Okulda kızım ile ilgili şikayet duymaktan bıktım

Alsında okul ilk açıldığında başka bir sınıftaydı, ordaki öğretmende arkadaşları da iyiydi, sakin bir sınıfı ve öğretmeni de gayet kibar bir bayanı
Ama kızım şuan ki sınıfını istedi arkadaşı varmış orda ben istemedim hiç geçmesini ama eşim değiştirdi
Ben zaten doktora götürücem ama sürekli sınıf değiştirmekte çocuk üzürende olumsuz etki yapmaz mı

Ben de anlayamadım. Sigara içmek yasak değil mi, kurallara uyan ve uymayanları uyaran vatandaşlar neden ispiyoncu oluyor?? Herkes kurallara uymakla mükellef değil mi? Kural olmasını da geçtim, diğer insanların hava sahasını isteyen istediği gibi dumanlayamaz. Kız niye haksız ve problemli oldu şimdi???

bana halen daha asıl sorunu söylemiyorsunuz gibi geldi

tam olarak neden şikayet ediyorlar kızınız hakkında ona cevap vermiyorsunuz

bu arada o yaş çocuklar öyle bir yalan söyler ki aklınız çıkar
Asıl sorun diye birşey yok ki, kızım ne anlattıysa yazdım buraya.
Sınıftaki erkeklerle sorun yaşıyor ve öğretmen de diğer öğrencilerine inanıyor

İşte ben de bunu anlayamıyorum
Ve arkadaşının küfür ettiğini söylediğinde öğretmen diğer çocuğa inanıyor

Yani uyum sağlayamıyor kızınız demek ki devlet okuluna neden özel okula geri döndürmüyorsunuz? Bu arada suçu sizde buldum, özel okuldan sonra devlet okulunda sudan çıkmış balığa döner insan. devlet okulu mozaik gibi, çeşit çeşit kültürlerden ailelerden gelen çocuklar oluyor sigara içen de, küfür eden de serserilik yapan da, her türü olacak tabi. Özel okul daha steril bir ortam, daha az öğrenci var, öğrencileri kontrol altında tutmak daha kolay. Ben devlet okuluna gittim hayatboyu berbattı, ortaokulda sınıfın çalışkan kızıydım mesela serseri elemanlardan da rahatsız oluyordum. Dersaneye gidiyordum TEDden gelen cici bebeler var cicek gibi Kızınız da rahatsız oluyor olamaz mı? Kızınız şiddet kullanmıyor, kavga etmiyor, küfür etmiyor neresini şikayetliyorlar tam olarak gerçekten sayflara baktıma ama göremedim.

Son düzenleme:
İşte ben de bunu anlayamıyorum
Ve arkadaşının küfür ettiğini söylediğinde öğretmen diğer çocuğa inanıyor

Ergen erkek çocuğu bu tabi küfür ediyordur, burda bir acaiplik var ama anlayamadım. Diğer çocuklar tanıdık velinin çocuğu falan mı acaba??

Doktorla birlikte kâr zarar tablosu çıkarmanız gerek. Hangi durum daha olumsuz etki yaratır hangi durum çocuğun lehine olur detaylıca görüşürsünüz. Böyle durumlarda profesyonel destek alıp ilerlemek kızınızın menfaatine göre hareket etmenize yardımcı olur. Biz anneler herzaman evladımızın iyiliği için çabalarız ama bazı durumları göremeyebiliriz. Tıpkı baştaki sınıfının iyi olup sırf arkadaşı var diye sınıf değiştirmenizdeki gibi. Belki eski sınıfında kalsaydı durum daha Farklı olacaktı

Evet çok haklısın, bilmiyorum işte gözümle de görmediğim için.iyi olanı yapmaya çalışıyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum
Baktığım zaman bütün sorun yok gibi her sınıfta olan şeyler ama neden ismi sürekli geçiyor kızımın anlamıyorum

Bende devlet okulları daha disiplinli diye istedim aslında, birde özel okula vereceğim parayı kızımın üniversite masrafları için biriktirmek istedik.
Özel okulda asla küfür, birbirine vurma, kavga gürültü yok.
Burda deniyor özel okulda bir sıkıntı olduğunda öğretmen tabiki size şikayet etmez siz onun müşterisisiniz diye ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum, aksine en ufak birşeyde aileler şikayet ediyor ve öğretmende çocuğu uyarıyor. Sınıfta huzursuz bir ortama asla müsade etmiyorlar
Aslında sorunun ne olduğunu bende tam olarak bilmiyorum. Sadece erkeklerin küfür ettiğini söyledi, birde bir kaç kişi sigara içmiş öğretmen duymuş kızımdan şüphelenmişler. Kızımın erkeklerle bir sıkıntısı var ama anlayamadım

