Öncelikle çok geçmiş olsun.öğretmeninden memnunsanız diğer çocuk gitsin başka sınıfa.
Benim oğlumda sınıfların da yaşça en küçük bedenen büyük biri.geçen yıl(5.sınıfta)tuvaletteyken bir arkadaşı üstten su dökmüş defalarca.lavabo kısmında kaçak elektrik varmış sanırım kapı kolunu tutunca elektrik çarpmış.sınıf öğretmeni aradı yarın okula gelin oğlunuz su şakası yapmış arkadaşına diye.oğlum geldi o sıra üstü ıslak anlattı zaten o an beynim akışını durdurdu.sabah hemen gittim oğlumu sınıfa koydum diğer veli de gelmiş memurla konuşuyordu "ne biçim insanlar var nasıl çocuk yetiştirmişler oğlumun yakaları kolları ıslak geldi"dedi.o an sanırım basiretim bağlandı saçından tutup yere yatırmadım.müdür yrd. Çağırdı girdik. karı koca biri sustu biri konuştu.biraz susar mısınız dedi m.yrd. bana söz verdi."benim söyleyeceklerim kısa oğluma yukardan su dökmüş dökerken yukarı uzanınca kendi kolları ıslanmış,benim oğlum sırılsıklam olmuş ve elektrik çarpmış.burdan çıkıp karakola suç duyurusunda bulunacağım hem okulu hem velinin çocuğunu şikayet edeceğim "dedim çıktım.
Hemen koştular özürler hele müdür yardımcısı pervane oldu.hemen disiplin ve uzaklaştırma verildi.devamlı telefonla aradı.o hafta tüm prizler kapatılmıştı.ama ne benim yürek yangınıma ne oğlumun korkusuna bedel değildi.sınıf öğretmeninden ayrıca nefret ettim ,disiplinle uzaklaşmayı duyunca bana "çook haklısınız o çocuk zaten çok fena"diye yanımda yürüdü bakmadım bile yüzüne.
Ben kimseye zarar vermesini istemem ama zarar da görmesin.