olduğu yeri bile bulamam da şaşırdım yani aşırı kaybetmemişsiniz kendinizi

Öyle bişeyler saçmaladım öğlen atıldığımda ama çok sağlıklı bir açıklama olmadı tabi hocam sizi başkası sandım yazdım yani garip bir durum oldu.

Vodka ile açılış yapıp cin ile kapattık Cin kötü oldu işte

Teşekkür ederim tavsiyeniz için acı bir tecrübeyle öğrendim artık çok daha dikkatli olacam Ben öğlen olayın farkına varınca o şaşkınlıkla bir özür mesajı yazdım ama sapan saçma oldu tabi cevap vermedi zaten ona da.
Sabah 11.30’da dersi var işte erken gidip odasına mı gitsem bilmiyorum tabi hala nasıl yüz yüze gelicem bilmiyorum çok utanıyorum ben işten oldum öğrenci için çok fazla para kazanıyorduk ama önemli olan işte değil ben gerçekten baya baya aşık sayılırdım ya çok seviyordum yani bir ceketini asma hareketi bile o kadar karizmatik geliyor ki bana belki komik gelecek ama ben onla evlenmeyi falan hayal ediyordum batırdım yani bilmiyorum ama ben yine dediğim gibi hoşlandığımı belli ediyordum hoca pas vermiyordu samimi olmuyordu ama beni de terslemiyor yada kızmıyordu ben de sanıyordum ki hani şimdi öğrencisiyim olmaz diye karlılık vermiyor mezun olunca şirkette de çalışmaya devam edersem olur bişeyelr diye düşünüyordum

O son cini içmeyecektin tabi.

Kuzum, alkolü; cesaret damarına basacak şekilde kendini salıp, "Zom olacağım" iç sesinle içme, psikolojik şeysiler bunlar.
Kendini taşıracağını düşündüğün yerde bırak, tatlı tatlı eğlencene bak, "Öpüjeeğm"e bağlamadan kal orada. :)

Neyse; çok deşme artık olan olmuş bitmiş, olayı unut, yok öyle bir şey, yaşanmadı tamam.
Bir müddet en arka sıralardan takip edersin hocanın dersini, kendini çok gösterme adamın gözüne gözüne, dersine-okuluna bak. Dünyanın sonu değil. Çook sonralardan kuzenlerinizle birlikte hatırlayıp güleceğiniz bir anı olacak, şimdi unutmaya it.

Çok haklısınız yanş bu huyumu bildiğim halde hataya düştüm ve bedeli ağır oldu bu sefer Bir öğrenci için cidden fazla para kazanıyordum işte ama o da değil benim gözümde adamı ciddi ciddi seviyorum ya yani bilmiyorum bir insanın ceketini çıkarıp asması bile mi karizmatik gelir hayran hayran izlerim... Bide ben hocaya zaten ufak ufak belli ediyordum hoşlandığımı hoca hiç pas vermiyor samimi olmuyordu ama kızmıyor terslemiyordu aynı zamanda ben de sanıyordum ki hani olabilirliği var ama öğrencisiyim diye yüz vermiyor okulu bitirsem şirketinde çalışmayandan etsem olur bu iş gibi düşünüyordum demek öyle değilmiş en çok buna üzüldüm.

Gerçekten komik bir haldeyim biliyorum ama dalga geçmek yerine fikir verseniz daha hoş olmaz mı
Dalga geçtiğimde bu kadar iyi niyetli dalga geçmiyorum...
Ayrıca adam evli sanırım karısının görme ihtimali yok mu adam silmemişse mesela...

hocanızla yapacak bir şey yok samimice konuşacaksınız...
Sonra da çok yüz göz olmamaya çalışacaksınız

keşke hatalarımızı içkiye mal etmesek. içki sizin içinizde olmayan bir şeyi çıkaramaz.

çok terbiyesizce bir şey yapmışsınız bana kalırsa. belki adam evli sevgilisi var gecenin köründe böyle bi foto atmak bi nevi tacizdir bana göre.

artık toplayamazsınız ama hocanıza içki içip yanlışlıkla ona attığınızı erkek arkadaşınıza göndermeye çalıştığınızı çok utandığınızı vs söylerseniz en azından belki negatif imajdan biraz kurtulursunuz.

Hayranlıktır o, geçer.
Saat 4 olmuş, hadi git uyu, sabah da dersine normal saatinde git, arkalara otur, bir süre görünmez ol.

Yok evli değil evli olsa zaten hiç aklıma bile getirmem öyle bi kız değilim bunu da nasıl yaptım bilmiyorum...

Ya adam evli değil öyle bişey olsa ben aklıma bile getirmem bu adamı ben cidden böyle bi kız değilim oldu işte o an nasıl oldu bilmiyorum çok üzgünüm ve pişmanım...

Katılıyorum..
Samimiyet...Tek geçerim...
Sonra da pek ortada gözükme ama acıklamanı muhakkak yap

Benim puanım 9/10
O 1 puanı “nasılsın x” yazmadığın için kırdım.
Korku filmi gibi yeminle. Asla yerinde olmak istemezdim. Senin için dua ettim. Ben olsam herhalde odasına gidip başım önümde hiç yüzüne bakmadan dürüstçe ve samimiyetle hatta belki ağlayarak özür dilerdim. Çok utanıyorum, size karşı hissettiğim mahcubiyeti kelimelerle ifade edemem derdim. Battı balık yan gider mi demişlerdi :) size olan duygularımı farkettiğinize eminim içimde tutamayacağım kadar büyük çünkü birazda alkol alınca der susardım. Yaptığım şeyin ne kadar ayıp ve terbiyesiz olduğunu biliyorum. Bana yapılsa sizin kadar sakin kalamayabilirdim siz gerçekten iyi bir insansınız diye ekleyebilirdim de bilmiyorum. Biraz onu övüp onore edebilirdim. Sonra birazdan dersinize girmeme izniniz var mı diye sorardım mutlaka. Yok derse eğer aynı dersi başka hocadan alabilir miyim diye araştırırdım. Girebilirsin derse kaçmadan saklanmadan ama ezilip bükülerek bir hafta kadar sessizce otururdum. Sonra derslerde söz istemeye başlardım ama.

İyi tarafından bakalım artık adam seni asla unutmaz. Asla.

Geçmiş olsun. Böylece gelsin geçsin. Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…