Ergen erkek çocuğu bu tabi küfür ediyordur, burda bir acaiplik var ama anlayamadım. Diğer çocuklar tanıdık velinin çocuğu falan mı acaba??
Bilmiyorum inanın, daha çok yeniyiz
Ne öğretmeni tanıyorum ne diğer öğrencileri. Ama öğretmenle bir kaç kez telefonda konuştum, hatta ilk kızım o sınıfa geçtiğinde beni aradı öğretmen o kadar soğuktuki bunu hissettim ben, öğretmeni suçlamak için yazıyorum bunları ama sanki kızımın o sınıfa geçmesinde rahatsızlık duymuş gibi hissettim

Evet haklısınız kızımı bir pedagoga götürmeyi düşünüyorum
Keşke ilk sınıfında kalsaydı, bu sınıfı hiç istemedim

Çok yanlışlardasınız, devlet okulu daha disiplinli falan değil aksine kim kime dum duma hiçbir kontrol mekanizması yok. Derste gürültü yapanlar, bağra çağıra küfürle konuşan erkek çocuklar her şey var. Sınıflar kalabalık öğretmenler hangisiyle başa çıksın ... çocuğu attan indirip eşşeğe bindirmişsiniz. Hiçbir sorunu olmayan durduk yerden alıp huzurunu bozmuşsunuz çocuğun ne bekliyordunuz? Şimdi de problemler yaşıyor demişsiniz, durduk yere kendiniz kaşınmışsınız. Çocuğu eski okula geri götürün huzurlu olsun. Ünvyi de çallışıp kendi kazansın, böyle gürültüyle patırtıyla çocuk okuyamıyor belli ki. Pedagog doktor moktor gezdireceğinize eski okula verin olsun bitsin.

Ama bir öğretmen neden sizin çocuğunuzun o sınıfa geçmesinden rahatsızlık duyabilirki .kızınızı taniyormuydu bu öğretmen daha öncesinde veya sizi yani neden böyle birşey yapsın

Devlet okulları özel okula göre daha kurallı değil mi, en ufak bir durumda tutanak tutulmuyor mı? Ben mi yanlış biliyorum
Tamam sizin dediğiniz gibi diyelim okuldan aldım özele verdim. Orda eğitim hayatı boyunca kibar, saygılı, çalışkan gibi olan öğrencilerle liseye kadar okudu, bu kez lisede küfür eden, saygısız öğrencilerle karşılaşmıcak mı? Asıl o zaman sudan çıkmış balık gibi olmaz mı?hayatının her döneminde bu tarz insanlar olucak

Benimde oldu birçok arkadaşım, sigara içen, küfür eden, içki içen.. Hiç birinden özenmedim. Şuan ne sigara içiyorum, ne alkol alıyorum nede küfür ediyorum. Salak gerizekalı gibi kötü kelimeleri bile kullanmam. Annem asla bana ders çalış demezdi kendim çalışırdım.
Sınıfımda tartıştığımda oldu, küstüğüm arkadaşlarım da oldu ama bu kadar büyümedi aileme yansımadı. Bana çok garip geliyor bu yüzden

Ama bir öğretmen neden sizin çocuğunuzun o sınıfa geçmesinden rahatsızlık duyabilirki .kızınızı taniyormuydu bu öğretmen daha öncesinde veya sizi yani neden böyle birşey yapsın
Daha ilk gün öğretmen aradı beni yani öyle isteksiz konuşuyorki yani anladım ben, öğretmenden öğretmene değişiyor işte, kızımın bir ingilizce öğretmeni vardı o kadar ama o kadar iyiydiki tam bir öğretmendi. Kızım onun sayesinde baya bir değişti. Öğretmen çocuğu çok etkiliyor

Bana sigara içen ve küfür eden öğrenci varken öğretmenin ısrarla sizi kizinizdan şikayetçi olması .tuhaf geldi..aslında böyle bir durum varsa elbette öğretmene söylenir bunda ispiyonculuk diye birşey yok orası okul belli kurallar var uymak zorunda öğrenciler..fakat öğretmen neden ısrarla sizin kızınızı suçluyor ortada böyle şeyler varken ben hiçbir eğitimcinin böyle birşey yapacağını düşünmüyorum açıkçası sizin kiziniza neden garezi olsun ki? Belki de gerçekten sigara içilmesi yada hiç küfür edilmedi ..siz etraflıca öğretmenle görüşün oncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…