• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda oğlumun ön iki dişini arkadaşı kırmış çok üzgünüm

Gecmiş olsun tatlım, olmasa daha iyiymiş ama olan olmuş, dolgu falan gayet güzel oluyor yeterki işin ehli bir doktor yapsın. Kuzeniminde kırılmıştı hemen hemen aynı sebeplerden dolayı, şimdi dolgulu ve gayet güzel duruyor, bu kadar üzülme. Şükret gözüne, yüzüne kalıcı bişey olmamış
Evet şükrediyorum allahtan gözlüğünün camı değişiyordu gözlüğü yoktu gözünde kırılıp gözüne falan atabilir di.

Okul aile birliği de pes dedi zaten ama ben çok kötü olduğumdan bişey demedim desem kadın kavga edecekti benle
Darp Raporu alin onlarla muhattap olmadan sikayetinizi edin nereye etmek gerekiyosa. Belki bu sayede biraz yola gelirler ailecek

ayy ben bile çok üzüldüm ya hemde kalıcı dişler gitmiş... okul idaresiyle görüş yapabileceğin ne varsa yap..
kendi gibi olurmu yapma diş olmaz asla ..
biz bile bu yaşta dişlerimizi olabildiğince iyi kuşlanmaya bakmaya çalışıyorız bi yaramaz yüzünden dişler gitti olcak şeymi bu..
o yaramazın anne babasınada bi ders lazım çpcuğuna arkadaşlık kurallarını öğretmemişler işte bu yüzden insanlar çocukalrını özele yolluyo çok sinirlendim diycek bişi bulamıyorum..
Bende öyle düşünüyorum ama müdürle konuştum hiçbirşey yapamayız dedi sizin sınıfı değiştirelim o sınıfta çok yaramazlar var dedi

benim oğlumunda ön iki dişi 2.sınıfta kırılmıştı
önemli olan sık kontrole gidip dişin kalan kısmında morarma kararma olup olmayacağı
diş kırılm harici çatladıysa sık sık kontrole götürmelisiniz
bizim doktorumuz küçükken kaplama veye dolgunun kullanışlı olmayacağını söylemişti şimdi 15 yaşında diş telleeriyle birlikte onlarda yapılacak

benim oğlumunda ön iki dişi 2.sınıfta kırılmıştı
önemli olan sık kontrole gidip dişin kalan kısmında morarma kararma olup olmayacağı
diş kırılm harici çatladıysa sık sık kontrole götürmelisiniz
bizim doktorumuz küçükken kaplama veye dolgunun kullanışlı olmayacağını söylemişti şimdi 15 yaşında diş telleeriyle birlikte onlarda yapılacak
Benim oğlumun bu şekilde 15 yaşına kadar beklemesi imkansız çünkü kırıklar çok derin

Gecmiş olsun tatlım, olmasa daha iyiymiş ama olan olmuş, dolgu falan gayet güzel oluyor yeterki işin ehli bir doktor yapsın. Kuzeniminde kırılmıştı hemen hemen aynı sebeplerden dolayı, şimdi dolgulu ve gayet güzel duruyor, bu kadar üzülme. Şükret gözüne, yüzüne kalıcı bişey olmamış
Teşekkür ederim inşallah bizim dolgu da öyle olur

Ne cirkin insanlar var ya. Yerin dibine gecmesi gerekirken bi de üste cikiyolar. Hangi sehirdesiniz. Gözünün korkutulmasini hak etmisler bence. Darp raporu alabilirsiniz. 18 yas altinda tabiki bisey cikmaz da. Mahkemeye git gel surunurler o korku da yeter onlara.

Ne cirkin insanlar var ya. Yerin dibine gecmesi gerekirken bi de üste cikiyolar. Hangi sehirdesiniz. Gözünün korkutulmasini hak etmisler bence. Darp raporu alabilirsiniz. 18 yas altinda tabiki bisey cikmaz da. Mahkemeye git gel surunurler o korku da yeter onlara.
Aynen öyle çirkin çirkef insanlar Ankara Eryaman dayım

Basligi okuyunca insallah sut disidir dedim ama konuda kalici dis oldugunu okuyunca cok uzuldum gecmis olsun ne diyeyim ki bari cocugun ailesi tedavi masrafini odesin ya hu

2. sınıf çocuğunun yaptığına bak yani, kızsan bi türlü kızmasan bi türlü
geçmiş olsun oğlunuza
Aynen bende öyle bir durumdayım büyük olsa lisede falan o zaman bizde ailecek o ailenin ön dişlerini kirardik bakıyorum çocuğa oğlumun yarı belinde küçücük bişey

Back