Çocuk olunca nasıl oluyor bilmiyorum, artık avukata mı danışırsınız, başka türlü mü öğrenirsiniz bilmiyorum ama yasal olarak bu işin peşini bırakmayın. Hayır yani, çocuk ve ailesi üzgün, pişman olsa, özür dilese filan eyvallah. Böyle çirkef insanları ancak süründürmek lazım. Onların insiyatifini beklemeyin, hakkınızı yasal yollarla arayın.
Diş meselesine gelince. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, mükemmel yapay dişler de yapılsa asla kendi dişin gibi olmuyor. Ben 9 yaşında kendi yaramazlığımdan dolayı bir ön dişimi kırdım. Daha o yaşta porselen kaplama yaptırdım. 26 yaşındayım, tek dişim kaplama. Bu kadar sene geçti, hala kendime kızarım, ah doğru düzgün duraydım da kırmayaydım o dişi diye. En büyük pişmanlığımdır. Dişleri yapılır, çok güzel de yapılır, ısırma problemi de olmaz, ama hayatı boyunca o dişlere hassas davranması gerekir. Aman yerinden çıkmasın, yapıldığı yerden kırılmasın vs diye. Diş beyazlatma, ortodontik sorunlardan dolayı tel takma gibi işlemler hep sorun. Çok geçmiş olsun.