• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda oğlumun ön iki dişini arkadaşı kırmış çok üzgünüm

Ah o yaramazlar valla insanlar cocuklarini buyutemiyor resmen. Benim kuzeniminde on iki disi kirilmisti gayet eskisi gibi hatta daha guzel yaptilar, tek doktorla kalmayin arastirin, orjinal gibi yapiyorlar artik disleri.
Inşallah öyle olur.Rapor alıp şikayet edeceğim dedim eşime hayır dedi.Araştırdım savcıliga raporla suç duyurusunda bulunursam Milli eğitim devreye girip idare ve ögretmene soruşturma açılacak geçen senede 1.sınıftayken benim oğlumun gene okulda omzu kırılmıştı arkadaşının öğretmeni raporluyken çocukları gönderin. dediler gönderdik nöbetçi öğretmen derse girmemiş çocuklar yalnız kimse başlarında yokken sınıf arkadaşının eli kapıya sıkışarak koptu bu bizim sınıfta tek olay deyil.

Inşallah öyle olur.Rapor alıp şikayet edeceğim dedim eşime hayır dedi.Araştırdım savcıliga raporla suç duyurusunda bulunursam Milli eğitim devreye girip idare ve ögretmene soruşturma açılacak geçen senede 1.sınıftayken benim oğlumun gene okulda omzu kırılmıştı arkadaşının öğretmeni raporluyken çocukları gönderin. dediler gönderdik nöbetçi öğretmen derse girmemiş çocuklar yalnız kimse başlarında yokken sınıf arkadaşının eli kapıya sıkışarak koptu bu bizim sınıfta tek olay deyil.

Ben sikayette bulunmanizdan yanayim cunku insanlar cocuklarini okula gonderirken icleri rahat ederek, basina bisey gelmez diye guvenerek yolluyorlar, eger tenefuste bir nobetci ogretmen baslarinda bulunsaydi, siniflari kontrol etseydi boyle bir sey olmazdi. Anlattiginiz olaylar ufak seyler degil, bir sekilde sikayette bulunmak gerekli bence

ay lütfen şikayetçi olun aileden ve masrafları da söke söke alın, nedemek üste çıkıp carlamak, devlet hastanesine götürün demek
bu tip çocuklar böyle ailelerden çıkıyo genelde
ben olsam hakkımı sonuna kadar ararım
onların çocuğuna bişey olsaydı emin oun dünyayı başınıza yıkarlardı
Bende öyle düşünüyorum hemde bu tek olay deyil geçen senede oğlumun omzu kırıldı sınıf arkadaşının parmağı koptu..Neyse gereken yapsınlar milli eğitim soruşturma acarmis okul hakkında ama eşim engelliyor öğretmeni çok üzüldü bende bu olayı sineye çekmek istemiyorum.

Bende öyle düşünüyorum hemde bu tek olay deyil geçen senede oğlumun omzu kırıldı sınıf arkadaşının parmağı koptu..Neyse gereken yapsınlar milli eğitim soruşturma acarmis okul hakkında ama eşim engelliyor öğretmeni çok üzüldü bende bu olayı sineye çekmek istemiyorum.
zabıt tutturmanız gerekli müdürün yapması gerekiyo
bu işler şakaya gelmez, oğlunuzun gözünde gözlük olsydı nolucaktı
allah korusun ama dşünmesi bile kötü
ben olsam hakkımı ararım

Arkadaşlar oğlum ilkokul 2.sınıfta okuyor.Bugün beslenme tenefüsünde oğlum ayakta dururken kendinden beden olarak çok küçük yaramaz sınıf arkadaşı boynundan tutup çelme atarak çoçugumu çok kötü düşürmüş yüzünün üstüne direk düşmüş oğlum. ön iki kalıcı dişleri yarısından kırılmış .Ben ne yapacağım şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam.Doktora hemen götürdük dolgu yapacaklarmis.Doktor eskisi gibi olmaz dedi.Ben ne yapayım şimdi.Lütfen yardım edin....
Canim baska dis hekimine goster. Beceriksiz galiba. Benim kardesim de on disini kirdi, simdi hic belli bile olmuyor. Hatta varsa kirdigi parcayi getirin dedi ama biz bulamadik.

tutanak tutmuyorsa okula dilekçe vereceksin. dilekçenin işlendiğini görmek için de sayı numarasını gözünün önünde versinler . sayı nosunu da al. hiçbişey yapmıyolarsa git milli eğitime dilekçe ver olayı anlat ve müdür tutanak tutmadı de. müdür sanırım bununla uğraşmak istemediği için tutanak falan tutmuyo. milli eğitimle uğraşsın bari.
Ben hastaneden geldikten sonra müdür yrd.görüştüm dilekçe yazacağım dedim şikayet için ama hiç oralı olmadı lafı değiştirip sizin sınıfi değiştirelim dedi.olayı kapatmak istiyorlar.pazartesi okula gidip idareyle konuşaçagim eğer ki çocuğun ailesine ceza vermezlerse onlar bilir.savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım çocuk küçük olduğundan okul ve öğretmene soruşturma açacagim

