• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Adam okulda doçent belli bir kariyeri var öğrencisiyle bu tarz ilişkinin içinde yer alması yılların emeğini çöpe atar farkında mısınız?Bence daha fazla kötülük yapmayın hocanıza konusayım filan da demeyin zaten işten çıkartılmıssınız.Okulunuza gidip derslerinize tabiki girin ancak bir daha hocanızla bu konuşmayın

Özürü mesajla dile bence odasına gittiğinde korkup içeri almak istemeyebilir birden soyunursun memiklerinle kalırsın diye 😀

Zamanında danışman hocasının tacizine uğramış biri olarak hocana inanılmaz sempati duydum böyle karakterli adamlar da var yani,akademi dünyası için harika. Samimi bi şekilde özür dile başka yapacak bişe yok. Yaşın itibariyle hata yapabilecek bi yaştasın daha neler yaşayacaksın çok üzerinde durma bi daha da bu kadar içme kuzucum
Cok güldüm ilk cümlenize sabah sabah. Dogruluk payi var elbet.

Ya ne kadar seviyesizce hareketler bunlar. Alkol de bahane. Hocanızı çekici bulabilirsiniz beğenebilirsiniz ama siz resmen asılıyorsunuz adama. Kendini akademiye adamış başarılı aklı başında bir adamın 20-23 yaşlarındaki ona göre çocuk sayılabilecek bir kızdan hoşlanabilecegini düşünmeyin. O fotoğraflardan etkilenmedi diye alkışlamaya da lüzum yok bence. Aksi halde sapık olurdu, yapması gerekeni yapmış. Büyük ihtimalle sizden aşırı rahatsız oluyordur çünkü adamı taciz ediyorsunuz.
Gerçekten aķlı başında bir akademisyen sizin yaşlardaki kızlara tav olmaz. Hocanıza büyük saygısızlık yapmış, haddinizi aşmışsınız. Ben olsam size uyarı ya da disiplin cezası verdirirdim ki hem size hem de diğerlerine ders olsun.
Biz hocalarımıza mesaj atmayı bırakın, odalarına girerken soru sorarken bile çekinirdik. Siz sutyenli foto atmışsınız. Hocanın numarası var diye vırt zırt aranmaz mesaj atılmaz. Sizin yaptığınız çok büyük saygısızlık çok

Valla bacım yarın bende mecbur reddedildiğim çocuğun yüzünü göreceğim mecbur.Galiba sarhoş oldunuz benim kafam güzeldi kendimde olduğum için aramadım sadece fotoğrafına bakıp saçmalamıştım.Ama durumun farklı hocayla mecbur o konuşmayı yapacaksın.Adam zaten kesinlikle öğrencisiyle bu tarz ilişkiye girmez yılların emeği bir anda çöp olur.Bence adamın peşini bırak ve uzaktan sev seveceksen de.Hocaya sütyenli foto atmak cezayı gerektirecek hareket hocayla güzelce konuşmanı öneririm.

Bu arada normalde alkol almayan biriyseniz evet insana alkol bu tarz şeyler yaptırıyor,ben ilk ve çok fazla içtiğim akşamlardan birinde sevgilimle kalıyordum(şuan eşim olur),birlikte olalım diye tutturmuştum hayal meyal hatırlıyorum,kafan yerinde değil saçmalama deyip kabul etmeyince de reddedildiğim için epey ağlamıştım histerik bi şekilde. İkimiz için de zor bi geceydi/geceymiş. O son oldu bi daha bi iki kadehin üstüne çıkmadım 😏

Öyle bişeyler saçmaladım öğlen atıldığımda ama çok sağlıklı bir açıklama olmadı tabi hocam sizi başkası sandım yazdım yani garip bir durum oldu.

Vodka ile açılış yapıp cin ile kapattık :( Cin kötü oldu işte :(
Cin çarpmışa dönmüşsün valla hakikaten
Dersini bırak, hocanın karşısına bence çıkma. Aşık olabilirsin ama arsız gibi görünme. Neyin ne olduğu gayet belli çünkü. :( ne yapsan kurtulmaz

yazdıgın mesajlara adam cevap bile vermemiş ,
biraz küstah bir adam sanırım hani şu libidosu yüksek olanlardan ,

ne yapacan olan oldu artık yüzsüzlüğü eline al , derslerıne gir çık
Neden cevap versin ki ? Ayrıca küstahlık ve libidosu yüksek olmasının mesaja cevap vermemesi ile ne alakası var ki ?
Kız sütyenli foto atıyor hocasına ve ardına özür mesajı.
Çocuk oyuncagı mı bu:
Ben de olsam cevap dahi vermezdim.

