- 4 Şubat 2015
- 6.177
- 12.486
- 448
- Konu Sahibi kirikkalplerduraginda
Yanlız hoca sağlam adammış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güldüm ilk cümlenize sabah sabah. Dogruluk payi var elbet.Özürü mesajla dile bence odasına gittiğinde korkup içeri almak istemeyebilir birden soyunursun memiklerinle kalırsın diye
Zamanında danışman hocasının tacizine uğramış biri olarak hocana inanılmaz sempati duydum böyle karakterli adamlar da var yani,akademi dünyası için harika. Samimi bi şekilde özür dile başka yapacak bişe yok. Yaşın itibariyle hata yapabilecek bi yaştasın daha neler yaşayacaksın çok üzerinde durma bi daha da bu kadar içme kuzucum
birde sıvıyor.sankı çok normalmiş gıbı hiç komık bulmadım .adam resim atsa sarhoştum dese olaylar çok daha farklı olurdu komık bulunmazdıHaa hâlâ utanma hissi varsa çok ii benceiçip içip s*ciyorsunz
Cin çarpmışa dönmüşsün valla hakikatenÖyle bişeyler saçmaladım öğlen atıldığımda ama çok sağlıklı bir açıklama olmadı tabi hocam sizi başkası sandım yazdım yani garip bir durum oldu.
Vodka ile açılış yapıp cin ile kapattıkCin kötü oldu işte
![]()
Neden cevap versin ki ? Ayrıca küstahlık ve libidosu yüksek olmasının mesaja cevap vermemesi ile ne alakası var ki ?yazdıgın mesajlara adam cevap bile vermemiş ,
biraz küstah bir adam sanırım hani şu libidosu yüksek olanlardan ,
ne yapacan olan oldu artık yüzsüzlüğü eline al , derslerıne gir çık
Sabah sabah nasıl canım çekti yuh yaGeçmişler ola. :)
"Sevgilime yollayacağdım, yanlışlıkla size yolladım özürler dilerim, çok mahçubum, utandım"'dan başka seçenek yok gibi.
Tekila shot mı yaptınız art arda? Naptın bu kafa için ben de merak ettim bak şimdi.
İnsan eski sevgilisini falan arar sarhoşken. Cok güldümBen bölümümde başarılı bir öğrenciyim zaten 4/3.32 ortalamam var tabi bunun artık hiç önemi yok... daha önce evde iç çamaşırı denerken çektiklerim vardı wp’den atmışım zaten instagram falan değilNasıl anlamadım neyi bu şekilde mi yapardı hoca