Canim baska dis hekimine goster. Beceriksiz galiba. Benim kardesim de on disini kirdi, simdi hic belli bile olmuyor. Hatta varsa kirdigi parcayi getirin dedi ama biz bulamadik.
Burda ki en iyi özel hastanenin en iyi diş hekimi benim doktorum ama neden öyle söyledi bilmiyorum..Dişin parçalarinı sonradan bulmuş hocası parça parça çok küçük parçalar aldık tekrar götürdük doktora olmaz dedi.

tutanak tutmuyorsa okula dilekçe vereceksin. dilekçenin işlendiğini görmek için de sayı numarasını gözünün önünde versinler . sayı nosunu da al. hiçbişey yapmıyolarsa git milli eğitime dilekçe ver olayı anlat ve müdür tutanak tutmadı de. müdür sanırım bununla uğraşmak istemediği için tutanak falan tutmuyo. milli eğitimle uğraşsın bari.
Evet bunun için olayı kapatmaya çalışıyorlar.

Öncelikle çok geçmiş olsun.öğretmeninden memnunsanız diğer çocuk gitsin başka sınıfa.

Benim oğlumda sınıfların da yaşça en küçük bedenen büyük biri.geçen yıl(5.sınıfta)tuvaletteyken bir arkadaşı üstten su dökmüş defalarca.lavabo kısmında kaçak elektrik varmış sanırım kapı kolunu tutunca elektrik çarpmış.sınıf öğretmeni aradı yarın okula gelin oğlunuz su şakası yapmış arkadaşına diye.oğlum geldi o sıra üstü ıslak anlattı zaten o an beynim akışını durdurdu.sabah hemen gittim oğlumu sınıfa koydum diğer veli de gelmiş memurla konuşuyordu "ne biçim insanlar var nasıl çocuk yetiştirmişler oğlumun yakaları kolları ıslak geldi"dedi.o an sanırım basiretim bağlandı saçından tutup yere yatırmadım.müdür yrd. Çağırdı girdik. karı koca biri sustu biri konuştu.biraz susar mısınız dedi m.yrd. bana söz verdi."benim söyleyeceklerim kısa oğluma yukardan su dökmüş dökerken yukarı uzanınca kendi kolları ıslanmış,benim oğlum sırılsıklam olmuş ve elektrik çarpmış.burdan çıkıp karakola suç duyurusunda bulunacağım hem okulu hem velinin çocuğunu şikayet edeceğim "dedim çıktım.
Hemen koştular özürler hele müdür yardımcısı pervane oldu.hemen disiplin ve uzaklaştırma verildi.devamlı telefonla aradı.o hafta tüm prizler kapatılmıştı.ama ne benim yürek yangınıma ne oğlumun korkusuna bedel değildi.sınıf öğretmeninden ayrıca nefret ettim ,disiplinle uzaklaşmayı duyunca bana "çook haklısınız o çocuk zaten çok fena"diye yanımda yürüdü bakmadım bile yüzüne.

Ben kimseye zarar vermesini istemem ama zarar da görmesin.
Sizede çok geçmiş olsun okullar okul deyil resmen savaş meydanı çok iyi yapmışsınız pazartesi bende aynen böyle yapacağım çocuğu başka sınıfa alacaklar tedavi masraflarını karsiyacaklar yoksa direk suç duyurusunda bulunacağım

Başka bir diş hekimine daha götürün bence, artık işler ilerledi gerçeğinden ayırt edilmeyen dişler yapılıyor.

Benim bir dişim köpekle boğuşurken kırıldı. Ucundan minik parça kırıldı, o sorun değil ama kökü yerinden oynadı. Kök tekrar yerine oturmasaydı gidecekti diş, kurtardık neyse ki. Sizin hekiminizin "yeni çıktığı için kökler tam oturmamış" dediği durum bu olabilir belki.

çok geçmiş olsun.. ben de küçükken sınıf arkadaşımın dişinin yarısı kırılmıştı yaptırmışlardı, gayet de güzel duruyordu ama azcık ton farkı vardı.

Esin ne derse desin darp raporu al şikayetçi ol ya daha kötüsu olsaydı ne olacaktı esin o zaman da mı Hayır diyecekti.
Pazartesi müdürün yanına gitme direk rapor al derim.
Ayrıca ilkokulda disiplin cezası yok mu?
Uyarı olur kınama olur hadi oğlun başını çarpıp beyin kanaması geçirse ne olacaktı.