Özür falan dileme daha fazla. Odasına da gitme artık taciz eder gibi. Olmamış gibi varsayıp hayatına devam edeceksin.
Kendinden 20 yaş büyük adamla da evlilik hayalleri kurma bir zahmet gencecik yaşında.
Sizdeki sadece alkolün etkisi degil,
Alkol kontrolü kaybettirmis evet ama adamı tavlama isteğiniz gayet kendinizden.

Bilinçaltınızda bunun da gençliğiniz ve guzelliginizle olacağını düşünmüşsünüz sanırım ki sütyeni fotoğraf ortaya cıkmış:)

Sizdeki de ne cesaret. Hadi sarhoştunuz hatırlamıyosunuz onu anladım da kendinizden yaşça büyük hocanıza hislerinizi belli etmek de neyin nesi. Adamın sizin gibi kimbilir kaç öğrencisi vardır. Nasılda Karakterli adammış hemen çıkışınızı vermiş ve msjlarınıza cvp bile vermemiş. Umarım okulda da hakkınızda soruşturma açılmaz. Daha fazla batırmayın bundan sonra görünmez olun. Yatay geçiş hakkında da çok iyi düşünmüşsünüz aynı şeyi ben yaşasam ya okulu bırakırdım yada dediğiniz gibi yatay geçiş yapardım.

Geçmişler ola. :)
"Sevgilime yollayacağdım, yanlışlıkla size yolladım özürler dilerim, çok mahçubum, utandım"'dan başka seçenek yok gibi.

Tekila shot mı yaptınız art arda? Naptın bu kafa için ben de merak ettim bak şimdi.
Sabah sabah nasıl canım çekti yuh ya :KK53:

ay cok fena olmus cidden, toparlanir mi bilmiyorum.

derse gidip dersten sonra konusmak istediginizi soyleyip durumu scikca anlatin bence. cok ozur dilerim dun gece sarhostum neden ve nasil yaptim bilmiyorum diye. mesaj atmak yerine yuz yuze konusmak daha iyi boule zamanlarda sanirim.

evli mi bu arada?

Ben bölümümde başarılı bir öğrenciyim zaten 4/3.32 ortalamam var tabi bunun artık hiç önemi yok... daha önce evde iç çamaşırı denerken çektiklerim vardı wp’den atmışım zaten instagram falan değil :( Nasıl anlamadım neyi bu şekilde mi yapardı hoca
İnsan eski sevgilisini falan arar sarhoşken. Cok güldüm 😂 yani benim aklım almıyor hadi en fazla aşk itirafı yapsaydınız sütyenli foto atacak kafaya nasıl ulaştınız. Ben böyle bir durumda karsısına cıkacak cesareti bulamazdım

hocanin tavrina gore davranirsiniz artik aciklama yapmaniz gerekirse de duzgunce konusun. yanlislikla attiginizi soyleyin.

ayrica cin sabaha kadar icilse de kimseyi oyle vurmaz. insanin kendisini boyle kaybedebilmesi yani hem sarhos olup hem de ne yaptigini bilmesi icin sadece alkol almamasi gerekir. bence artik dikkatli icin.

bu arada abartarak icersem bende ayni boyle oluyorum🙈 hatta o kadar mesaj atmaya cesaret ettiysem muhtemelen ben ardindan bir de arar neden cevap vermiyosun diye sorardim gece gece oyle bir kendini kaybetmek benimkisi. ama sabah gece yapmisim hic hatirlamiyorum kismina asla inanmiyorum. ne yaparsan yap hatirliyorsun zerresine kadar.

adam cok saglam bir ozuru hakediyor, bir arkadasin dedigi gibi mutlaka bundan sonra dersine girmek icin izin istemelisin bence de....

yalniz kotu yerden girmissin tav olayina. anlattigin tarzda adamlari etkilemenin yolu sutyendi kulottu, canim cicim olmaz. yas farki filan halledilebilir de adami ancak basarin ve azminle dikkatini cekebilirdin. muhtemelen de hanim hanimcik ve oturakli kadinlardan hoslaniyordur. boyle deli dolu genclerin ilgisini cekecegini sanmiuorum

Back
X