- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Cemreberen88
-
Neden veremiyolarmiss bu nasil adalet borinci sinif ogrencisini sinifta birakmayi biliyolar amaMüdüre şikayet ettim ama disiplin cezası veremiyoruz dedi
Böyle ayının böyle çoçuğu olur tabiki çok geçmiş olsun canım benimde oğlumun ön kalıcı dişini 8 yaşındayken 13 yaşındaki tanıdığımızın oğlu kırdı onunda annesi aynen şöyle demişti sizinkide niye vurmadı eli elmamı topluyordu ben dondum kaldım eşim girdi araya yok eli elma toplamıyordu ama biz çoçuğumuzu insan gibi yetiştirdiğimizden karşısına ayı yavrusu çıkacağını bilememiş daha önceden tecrübeside yok çoçuğum deyince kadın sustu bizde rapor aldık şikayette falan bulundukda o burnu bir karış havada gezen anası geldi özür diledi çoçuğada özür diletti birdahada yaklaşmadı benim çoçuğaBen direk özel hastaneye götürdüm zaten çocuğun babası dalga geçer gibi diyo ki devlet hastanesine götürün daha iyi yaparlar dedi.Ben acaba daha iyi yapacak bir hastane ararken dalga geçiyor.Devlet hastanesinden şimdi randevu alsak 20 gün atiyorlar
böyl olmak lazım. iyi yapmıssınızBöyle ayının böyle çoçuğu olur tabiki çok geçmiş olsun canım benimde oğlumun ön kalıcı dişini 8 yaşındayken 13 yaşındaki tanıdığımızın oğlu kırdı onunda annesi aynen şöyle demişti sizinkide niye vurmadı eli elmamı topluyordu ben dondum kaldım eşim girdi araya yok eli elma toplamıyordu ama biz çoçuğumuzu insan gibi yetiştirdiğimizden karşısına ayı yavrusu çıkacağını bilememiş daha önceden tecrübeside yok çoçuğum deyince kadın sustu bizde rapor aldık şikayette falan bulundukda o burnu bir karış havada gezen anası geldi özür diledi çoçuğada özür diletti birdahada yaklaşmadı benim çoçuğa
ay lütfen şikayetçi olun aileden ve masrafları da söke söke alın, nedemek üste çıkıp carlamak, devlet hastanesine götürün demekDarp raporumu almam gerekiyor burnunun ustude morarmış kendi doktorumuzdan alacağız deyil mi
tutanak falan tutmasıgerekiyo sanırım, başka türlü nasıl o çocuğun yaptığını ispatlayıp hak talep edeceksiniz kiBende öyle düşünüyorum ama müdürle konuştum hiçbirşey yapamayız dedi sizin sınıfı değiştirelim o sınıfta çok yaramazlar var dedi
süt dişleriyse çıkar yenisi.Arkadaşlar oğlum ilkokul 2.sınıfta okuyor.Bugün beslenme tenefüsünde oğlum ayakta dururken kendinden beden olarak çok küçük yaramaz sınıf arkadaşı boynundan tutup çelme atarak çoçugumu çok kötü düşürmüş yüzünün üstüne direk düşmüş oğlum. ön iki kalıcı dişleri yarısından kırılmış .Ben ne yapacağım şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam.Doktora hemen götürdük dolgu yapacaklarmis.Doktor eskisi gibi olmaz dedi.Ben ne yapayım şimdi.Lütfen yardım edin....
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?