Ben hastaneden geldikten sonra müdür yrd.görüştüm dilekçe yazacağım dedim şikayet için ama hiç oralı olmadı lafı değiştirip sizin sınıfi değiştirelim dedi.olayı kapatmak istiyorlar.pazartesi okula gidip idareyle konuşaçagim eğer ki çocuğun ailesine ceza vermezlerse onlar bilir.savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım çocuk küçük olduğundan okul ve öğretmene soruşturma açacagim
okul zaten cocugun ailesine ceza veremez ki cocuga disiplin cezasi verebilir ancak ama kucuk cocuk oldugu icin vermek istememistir bunu bilemeyiz ama aile icin sizin biseyler yapmaniz gerek. al darp raporunu ac davani cenelerini kapamayi bilsinler bi zahmet. ayrica sikayet edeceksen de sikayet edicem sizi demene gerek yok. git direkt sikayet et. sinir oluyorum boylelerine. sen sikayetini etmrzsen susrugun icin sana da sinir olurum :) yebi gordum en altta yazdigini ogretmene neden suc duyurusunda bulunuyorsun? ders esnasinda mi oldu teneffuste mi? tenefusteyse ogretmenin yapacagi bsy yok

ben gecen sene on kirik disimi dolgu yaptirdim cok az renk farki disin da bi sikayetim yok sert seyler yiyebiliyorum kendi disim gibi olur cocuklar da boyle seyler buyuyunce tamamen yaptirir

Arkadaşlar oğlum ilkokul 2.sınıfta okuyor.Bugün beslenme tenefüsünde oğlum ayakta dururken kendinden beden olarak çok küçük yaramaz sınıf arkadaşı boynundan tutup çelme atarak çoçugumu çok kötü düşürmüş yüzünün üstüne direk düşmüş oğlum. ön iki kalıcı dişleri yarısından kırılmış .Ben ne yapacağım şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam.Doktora hemen götürdük dolgu yapacaklarmis.Doktor eskisi gibi olmaz dedi.Ben ne yapayım şimdi.Lütfen yardım edin....
bence sınıf öğretmenine falan söyleyin ailesiyle konuşsun çocuğun,en azından biraz korkar.
başkada yapılabılecek bir şey yok,oda çocuk sonuçta:KK51:
sizede çok geçmiş olsun,üzülmeyin benim görümceminde onde bebeklık dıslerı duruyordu.onları çekıp gerçek boyutta harıka dişler yaptılar eskısınden bıle guzel oldu.hem de devlette yaptılar:cool:

okul zaten cocugun ailesine ceza veremez ki cocuga disiplin cezasi verebilir ancak ama kucuk cocuk oldugu icin vermek istememistir bunu bilemeyiz ama aile icin sizin biseyler yapmaniz gerek. al darp raporunu ac davani cenelerini kapamayi bilsinler bi zahmet. ayrica sikayet edeceksen de sikayet edicem sizi demene gerek yok. git direkt sikayet et. sinir oluyorum boylelerine. sen sikayetini etmrzsen susrugun icin sana da sinir olurum :) yebi gordum en altta yazdigini ogretmene neden suc duyurusunda bulunuyorsun? ders esnasinda mi oldu teneffuste mi? tenefusteyse ogretmenin yapacagi bsy. Yazdiklariniza sonuna kadar katılıyorum eğer bende rapor alıp şikayet etmezsem içim içimi yiyecek yıllarca keşke şikayetçi olsaydım diyeceğim. kadının tavrı hiç hoş deyildi.cuma günü 2 tane ayrı müdür yrd.görüştüm onlar bana çocuk küçük olduğu için ceza veya disiplin olmaz dediler belkide tutanak tutmaları ve işin Milli Eğitime gidip olayı kapatmak için böyle söylediler..Ben araştırdım polis olan avukat olan arkadaşlarima danistim benim savcılığa darp raporuyla gitmem gerektiğini şikayetçi olmam gerekliymiş fakat çocuk küçük olduğu için çocuğa ceza verilemeyecek olmasından dolayı Milli Eğitim devreye girerek okulun idaresi ve öğretmenine soruşturma açılırmiş.Yani ben öğretmeni ve idareyi suclamasam bile burda olacak olan idare ve öğretmen.Zaten bu yüzden hiç günahı yokken ayrıca ögretmenimizi ben ve oğlum çok seviyoruz bu yüzden bende ne yapacağımı şaşırdım

öğretmen için söylüyorum bi günahı yokken ona dokunması çok kötü olur. ben önceki mesajımda teneffus için yazmıştım. ama derste bile olsa öğretmen arkasını döndüğünde sınıf curcuna oluyor. koşanlar, sırayı düşürenler, pano devirenler... benim de rahatsız olduğum şey kadının tavrı. işin aslını milli eğitimden öğren ceza verilir mi verilmez mi verilmezse şahsi düşüncem kendi çocuğunu hayatın gerçeklerine karşı erkenden hazırlaman.... biri seni düşürdü mü sen daha kötü düşür :( biliyorum çok acımasızca ama adı üstünde HAYAT...

Back