- 12 Aralık 2019
- 37
- 46
- 3
- 27
- Konu Sahibi kirikkalplerduraginda
-
Benim bildiğim insanlar şirketlerine bence kariyer yapma isteklerine göre almazlar ki
Başarılarına göre alırlar bana burası mantıksız geldi...
sütyenli foto sizin miydi yoksa içince soyunup mu çektiniz yoksa hazırda varmıydı?
Bilemedim yine mantıksız geldi...
Kaldıkı bu şekilde mi yapardı bir hoca bilemedim sanırım benim beynim çalışmıyor
Ben sarhoş olunca hahah fotoğrafların olduğu yeri bile bulamam da şaşırdım yani aşırı kaybetmemişsiniz kendiniziBen bölümümde başarılı bir öğrenciyim zaten 4/3.32 ortalamam var tabi bunun artık hiç önemi yok... daha önce evde iç çamaşırı denerken çektiklerim vardı wp’den atmışım zaten instagram falan değilNasıl anlamadım neyi bu şekilde mi yapardı hoca
Geçmişler ola. :)
"Sevgilime yollayacağdım, yanlışlıkla size yolladım özürler dilerim, çok mahçubum, utandım"'dan başka seçenek yok gibi.
Tekila shot mı yaptınız art arda? Naptın bu kafa için ben de merak ettim bak şimdi.
Gerçekten komik bir haldeyim biliyorum ama dalga geçmek yerine fikir verseniz daha hoş olmaz mıBen sarhoş olunca hahah fotoğrafların olduğu yeri bile bulamam da şaşırdım yani aşırı kaybetmemişsiniz kendinizi
Teşekkür ederim tavsiyeniz için acı bir tecrübeyle öğrendim artık çok daha dikkatli olacamTek çaren var samimiyet. Duygularını çok net ifade edeceksin. Hocam içki içmiştik neler yaptığımı öğlen uyanınca fark ettim çok üzgünüm çok özür dilerim vs diceksin. Ha ben olsam bi daha seni sittin sene şirketime sokmam çünkü otokontrolün yok ve iş hayatı bunu kaldırmaz ama en azından hocandan özür dilemiş ve öğrencisi olarak derslere girebilecek yüzü bulmuş olursun.Ayrıca dip not daha çok gençsin lütfen ağzınla içmeyi öğren ya da içkiden uzak dur
Öyle bişeyler saçmaladım öğlen atıldığımda ama çok sağlıklı bir açıklama olmadı tabi hocam sizi başkası sandım yazdım yani garip bir durum oldu.
Vodka ile açılış yapıp cin ile kapattıkCin kötü oldu işte
O son cini içmeyecektin tabi.
Kuzum, alkolü; cesaret damarına basacak şekilde kendini salıp, "Zom olacağım" iç sesinle içme, psikolojik şeysiler bunlar.
Kendini taşıracağını düşündüğün yerde bırak, tatlı tatlı eğlencene bak, "Öpüjeeğm"e bağlamadan kal orada. :)
Neyse; çok deşme artık olan olmuş bitmiş, olayı unut, yok öyle bir şey, yaşanmadı tamam.
Bir müddet en arka sıralardan takip edersin hocanın dersini, kendini çok gösterme adamın gözüne gözüne, dersine-okuluna bak. Dünyanın sonu değil. Çook sonralardan kuzenlerinizle birlikte hatırlayıp güleceğiniz bir anı olacak, şimdi unutmaya it.
Dalga geçtiğimde bu kadar iyi niyetli dalga geçmiyorum...Gerçekten komik bir haldeyim biliyorum ama dalga geçmek yerine fikir verseniz daha hoş olmaz mı
Çok haklısınız yanş bu huyumu bildiğim halde hataya düştüm ve bedeli ağır oldu bu seferBir öğrenci için cidden fazla para kazanıyordum işte ama o da değil benim gözümde adamı ciddi ciddi seviyorum ya yani bilmiyorum bir insanın ceketini çıkarıp asması bile mi karizmatik gelir hayran hayran izlerim... Bide ben hocaya zaten ufak ufak belli ediyordum hoşlandığımı hoca hiç pas vermiyor samimi olmuyordu ama kızmıyor terslemiyordu aynı zamanda ben de sanıyordum ki hani olabilirliği var ama öğrencisiyim diye yüz vermiyor okulu bitirsem şirketinde çalışmayandan etsem olur bu iş gibi düşünüyordum demek öyle değilmiş en çok buna üzüldüm.
Yok evli değil evli olsa zaten hiç aklıma bile getirmem öyle bi kız değilim bunu da nasıl yaptım bilmiyorum...Dalga geçtiğimde bu kadar iyi niyetli dalga geçmiyorum...
Ayrıca adam evli sanırım karısının görme ihtimali yok mu adam silmemişse mesela...
hocanızla yapacak bir şey yok samimice konuşacaksınız...
Sonra da çok yüz göz olmamaya çalışacaksınız
Ya adam evli değil öyle bişey olsa ben aklıma bile getirmem bu adamı ben cidden böyle bi kız değilim oldu işte o an nasıl oldu bilmiyorum çok üzgünüm ve pişmanım...keşke hatalarımızı içkiye mal etmesek. içki sizin içinizde olmayan bir şeyi çıkaramaz.
çok terbiyesizce bir şey yapmışsınız bana kalırsa. belki adam evli sevgilisi var gecenin köründe böyle bi foto atmak bi nevi tacizdir bana göre.
artık toplayamazsınız ama hocanıza içki içip yanlışlıkla ona attığınızı erkek arkadaşınıza göndermeye çalıştığınızı çok utandığınızı vs söylerseniz en azından belki negatif imajdan biraz kurtulursunuz.
Hayranlıktır o, geçer.
Saat 4 olmuş, hadi git uyu, sabah da dersine normal saatinde git, arkalara otur, bir süre görünmez ol.
Ovvvmaygat
Tek çaren var samimiyet. Duygularını çok net ifade edeceksin. Hocam içki içmiştik neler yaptığımı öğlen uyanınca fark ettim çok üzgünüm çok özür dilerim vs diceksin. Ha ben olsam bi daha seni sittin sene şirketime sokmam çünkü otokontrolün yok ve iş hayatı bunu kaldırmaz ama en azından hocandan özür dilemiş ve öğrencisi olarak derslere girebilecek yüzü bulmuş olursun.Ayrıca dip not daha çok gençsin lütfen ağzınla içmeyi öğren ya da içkiden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?